INOSIN

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - INOSIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> INOSIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
555SIMI555

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 4:07 pm    Předmět: INOSIN Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se zeptat jak je to s Inosinem při dlouhodobém používání ? je to například s jako kofeinem, že po delší době už nebude fungovat ? jde o dávku 1g inosinu denně, po dobu 3 měsíců, pak půl nebo 1 měsíc pauza a znova 3 měsíce. Hraju fotbal 6x týdně a do toho 3x týdně posilka, plánuju brát 2 tabletky před fotbalem, děkuji za rady a názory k tomu, popřípadě nějakou osobní zkušenost :-D

Předem děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m1ro

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jestli na nej vznika tolerance, ale bral jsem ho asi 2 mesice v kuse a niceho podobneho jsem si nevsim. 1g ale asi bude docela malo, o neco bych to zvysil, ja jsem bral 1.5g asi hodinu pred treninkem a pak dalsich 1.5g tak 15 min tesne pred treninkem (tj. 6 kapsli dohromady) a ucinek to rozhodne melo. Je poznat predevsim u narocnejsich cviku na dychani - mrtve tahy, drepy, ale i u tezsich seriich benche, push pressu atd. Pri fotbale opravdu nevim jak, ale logicky by to fungovat melo pri nejake rozumne davce. Kdyz to shrnu, clovek s tim udejcha trenink lip, nez bez toho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: