iPhone 6 zdarma

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - iPhone 6 zdarma  Úvodní stránka -> Ostatní -> iPhone 6 zdarma
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koupite si iPhone 6?
duh
20%
 20%  [ 3 ]
nah
80%
 80%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 15

Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:29 pm    Předmět: iPhone 6 zdarma Odpovědět s citátem

Ha, zadarmo dnes uz nic neni:)

Kdo z vas se chysta tuhle hracku kupovat a v jakym rozmeru? Tady v usa je odhaleni ted v utery a lidi uz kempujou pred obchodama. Viz here

http://www.myfoxny.com/story/26466795/hundreds-camp-out-by-apple-stores-for-i-phone-6

Docela se na ten telefon tesim, napisu jake s tim mam zkusenosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
flew

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevidím důvod pořizovat si předraženou s**č*u ... která nic neumí

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bejt tohle nejaky androidforum, nebo vubec obecne mobilforum, cejtil bych tu velkej flejm :D

Za me. Koupe urcite nehrozi, jsem antijablickar. Valim na LG G2 a na jablickarsky vyrobky mam averzi. Natoz cekat ve fronte tejden pred prodejem... usmevny. Urcite bych si nasel neco jinyho na praci nez cekat ve fronte. Nemam pro to pochopeni.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by PeITeeR napsal:
Bejt tohle nejaky androidforum, nebo vubec obecne mobilforum, cejtil bych tu velkej flejm :D

Za me. Koupe urcite nehrozi, jsem antijablickar. Valim na LG G2 a na jablickarsky vyrobky mam averzi. Natoz cekat ve fronte tejden pred prodejem... usmevny. Urcite bych si nasel neco jinyho na praci nez cekat ve fronte. Nemam pro to pochopeni.

Ja vzdy taky silne bojkotoval Apple ale nejak jsem podlehl te jednoduche manipulaci a ted mam doma asi 15 apple vyrobku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem mel nazory jako flew, strasne prosti jablkum zaujatej, uplne bezduvodne, jen protoze proste jsem
Pak jsem si koupil 5ku a nejvetsi spokojenost, umi to vse co android, jedinej problem (pro me) je itunes, to je hrozny hovno..
Jinak kupovat nehodlam, dat 20k za mobil to fakt uz ne..
Petre kolik za nej chcou u vas v emerice?

ps: flewovi bych doporucil si ho alespon na mesic zkusit a hned nedrzkovat v kazdym topiku
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vetsina lidi co drzkuje na apple se vetsinou ohlizeji furt jen na ty telefony.. iphone bych si taky nekoupil ale veskery ostatni sortiment applu je naprosty top, macbooky airbooky ipody, jejich all in one stanice, az nekdy navstivite vetsi svetove firmy tak zjistite ze vetsina z nich bezi komplet na applu, tam se neplati az tak za znacku jako spis za kompatibilitu, coz kazdy kdo trochu rozumi IT moc dobre vi, ze kdyz mate vse od jedne znacky, tak je to uplne jina pohadka
flew

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Taky jsem mel nazory jako flew, strasne prosti jablkum zaujatej, uplne bezduvodne, jen protoze proste jsem
Pak jsem si koupil 5ku a nejvetsi spokojenost, umi to vse co android, jedinej problem (pro me) je itunes, to je hrozny hovno..

ps: flewovi bych doporucil si ho alespon na mesic zkusit a hned nedrzkovat v kazdym topiku

v pohodě já měl iphone na týden na zkoušku a nikdy víc :) proč platit jen za značku? Sem raději u htc... = hliník.. 4jádrový procesor.. 2gb ram 32gb paměť + 50 giga v cloudu.. 4,7" displej 2200mAh baterka.. to v iphone nikdy nedostanu...

AHOLA

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podporujem lacne a vykonne cinaky. Aj tak sa vsetko robi na 2 - 3 roky.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Tom3 napsal:

v pohodě já měl iphone na týden na zkoušku a nikdy víc :) proč platit jen za značku? Sem raději u htc... = hliník.. 4jádrový procesor.. 2gb ram 32gb paměť + 50 giga v cloudu.. 4,7" displej 2200mAh baterka.. to v iphone nikdy nedostanu...

To jsou jen čísla, co hezky vypadaj na papíře. Nic víc. Stejně bude ve výsledku iPhone běhat rychlejš a sekne se ti jednou za 2 roky.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jako s velkym perem, vsichni by ho hrozne moc chteli ale kdyz ho nemaji, tak znaji alespon deset duvodu, proc je neprakticky mit velky pero...
Za pero si pak muzes doplnit auto, zenu, praci, cokoliv. Kazdeho vec.

Kdyz na to budu mit zbytecne penize, tak si iP6 koupim, momentalne mam 4S a jsem spokojeny. Nemusim mit vzdy to nejnovejsi a proste si jen udrzuji nejaky rozumny obnovovaci cyklus. Navic iP6 by nemel byt jen telefon, ale pocita se i s gadgets ala iWatch, Sport Tracker apod a v tom to bude podle me hodne zajimave. Momentalne pouzivam Nike Fuelband+ a je to obcas legrace sledovat vlastn lenost, takze se minimalne tesim s cim vylezou :)

S Apple pracuji poslednich cca 12 let a kdybych si nekoupil iP koupim si zrejme huawei, nicmene doma mam iPad, Apple TV, TimeCapsule a samozrejme MacBook a vyhovuje mi tenhle uzavreny a predevsim funkcni ekosystem.
GodlikeX

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprostém souhlas s darkkillerem

Měl jsem dvakrát telefon s androidem, zezacatku pohoda ale po par měsících se to vždycky začalo sekat , takze jsem první telefon daroval a druhej z nervu rozkrapal z toho jak se to seká

Android nikdy vic
flew

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX napsal:

Měl jsem dvakrát telefon s androidem, zezacatku pohoda ale po par měsících se to vždycky začalo sekat , takze jsem první telefon daroval a druhej z nervu rozkrapal z toho jak se to seká

Android nikdy vic

nesouhlasím... 1) jde o výrobce... htc se mi nikdy neseklo...
2) je to o uživateli.. jak dokáže telefon využít..

člověk

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na Applu je nejlepší ta jednoduchost a to, že tam nenavalíš kdejakou kokotinu...
pak se ten Android seká

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
g3rtrud

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
GodlikeX napsal:

Android nikdy vic

nesouhlasím... 1) jde o výrobce... htc se mi nikdy neseklo...
2) je to o uživateli.. jak dokáže telefon využít..

lenže presne o to u apple ide... nespolieha sa na používateľa, je to jednoduchý systém ktorý beží tak ako má, nemusíš vedieť telefón "využiť", porovnávať procesory, a čo ja viem čo...
flew

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne proč ne.. stejně 80% uživatelů má iphone nebo telefon s androidem jen na poslání zprávy na fb :)

5% jsou vývojáři aplikací..
a 15% jsou lidi, kteří vědí jak telefon využít naplno (root = odemčení systému =plný přístup etc)

https://www.facebook.com/video.php?v=706268172742325

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - iPhone 6 zdarma Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: