|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 26, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
Jo, budoucnost ČR vidím dost bídně - vzhledem k tomu, kolik je tady omezených, rasistických a ustrašených lidí, kteří si přečtou pár článků v Blesku apod. médiích a věří populistickým prohlášením lidí jako Okamura. Já tady neříkám, že EU postupuje správně, ale většina lidí by se měla starat spíš o sebe, o to, jak se chovají k druhým oni a potom až soudit někoho, kdo je v mnohem horších podmínkách, než oni sami.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 26, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Jo, budoucnost ČR vidím dost bídně - vzhledem k tomu, kolik je tady omezených, rasistických a ustrašených lidí, kteří si přečtou pár článků v Blesku apod. médiích a věří populistickým prohlášením lidí jako Okamura. Já tady neříkám, že EU postupuje správně, ale většina lidí by se měla starat spíš o sebe, o to, jak se chovají k druhým oni a potom až soudit někoho, kdo je v mnohem horších podmínkách, než oni sami. |
Já tady snad kvůli Tobě dodělám facebookovské "Like".
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: so září 26, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Jo, budoucnost ČR vidím dost bídně - vzhledem k tomu, kolik je tady omezených, rasistických a ustrašených lidí, kteří si přečtou pár článků v Blesku apod. médiích a věří populistickým prohlášením lidí jako Okamura. Já tady neříkám, že EU postupuje správně, ale většina lidí by se měla starat spíš o sebe, o to, jak se chovají k druhým oni a potom až soudit někoho, kdo je v mnohem horších podmínkách, než oni sami. |
Proč myslíš, že jsou lidé rasisti ? Že se bojí o práci, o sociální systém, o bezpečnost, o tvář a hodnoty Evropy ? Proboha jakej Blesk ? Do Evropy proudí cca 10000 běženců denně podle seriózních zpráv. A my jsme taky v mnohem horších podmínkách než třeba Němci.
Evropa má přeci svoje zlé zkušenosti s lidmi z podobných zemí, tak co se tady pořád dělá za pitomou propagandu o chudácích uprchlících ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so září 26, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
Uvedl si jeden extrém, mě stejně tak děsí ten druhý, kdy si někteří myslí, že všichni jsou hodný a všichni se mají rádi a všechno bude príma :) Jinak populistický je dnes bohužel téměř každý politik : ( _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: so září 26, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Pardon, ale kdo nevidi, ze tohle je pruser je proste slepej.
Na svete je strasne moc chudych lidi, a kdyz uvidi, ze tu maj otevreny dvere, tak se pohrnou a znici nasi ekonomiku a vsechno, co tu budovali nasi predci. Uvedomte si, ze zeme jako Egypt, Filipiny, Kongo meli pred jen 60 lety 20 milionu lidi a tedka maj 4-5 nasobek
Mezi temi upchilky jsou pry i lidi z Bangladese, proboha podivejte se kde to je na mape.
Neni mozny spasit cely svet, proste si musime hledet svych zajmu. Fakt zadny uprchliky stop, nezajem, jestli utikaj pred valkou nebo hladem, za to si muzou sami, nebo jejich vudci...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so září 26, 2015 9:11 pm Předmět: |
|
|
Hlavne ak utekaju pred vojnou, su aj blizsie krajiny, ako Nemecko a Holandsko  Je prekvapive, ze sa moslimovia nesnazia dostat do moslimskych krajin, kde je mier... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so září 26, 2015 9:14 pm Předmět: |
|
|
Trošku extrém nemyslíš Krokodyll? Věřím, že spousta těch co opravdu potřebuje pomoc a jsou ochotni se přizpůsobit, by tu pomoc měli dostat. Zbytek (což je bohužel většina) by se měl poslat zpátky. Ono stejně nejlepší řešení je jim pomoc na jejich území, ale to než se papaláší z USA a Ruska dohodou jak to bude v Sýrii tak kdoví co bude. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: so září 26, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
Problem tehle zemi je moc velka populace a proste jejich ekonomika to nemuze zvladnout, nemaj dost prace, bydleni, infrastruktury. Sorry ale muze za to i Evropa svou potravinovou pomoci. Mozna je to kruty, ale valka a hlad jsou dobry regulatory premnozene populace. Nechme je byt, at se sanzej sami a hlavne zadna hloupa pomoc. Vsak oni by si uz davno pomohli sami, kdyby nebyla jina moznost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: so září 26, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
A Syrie to je jen detail, pruser jsou ty ostatni chude zeme radove vetsi. A ti ostatni se proste pridaj k te vlne a co udela neschopna Evropa, jak to rozlisi a kam posle ty ekonomicke migranty z Afriky, Asie...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so září 26, 2015 9:30 pm Předmět: |
|
|
Edit: Nemá to smysl řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 26, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Royi napsal: | To je pravda, protože to stejně nevyřešíme :) Jinak pro odlehčení, třeba nám sem přijdou nějací kulturističtí talenti |
K tomu bych docela čerstvou historku měl, když nám jednou v neděli na redakci zvoní černoch... Tak vyjdu a ono tak, jak píšeš, je to závodník někde z Afriky a chce tady soutěžit... Popisuje mi, jaké závody měli tam, ptá se po soutěžích tady. Povídáme si, já na něj trochu nedůvěřivě koukám, že by měl extra velký svaly mi nepřijde... Na něčem jsme se ale domluvili, on se rozloučí a odchází. Já jdu k počítači, ťukám tam jeho jméno... a ono to fakt všechno sedí. Závody v Africe, nějaký lokální přebor a tam Azziz na bedně... Takže ano, kulturističtí talenti jsou na cestě také. :-)
Naposledy upravil Ronnie dne so září 26, 2015 9:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so září 26, 2015 9:51 pm Předmět: |
|
|
asi vysadil pocas cesty sem _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so září 26, 2015 10:19 pm Předmět: ... |
|
|
S tim, že se kvůli tomuhle bude společnost radikalizovat je uplně jasný.
Jsem z pohraničí a strejda dělá v německý firmě, už říkal, že ví o dvou chlapech z Česka, kteří byli propuštěni a na jejich místo dosazení uprchlíci, na který i firma dostala dotace.
Předejdu tomu, že tu někdo bude psát, že ti Češi byli lemplové - ne, opravdu nebyli, už tak tam Češi dělají práci z prachy, za který by němec ani nezvedl prdel z postele. A kdyby Čech nemakal, tak ho okamžitě vyhodí a nečekaj na nějaký uprchlíky.
Jinak je teď nový nařízení, že každá firma musí na 100 zaměstnanců zaměstnat jednoho uprchlíka. To, že makat neumí je prakticky jedno, protože nějaký prachy na ně dostali.
Jinak, vedle v baráku bydlí muslim, původem Turek. Když opominu všechny masmédia a info, co do nás sypou a odkážu se spíš na blogy lidí, kteří mají s islámskými zeměmi zkušenosti, tak frajerovo chování přesně sedí, bohužel v tom negativním...
Oni jsou prostě jiní, neříkám, že se chovaj všichni stejně, ale ta nátura je ve většině podobná a to si pseudohumanisti a sluníčkáři prostě nechtějí připustit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|