Ja len doplnim ze teraz je na youtube cely film o nom, ktory sa predava na DVD, no nejaky dobrak ho nahral na youtube tak by som odporucil si to rychle pozriet kym to nezmazu... este sam som to nepozeral, prave som to nasiel...
staci dat na youtube hladat "Jon Pall Sigmarsson - Larger than Life 1/11" (a postupne to prepisovat na 2/11 3/11...)
Jon Pall Sigmarsson - Larger than Life
Som to prave dopozeral - skutocne krasny film, dojimave a neskutocne inspirujuce.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak ja som si to stiahol z youtube (v high kvalite) tak to mam na disku, asi by nebol problem to dat dokopy do jedneho suboru/videa... Mozno su aj ine sposoby ale ked nebude iny sposob tak aj takto
Vcera som to tiez pozeral, cosi fakt neskutocne hlavne sa mi paci "suboj" s Kazmaierom, napriklad ako pri log lifte zakrici "Hello Kazmaier!" . Alebo ako niekto z publika zakrici "Eskimo!" a on nato:"I am not an eskimo, I am a viking!!"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru