|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | a funguje ti to? |
Ne :-) nefunguje m vicemene nic ;) .....''dokonaly jidelnicek'' kterym vsichni mavaj mi jeste nikdo nedal (kdyz sem je seznamil's finanční situací) ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
zapomnel jsi napsat ze jsi ektomorf
(ne promin  )
konecne spamu z me strany, co jsem chtel rict, jsem rekl _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Já bych mu to teda taky nedoporučil žrát jako poník, ale jak to má třeba ten poník udělat jinak než navýšit kalorie?
Ja mám například 100kg už pěkně dlouho a ještě jsem nepřišel na způsob jak přibrat jinak než zase nějakým způsobem navýšit kalorie. Když jsem 3 měsíce vydržel žrát 800g sachrů, 200g bílkovin a 100g tuků denně tak jsem se dostal na 110kg. Mohli byste mi (cvičím 10 let) a spoustě dalším lidem poradit jak to máme udělat aby se ty živiny všechny využily a nemuseli jsme žrát takový kure*ský porce žrádla. (probotika, vitaminy, mineraly, enzymy atd. mám vyzkoušený) o anabolika nemám zájem. (Mimochodem takovou odpověd jsem nenašel ani na T-nation) _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Otázka je, v jaké kvalitě těch 10kg/3 měsíce bylo. Já taky těžce přibírám, ještě nedávno jsem do sebe cpal přes 600 g sacharidů, 110 g tuků a přes 200 g bílkovin a lezlo to nahoru blbě a když už jsem něco přibral, tak po pár týdnech ručička na váze zase padla dolu. Poté, co jsem do sebe přestal cpát kvanta jídel snad každé dvě hodiny a zkusil ty sacharidy snížit a třeba i obden cyklovat, tak to najednou leze nahoru pořád - sice pomalu, ale leze.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Jak to vypadá to tvoje cyklování? Něco jak sacharidové vlny akorát třeba nejdeš pod 300g sachrů? _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Tak nějak. V objemu ty živiny zas tolik nepočítá, spíš mi stačí mít přehled, co kolik čeho přibližně obsahuje a podle toho se řídit tak, abych neměl každý den téměř stejnej příjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|