|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FritzH
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | FritzH napsal: | Yuro!! ty jsi vážně lulan...tak si napsal blbost..je rozhodně lepší přiznat to..než tu schovávat své nevědomosti pod příspěvky nicneřikající...a dělat ze sebe ještě většího vola!!!.....a já bourám lešení a jdu na právnickou :D....
PS: by byla revoluce v chemii...kdyby se pomocí vody složité sachri přeměnovali na jednoduché | Muzes mi ty "lulane" ukazat, kde jsem napsal, ze se premeni slozite cukry na jednoduche? Ja psal, ze se zmeni GI to je cele, ale ze to nechapete za to ja nemuzu... |
To je ale zajímavé, že to takle s tvého příspěvku pochopilo více lidí ty joudo...přiznej se...dostal si zdarma k nákému doplnku časopis muscel and fittnes z roku 2002, přečetl sis něco o cukrech a ted tu házíš moudra..jeahhhhhh :D a do mě ježíšku
Jinak jak píše Phil...kdyby to šlo obráceně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martys88
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
| FritzH napsal: | Yuro!! ty jsi vážně lulan...tak si napsal blbost..je rozhodně lepší přiznat to..než tu schovávat své nevědomosti pod příspěvky nicneřikající...a dělat ze sebe ještě většího vola!!!.....a já bourám lešení a jdu na právnickou :D....
PS: by byla revoluce v chemii...kdyby se pomocí vody složité sachri přeměnovali na jednoduché |
psenicna mouka je taky sacharid.takze rohliky jsou kvalitni zdroj sacharidu a i jine bile pecivo?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Martys88: glukóza nebo maltodextrin je nekvalitní sacharid? Dávejte si věci aspoň trochu do kontextu, pak říkejte jestli je to kvalitní nebo nekvalitní sacharid, v jakých případech, proč, kdy, pro koho... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
1. Proč by někdo chtěl jíst rýžové chleby když mu to nechutná? (lenost uvařit si rýži, odpověď máme, další důvod je myšlení si že je to něco úžasného ale má to GI jako blázen, prostě bych to nejedl může si klidně vzít rohlík)
2. Relativně souhlasím s Yurou. Někdo si přečte že secharidové vlny nebo jiná věc se jeli na rýžových chlebících a hned to musí mít. Kukuřice, burizony bez příchuti. Stejnej kšunt
Doporučuji sezamové knackebrotty ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | 1. Proč by někdo chtěl jíst rýžové chleby když mu to nechutná? (lenost uvařit si rýži, odpověď máme, další důvod je myšlení si že je to něco úžasného ale má to GI jako blázen, prostě bych to nejedl může si klidně vzít rohlík)
2. Relativně souhlasím s Yurou. Někdo si přečte že secharidové vlny nebo jiná věc se jeli na rýžových chlebících a hned to musí mít. Kukuřice, burizony bez příchuti. Stejnej kšunt
Doporučuji sezamové knackebrotty ;) |
Ja doporucuji takove jahly nebo pohanku, ale chapu, ze takova jidla jsou pro většinu lidi tabu..
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:53 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | vyreseno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|