Jaky iPod ??



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaky iPod ??  Úvodní stránka -> Ostatní -> Jaky iPod ??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ktery?
Creative
66%
 66%  [ 4 ]
Apple
33%
 33%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 6

Autor Zpráva
Dzilek


PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 4:08 pm    Předmět: Jaky iPod ?? Odpovědět s citátem

Moji favoriti:

1. Creative ZEN Vision:W 30GB FM Black
* Typ přídavné karty: Compact Flash Card Type I & II
* Barva: černá
* Formáty: WMV9, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, DivX, XviD, JPG, MP3
* Doba hraní MP3 [hod]: 13
* Napájení: Li-Ion battery
* Rozměry [š x v x h mm]: 134 x 75 x 22
* Hmotnost [g]: 276
* Rozhraní: USB 2.0
* Kapacita [GB]: 30

Creative Zen Vision W je prvním širokoúhlým přenosným přehrávačem filmů, hudby a fotografií tohoto výrobce. Jeho vysoce lesklý širokoúhlý LCD displej formátu 16:9 je odolný proti poškrábání, disponuje vysokým rozlišením a rovněž počtem barev, které při počtu 262 tisíc podávají velmi reálný obraz.

Creative Zen Vision W je harddiskovým přehrávačem, který zvládá hudební formáty MP3 i WMA (včetně DRM), obrázky JPEG a video formáty MPEG-1/2/4, Windows Media Video (WMV) 9, Motion-JPEG, DivX 4/5 a XviD.

Je schopen se přizpůsobit formátu obsahu, takže zobrazí veškerý obsah na celou obrazovku. Na velký pevný disk (30 GB) přehrávače se vejde až 120 hodin filmů, 15 000 skladeb nebo mnoho tisíc fotografií. Přehrávač je vybaven slotem pro karty Compact Flash umožňujícím přenos fotek z digitálních fotoaparátů a podporuje rozšířené video- a audioformáty, funkci Album Art a upravené motivy na displej. Mezi další funkce patří zabudované FM rádio, mikrofon pro živé nahrávání a možnost propojení s externím televizním přijímačem a reproduktory.

Novinkou je interní softwarový balík, který nabízí služby osobního organizéru. Skládá se z jednoduchého kalendáře, adresáře kontaktů a to-do listu. Organizér je možné synchronizovat s programem Microsoft Outlook. Přehrávač lze propojit s počítačem přes konektor USB 2.0 (nebo pomalejší USB 1.1). Můžete jej použít i jako externí disk a ukládat si na něj různé soubory

Přístroj má vysokokapacitní a rychlonabíjející se vyměnitelnou Li-Ion baterii, na kterou vydrží hrát až 13 hodin nebo přehrávat videa 4.5 hodiny. Pro výstup obrazu např. na televizi nebo projektor je určen kompozitní TV-out s vysokým rozlišením.

Součástí balení jsou rovněž sluchátka, síťový adaptér, kabel USB, videokabel, pouzdro, instalační CD a uživatelská příručka. Mezi systémové požadavky patří Windows XP a 256 MB operační paměti.



2. Apple iPod 60GB, white
# Barva: bílá
# Formáty: MP3, WAV, AAC, AIFF, VBR
# Datová média: HDD
# Doba hraní MP3 [hod]: 12
# Napájení: rechargeable lithium ion
# Rozměry [š x v x h mm]: 61 x 104 x 14
# Hmotnost [g]: 158
# Rozhraní: USB 2.0, FireWire
# Kapacita [GB]: 60

Apple iPod snad není třeba ani představovat, tento klasický diskový MP3 přehrávač to "všechno začal". Tento konkrétní model má pevný disk s kapacitou 60GB a je již 4 generací iPodů. Design je tradičně krémově bílý s ovládacím kolečkem.

Přehrávač si poradí s formáty AAC (16 až 320 Kbps), MP3 (32 až 320 Kbps), MP3 VBR, Audible, AIFF, Apple Lossless a klasický WAV.

Veškeré informace a údaje zobrazuje 5cm velký displej s 160 x 128 body a modrým podsvícením. Na něm přehrávač podává informace o právě přehrávané skladbě z ID3 tagů; nedělá mu problém zobrazování různých národních znaků včetně češtiny.

Co se týče zvukové kvality, přístroj má kvalitní zvukový obvod a frekvenční rozsah 20Hz až 20kHz. Nesmí chybět ekvalizér s 20-ti nastaveními. Jednotlivé skladby můžete hodnotit; přehrávač má i pokročilé náhodné přehrávání a možnost tvorby playlistů přímo v přístroji. Nerušené přehrávání třeba i při běhu Vám poskytne 25 minutová ochrana proti přeskočení.

Předností iPodů je řada funkcí, které nabízejí. Kromě klasického přenášení dat mezi počítači na něm najdete různé funkce známé z organizérů, jako např. poznámkový blok, kalendář, hodiny, budík, seznam kontaktů apod. Na Vašem iPodu si můžete číst textové soubory - třeba i seznam věcí, které chcete nakoupit, nebo popis cesty. Třešničkou na pomyslném dortu je kolekce několika her.

Ke komunikaci s počítačem slouží rychlé rozhraní USB 2.0 či FireWire 400, díky kterým iPod snadno připojíte k počítačům PC či Mac. Rozměry jsou 104 x 61 x 14mm při váze 158g (včetně baterie). Jako zdroj energie používá vestavěný dobíjitelný Li-Ion akumulátor, na který vydrží hrát až 12 hodin. Ten lze dobíjet pomocí dodávaného nabíjecího adaptéru či přímo přes rozhraní USB či FireWire.

K přehrávači dostanete USB a FireWire kabel, nabíjecí adaptér, sluchátka do uší, software a další. Pro iPody existuje i nepřeberné množství doplňků a volitelného příslušenství od firmy Apple i dalších výrobců.


Zatim se priklanim k Creativu. Kdyztak navhnete dalsi (kolem 10 000).
Chci to hlavne na filmy (na cesty).
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaky iPod ??
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: