|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: so březen 07, 2020 12:58 pm Předmět: |
|
|
Vdaka, vdaka 😁
@carabas . podla mna uz na priklade kolegu seeyu vidno niektore jasne trendy ako alkoholizmus ci vseobecna roz*ebanost. 😂 Za seba musim povedat, ze som mohol s tym plodenim zacat trosku skor. Rozsupavat sa na prahu styridsiatky nie je uplne to prave orechove. 😅
@seeya . vyhodou bytia smutnym chlapcom je, ze keby som vdaka vcielkam dvihal dvojnasobok dnesnych vykonov, co by sa aj tak nestalo, stale by to boli smutne presmutne vykony. Proste motivacia do podobnych avantur nula, radsej si za tie prachy kupim whiskey. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 08, 2020 6:20 pm Předmět: |
|
|
Prekvapivo vcera pokracovalo zapijanie vylupka, takze:
alkojednotky: 8 (t19, m19) .
btw, nemocnici podozrivo malo ludi, deje sa nieco?
...a Stur nech si streli aj do druhej nohy. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 09, 2020 9:28 am Předmět: |
|
|
Vaha: ?
alkojednotky: 0 (t0, m19)
"Niet už v tých očiach žiadneho života, žiadnej sily, všetko v nich vyhaslo a vymrelo a oči sú okno duše, tak jako je na očiach, tak je v duši pijakovej: neživo a mutno!" _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 09, 2020 5:40 pm Předmět: |
|
|
Trening 35, pondelok
Drepik hb . 5x4x90kg . lahke krce
Mrtvola . 3x130kg, 2x2x145kg, 2x140kg, 2x5x110kg . sila nebola, v zadku a hamsoch krce, holt, alkovikend za mnou a spanku pomenej.
Bencik . 5x4x75kg . easy
Chinup . +15kg 7, 5, 5, 5 . PR 😂😂😂 a teda s touto vahou sedmicka este nikdy nepadla a objem detto. Niekedy mam pocit, ze su chinupy moja hlavna disciplina a zbytok doplnky 😂😅🤷😁💪 #staryfoter #obtloustly #wtf _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 10, 2020 10:27 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (t0, m19)
"A celá tá tvár už je viac obrazom smrti jako života, priberá hlinastú farbu a vidieť, že už hľadí do hrobu." _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 10, 2020 10:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 12, 2020 8:22 am Předmět: |
|
|
Vcerajsi zapis:
alkojednotky: 2 (t2, m21) . vylupka sme doviezli domov, s tatkom sme si tukli martelom. Live long and prosper! 😁
Vaha: 92
alkojednotky: 0 (t2, m21)
Nejaky som rozflakany. Ako keby na mna sadala korona. No bodaj by! Zobral som si dva dni dovolenky a uz som stihol urobit vacsinu domacich prac a ako bonus vycistit odtoky v kupelke. 😭 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 13, 2020 8:35 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 3 (t5, m24) . hou hou hou, vcera ma trosku chytila depka v suvislosti s koronou, ale tak ako lepsie proti nej zabojovat, ako ked ich zopar vypijete.
Veci na cvicenie sice mam, ale predpokladam zatvorene fitko, takze plan na dnes bude restart programu Simple & Sinister s 32kg kettlebellom ktory mi este zostal doma a ak to pojde dobre, mam aj 36kg bell pre nadstavbu. Samozrejme opat najde uplatnenie aj lezecka zhybovacia lista a nejake zavazia. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 13, 2020 6:23 pm Předmět: |
|
|
CoronaTrening 1/36, piatok
Doma hodinka a stvrt. Back to roots.
Goblet squat 32kg 5x5 . easy na nohy, tazke pre ruky
SLDL's 32kg 5/5, 5/6, 5/7 . viac na slabsiu pravu stranu, je fakt rozbita na sracky
Zhyby na lezeckej liste BW 9, 8, 7
1H ktb floor press 32kg 3x5+5
Get up 32kg 2+2
2H swing 32kg 3x20
Akoze... cele zle. Doobeda v praci, poobede s Vylupkom k pediatricke, potom lekaren, potraviny, dalsia lekaren. No a taky vyflusnuty som si dal trening, ktory by som par rokov dozadu dal uplne na pohodu, ale dnes ma trosku vytrapil.
Prava noha a vlastne cela strana vyrazne slabsia ako lava, asi aj dobre ze zmenim trening a dorovnam dysbalancie.
Klasicke zhyby na liste po sto rokoch, necakal som ziadnu slavu a ani to ziadna slava nebola. 😂
Floor press prekavapivo prava ruka slabsia.
Getup velke trapenie, ale to pojde. Opat prava strana slabsia.
Swing very easy, obojrucne a len tri serie.
V kazdom pripade predstava, ze by som toto vsetko mal dat s 36kg je dost desiva. 😮😭😱 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 14, 2020 9:37 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,4kg . ale ved nedbam. Aj zena povedala, ze som trochu pochudol. Len neviem co to presne znamena, ked pochudne obtloustle telo, ci na mne nahodou len smalec viac nevisi, ale bal som sa opytat. 😂🙂
alkojednotky: 0 (t5, m24) . ale taaaku chut som mal na jedno, avsak odolal som. Majster Ludevit by bol hrdy. Fnuk. No dnes poslem dole gagorom trochu piva a palenky, aby telo nezabudlo. 😂😅
Corona trening 2/37, sobota
Beh 3km 0:21:16, tep avg 144bpm, bolo uz aj lepsie, ale tieto rozbiehacky su vzdy take nijake.
V priebehu predpokladam nejake ciastocne vykony s bulinou, potom doplnim. Ak sa samozrejme predpoklad naplni. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 15, 2020 11:53 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 5 (t10, m29) . vcera cheating day, ale striedmo od obeda.
Vcera sa uz nic neudialo okrem zdolania 26 poschodi, menej teraz chodim, tak aspon nech to stoji za to. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 15, 2020 7:47 pm Předmět: |
|
|
Corona trening 3/38, nedela
Indiansky beh s kocikom 6km 0:49:16, avg tep 138bpm . ok, pohoda
Ktb 1h swing 32kg 5x5+5 . easy _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 16, 2020 8:40 am Předmět: |
|
|
Vaha: 91,5kg . zena urobila paraaadny cheesecake so slanym karamelom, ten budem dzobkat este dnes.
alkojednotky: 2 (t12, m31) . vecer som to zlahka nezvladol, padli dva Paulanery len taky fukot.
S malym sme vcera este ficali hru na opice, kedy sme sli proti sebe po styroch, maly ma podbehol, na koniec izby, otocka a zas. Vyzivne intervaly 3x cca minuta. A ten maly pavucik vobec nebol unaveny a fical si este dalej. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|