Jídelníček a bazální metabolismus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a bazální metabolismus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
micus6 napsal:
Taky jsem anorektik, s rozdílem ze se snazim jist vic (3500-4000kcal) a aerobku nedelam vubec....:D

Btw.: taky mivam po obede hlad (hodinu) ...kdyz si nic nedam, tak to zmizi...kdyz se nazeru tak (logicky) taky zmizi....ale ...neni zbytecne zrat hodinu po obede? (Obcas sem to tak praktikoval, ted spis ne)

Taky jsem "anorektik". Nedávno jsem snídal Marlenku-celou. Já mám zase opačný problém. Srazit kalorie ke třem tisícům:o)

Ale no ták...:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DevillHP

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zas otravuji. Bohužel mé potíže se ještě zhoršily a to jsem dramaticky ubral tréninků- jak délkou tak kvalitou či tvrdostí. Protože mě to nohy prostě nedovolí. Navíc jsem shodil váhu na 62,5kg což už při 188cm přijde kritické. Teď jsem byl 2x ve fitku, abych aspon něco dělal a neměl takový výdej jako během a na kole.
Dneska mě bolely i jen když jsem stál, včera při cestě do schodů. Máte někdo podobné zkušenosti?? Občas beru BCAA (instant od Extrifitu, 10g)
Minulý týden (od pondělí do pátky) byl bez tréninku úplně (byl jsem na dovolené, sice jme dost chodili ale na pohodu). Neděle byla sice brutál..., ale potom už jen v ponděli fitko (i s nohama) a včera jsem už ani ve fitku nohy nejel.
Dost mě ty problémy limitují i při osobním životě, včera jsem byl psychikou skoro na dně, chtělo se mi uplně brčet, byl jsem nasraný a nepříjemný na okolí, že nemůžu makat a trénovat.
Můj aktuální jídelníček:
Snídaně: 110g vloček, protein, hrst ovoce, lžíce ar. másla
Svačina: 2 plátky žitného chleba, 2 vejce, salát/// jogurt s hrstí vloček, proteinem, sojový rohlík
Oběd: 100g rýže, 170g kuře, zelenina, lžička ar. másla
Večeře: to samé co oběd
2x denně piju kafe abych nebyl tak zničený. mám dost problémy se soustředěním a celková apatie a nic se mi nechce, to co mě bavilo dříve mě štve..

Teď o víkendu závod na kole a už vím že to bude peklo, další týden maraton (z toho moc radost nemam- hlavně v mém stavu)
Porce jsem zvýšil oproti tomu, co jsem jedl když jsem předtím trénoval ale pořád je to špatné. Stále horší....
Máte někdo podobné zkušenosti? Dám cokoliv za to co by mi pomohlo.
PS: myslíte, že by pomohla třeba na pár dnů testosteronová strava od Freimana??
Tom3

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co po nas vlastne chces? Si podvyzivenej a telo zacina protestovat.. pokracuj takhle a ... to uz si asi domyslis
VSE uz ti tady bylo receno, ted uz je to na tobe.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě tělo nestačí regenerovat, chce to více jídla, odpočinku, možná změnit pohybové aktivity. Vylepšení tvého stavu je podle mě otázka delšího časového intervalu, minimálně několika týdnů. Nějaká rádoby testosteronová výživa ti na pár dnů nepomůže.
Já nevím, jestli tě ten vytrvalostní sport tak baví, ale asi by bylo nejlepší s tím na nějaký čas přestat.
DevillHP

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže rychle zvýšit příjem i za cenu nabrání tuku, když teď moc netrénuji?
Jako běh mě baví, mám rád pohyb v přírodě, ale hlavně už mam naplánovanou sezónu, zaplacené startovné apod. Uvidím, musí se to zpravit rychle.
haino

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je za mikrodávky pořád.Vytrvalosní trénink musíš užrat,jinak je zle.Když ty sacharidy zdvojnásobíš,tak se to začne podobat jídelníčku vytrvalce.Tam zajedu a ukážu ti to v praxi.
jachym

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 4:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprosil bych všechny aby si přečetli co sem mu dřív psal a nereagovali - tohle je přesně to co chce - ví dobře že jí málo, chce to slyšet, dělá mu to totiž dobře, trpí poruchou příjmu potravy... nebudu komentovat to, že máš od oběda jedno jídlo, celý text zase v duchu "já nechci trénovat"... " a ten a ten den sem si dal do těla, jooo a potom skoro nic nejedl"... furt se jen lituješ - jdi a vyhledej odbornou pomoc a neztrácej čas svůj ani náš tady, zamkněte to...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen bych dodal ze tady uz jde o zdravi, vsechna prdel stranou..
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Poprosil bych všechny aby si přečetli co sem mu dřív psal a nereagovali - tohle je přesně to co chce - ví dobře že jí málo, chce to slyšet, dělá mu to totiž dobře, trpí poruchou příjmu potravy... nebudu komentovat to, že máš od oběda jedno jídlo, celý text zase v duchu "já nechci trénovat"... " a ten a ten den sem si dal do těla, jooo a potom skoro nic nejedl"... furt se jen lituješ - jdi a vyhledej odbornou pomoc a neztrácej čas svůj ani náš tady, zamkněte to...

Presne tak a nechapu, ze tu porad vetsina lidi nevidi a snazi se mu pomahat resit uplne jiny problem nez tu ve skutecnosti je.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na miste by byla navsteva nejakeho specializovaneho lekaře, ne?
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl na odběrech krve, doktorka mi tam napsala ještě vyšetření štítné žlázy. Tak uvidím snad bude vše ok a problém bude "jen" ve stravě.
On ten stav se moc nelepšil ani když jsem přidal předtím. Ale na dovolené minulý týden to bylo super vše, sice jsem jedl možná míň i horší kvalitu (v Izraeli kebab, falafel apod.--- hrozně dobré) ale nevím jestli to nebylo psychikou. Ale nic mě tam nebolelo, ale po návratu a těžké neděli zase peklo.
Doma už ze mě taky mají trochu obavy.
Dneska přidávám více, protože zítra závod, tak to chci zajet nějak normálně a né se jen trápit. Tak snad to pomůže.
PS: může mít nějaký negativní vliv když piju 2x denně Nescafe- lžička + cca dcl mléka.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapec se prostě nedokázal smířit s touto formou, na které má prý 85 kg, zase se bál, že se vyžere jako prase, tak radší shodil na 62 kg:
https://forum.ronnie.cz/pavelito-aneb-od-anorexie-ke-svalum-t27015-510.html?highlight=pavelito
ve spodní části, už na něj nikdo nereagujte, je psychicky nemocný...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vazne myslis ze je to on? Jako ja mu tehda celkem fandil, takze jestli je to on tak budu zklamenej
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já žádného Pavelita neznám, v té době jsem nechodil ani na forum.ronnie.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotku jako dukaz? ne sranda, tvoje vec..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: