|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 11:49 am Předmět: Jídelníček - lehce objemový |
|
|
Zdravím, poprosil bych o zhodnocení jídelníčku a popřípadě nějaké úpravy...Vím, že to asi nebude na sto procent všecko tip ťop, ale přijde mi, že s tím, co jsem načetl by to šlo.
20 let, 172cm, 74 kg...Pomalu nabírám a za 6 měsíců plánuju přibrat tak 7-8 kg, celkem se mi to za 2 měsíce daří... Hrál sem od 7 fotbal a posiluju cca 3 roky ale s přestávkami a ted už jedu na 100 % i s jídelníčkem.
Ráno před tréninkem: 30g syr. proteinu + maltodextrin 25g
Za hodinu jdu cvičit...
Po tréninku: Gainer MUTANT MASS 100g + banán
1,5 h po tréninku: vepřové/hovězí maso 150 g+ brambory 300g + rýže 250 g
Odp. svačina: ovesné vločky 100g + ořechy burské 25g + banán
Večeře: Krůtí prsa 150g + rýže 390 g
Druhá večeře: 2 vaječné bílky + MuscleTech Phase8 Protein 41g (26g bílkovin) + celozrnná bageta 100g
+ zeleninu přes den samozřejmě nejvíce k večeři (rajčata, papriky, okurka atd...)
Celkem tedy : 3 100 kcal Bílkoviny: 160 g Sacharidy: 480g Tuky: 57g Vláknina : 37 g
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bolgi
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Mas tam dve poriadne jedla plus svacinka z vlociek. Vela stastia s priberanim.
Vyser sa na protaky a gainery a daj si tam normalne jedlo. Radsej rano pred treningom miesto doplnkov si daj vlocky, pripadne doplnene (od slova doplnok, nie nahrada) protakom. To kde si videl na veceru 2 bielka?? zahodis zltka (priberas, tak preco??) a radsej tam narves doplnok. Podla mna velmi zle poskladany jedalnicek. Sustred sa na normalne pevne jedla, nie doplnky
|
|
| nahoru |
|
 |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ráno sem vločky dával, ale byl mi právě doporučenej jen protein + malta jelikož je to před tréninkem ... večer sem dával tvaroh a vejce ale zase se objevily články, že tvaroh je špatnej a je lepší noční protein.... jinak čeho víc čeho mín konkrétně jelikož bílkovin tam bude už i tak dost tak mam jíst např. rejži, vločky a ořechy k svačině ? A jinak ty vejce měli být napsané celá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomandlik

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 2:56 pm Předmět: sacharidy |
|
|
Jo, i k svačině jsou lepší kvalitní zdroje sacharidů, i ta rýže, vločky, brambory, těstoviny (celozrnné)... + k svačině si můžeš dát i rýžové chlebíčky.
Ke snídani je super udělat placku z rozemletých vloček a vajíček, i když se to celkem dlouho jí...
A když dáš hodinu před spaním Jaroměřický tvaroh, který má v 250g cca 42g bílkovin, tak tím nic zkazit nemůžeš :).
|
|
| nahoru |
|
 |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
Vločky a vajíčka mám k snídani netréninkový dny. Tréninkový kdy právě cvičim hodinu po snídani (po probuzení, jelikož se vzbudim a hned dávám snídani) mi to nepřijde jako nejlepší nápad. Tam zůstanu u toho syr. proteinu a malty. Večer teda dám na vás a zůstanu u tvarohu s vejci (druhá večeře) a na ten vícsložkovej protein se vykašlu. U oběda jsem to dělal stejně tak, že jsem nedřív snědl oběd a pak cca za 45 minut sem dal tu rýži..... Takže ty brambory, řýži nebo těstoviny přesunu na tu svačinu kde budou i ty vločky, rýžové chlebíčky a ořechy....
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim že bych nahradil plno těch suplementů normálnim jídlem. A taky jsem se chtěl zeptat, ten oběd, to jíš ty brambory i tu rýži nebo tam mělo být brambory/rýže? Já když na to jen tak od pohledu koukám, tak mi to zas tak málo nepřijde a řekl bych možná i víc než 3100 kcal - pokud sníš na oběd 550g přílohy s masem, dopoledne 100g gaineru, večer zase 400g přílohy a 150 masa a potom ještě třeba ta 100g bageta - přidje mi že to musí být víc než 3100 a na přibrání by podle mě určitě stačilo, ale fakt bych se soustředil víc na jídlo než furt nějaký gainery a proteiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
Hele v netréninkový dny nemám suplement ani jeden tam jsou ráno vajíčka, ovesný vločky, celozrnný pečivo. atd.... Bílkovin mám opravdu dost a ten protein je tam ráno jen opravdu kvůli tomu že před tréninkem mi byl doporučenej s maltodextrinem, jelikož vločky by byly horší varianta. Po tréninku 100g gaineru a za celej tréninkovej den je to s doplnkama celý. S obědem to mám tak že dám třeba ten oběd s bramborama a za hodinu tu rejži abych nebyl přecpanej a dostal do sebe víc sacharidů. Myslim si že 480g sacharidu opravdu stačí protože jak jsem psal nejedu klasickej objem ale přibírám pomalu. Z gaineru a proteinu (doplňků) budu mít nakejch 41 g bílkovin takže si myslim že to taky neni moc na to, abych to před a po tréninku nahrazoval pevnym jídlem. Na ten noční protein jak jsem psal už kašlu a budu dávat dvě vejce a 125g tvarohu s tím celozrnným pečivem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomandlik

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:27 pm Předmět: rýže |
|
|
jinak tu rýži máš asi váženou v uvařeném stavu, ne?
Protože dát k večeři 390g rýže (váženo v syr. stavu), to bys musel bejt dobrej kontejner :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Jo to jsem myslel ve vařeným stavu za to se omlouvám.. :D Zas takový hovado nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomandlik

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
V pohodě, já jen že vážit to všechno v syrovém stavu mi příjde vhodnější, resp. přehlednější + když máš rýžovar (super věc, na tu rýži to je fakt bomba), nemusíš si navářet dopředu, ale vždycky jen na 1-2 porce dopředu max.
|
|
| nahoru |
|
 |
dewchtown 21
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
Tak po tom rýžovaru se podívám.. Už sem o něm taky slyšel....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomandlik

|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si dřív myslel, že to je blbost, ale jakmile to zkusíš, je to fakt paráda... i ta rýže z toho chutná líp a je to daleko rychlejší a pohodlnější, dobrá investice :).
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so listopad 29, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
mas to vklidu, suplementu tam mas par, neres, aspon ulehcis traveni,, tvaroh sam o sobe idealni neni, ale s vajckama, kdy bilkovina bude v pomeru okolo 1:1, tak je dobrej _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|