Jídelníček na přibrání

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček na přibrání  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček na přibrání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanaHn

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt tomu dej čas......když už v pohodě jíš normální jídlo, tak jez......

co se týče gaineru nebo proteinu, asi to můžeš, ale já si říkám na co?!

nechala bych tělo, ať si vše zařídí tak nějak přirozeně....taky do sebe nemůžeš začít házat spousty KJ a všeho možnýho, je to zátěž pro to tělo.

ale s těma suplementama ti kdyžtak poradí někdo jiný, já piju protein místo kakaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janca.bor

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"výhodou" taky je, že mam naprosto šíleně zpomalený metabolizmus, takže i když jsem od mala ektomorf (i před obdobím anorexie jsem jedla poměrně hodně jen aby mi váha stála, proto vlastně jsem ani nejedla tak málo a přesto hodně zhubla), takže teď ale mi stačí podstatně míň, počítám s tím, že až přiberu na nějakou lepší váhu, budu stejně ale muset jíst dál tolik co teď, jen už nebudu dál přibírat, protože se nastartuje metabolizmus
Criss

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánům tady asi nedošlo to, co mně bylo hned jasné :)
Zatím ještě nejsi na váze, při které by byla fyzická aktivita jako posilování vhodná...Až budeš trochu blíže zdravější váze, už taková rizika nejsou.. Být tebou, soustředím se na to, aby ta přijatá energie pocházela z kvalitních zdrojů a ne např. fastfoodu a zbytek neřeším ;)

jinak moře zkušeností přesně s tímto mají slečny tady: facebook.com/groups/112161442268833/ tak se dyštak přidej ;)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:
Pánům tady asi nedošlo to, co mně bylo hned jasné :)
Zatím ještě nejsi na váze, při které by byla fyzická aktivita jako posilování vhodná...Až budeš trochu blíže zdravější váze, už taková rizika nejsou.. Být tebou, soustředím se na to, aby ta přijatá energie pocházela z kvalitních zdrojů a ne např. fastfoodu a zbytek neřeším ;)

jinak moře zkušeností přesně s tímto mají slečny tady: facebook.com/groups/112161442268833/ tak se dyštak přidej ;)

Tohle je příspěvek roku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček na přibrání Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: