|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mmariner

|
Zaslal: út leden 05, 2016 12:50 pm Předmět: |
|
|
Po dvou hodinach mam uz hlad.. 2,5/3 hodky a zacinam bejt hlady neprijemnej... ja vic jak tri hodky bez jidla nevydrzim... je to samozrejme tim jak trenuju, jinak kdyz jsem se flakal me stacily tri jidla za den...
No a nevim, kdyz chce nekdo nabirat tak asi pocit hladu mu vtom nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xien
|
Zaslal: út leden 05, 2016 1:50 pm Předmět: |
|
|
zkus prosím napsat příklad Tvého včerejšího přesného jídelníčku, protože nevydržet 3 hodiny nejíst znamená sníst tak jogurt, jablko, nebo podobnou kokotinu _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út leden 05, 2016 1:53 pm Předmět: |
|
|
| xien napsal: | zkus prosím napsat příklad Tvého včerejšího přesného jídelníčku, protože nevydržet 3 hodiny nejíst znamená sníst tak jogurt, jablko, nebo podobnou kokotinu |
sním 250g kureciho s pytlikem ryze a do 3hodin nejdyl musim taky jist :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: út leden 05, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
Po 150gramov kuracie a 170gramov ryže ( v surovom stave) som taktiež hladný po dvoch hodinách... A však často to už je skôr psychologický hlad pretože stále človek rozmýšľa, že je v objemovke, že musí jesť stále atď... ale ak priberáš a dáš aj 4 jedlá za deň ako tu bolo spomínané a prijmeš viac energie ako vydáš tak kludne budeš priberať, pocit hladu s tým nemá nič spoločné, to je blbá myšlienka, že ak som chvílu hladný tak už svaly nmajú živiny a neviem čo.... zjedol si dosť svaly živiny majú hladný si skôr v hlave
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: út leden 05, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
Napisu ho celej jak budu vecer doma... ja si dam 200g rejze a 200g masa a za 2,5hodky jdu normal jist znova ;)
Ale v praci nemam tolik casu sedet u jidla tak jim vetsinou 100grejze a 100g masa.. dam te pixly polovicku.. tet musim omezit trochu masa protoze mam 600 g rejze na den a vystrelili me bilkoviny pres 300g pri moji vaze 90/91kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út leden 05, 2016 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Mmariner napsal: | Po dvou hodinach mam uz hlad.. 2,5/3 hodky a zacinam bejt hlady neprijemnej... ja vic jak tri hodky bez jidla nevydrzim... je to samozrejme tim jak trenuju, jinak kdyz jsem se flakal me stacily tri jidla za den...
No a nevim, kdyz chce nekdo nabirat tak asi pocit hladu mu vtom nepomuze. |
Taky jsem před lety jsem brutálně řešil rozestup mezi jídly a byl jsem zvyklý jíst po 3 hodinách takřka na minutu přesně. Tělo si pak na to za nějaký čas zvyklo a jakmile mi začala klesat hladina cukru v krvi pod určitou mez, tak mozek si hned řekl, že musím zase jíst, ale v žádném případě jsem jíst nemusel a bylo to jen v hlavě.
Nikdo na ty pohádky o tom, jak se ti po 3 hodinách bez jídla začnou katabolizovat svaly, doufám, už nevěří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út leden 05, 2016 4:26 pm Předmět: |
|
|
Pr!nc , jak uz jsem tu dřív psal. Když se spozdím s jidlem, tak to na dalsim treninku poznam... svaly ztraceji na plnosti a dalsi trenink neni takova sila. Proste to tak mam a myslim si, ze je to dany velmi rychlym metabolismem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:06 pm Předmět: |
|
|
já si taky myslím že se zapojují do debaty velice odlišní lidé.. a pokud se bude ptát na radu někdo s velice rychlým metabolismem, tak rady někoho kdo přibýra s 5 jídel denně mu zrovna moc nepomůžou...
4:30 - 5 vajec 3 ryz. chlebiky
6:15 kafe a sušenky :)
7:00 - mozzarela kousek chleba+zelen
9:00 - ovoce gainer
11:30 - 100g rejze 100g hov.zad. zelen
13:00 - 100g rejze 100g hov.zad. zelen
15:00 to same
17:00 to same :D
19:00 trenink 15gbcaa 10g arginin 10g glutamin + nakopavac
20:00 po treninku protejn
20:40 gainer
22:00 200g rejze 200g losos
Před spaním protejn ještě dávám ale vynechal jsem ho bylo pozdě a po jídle jsem šel hned spát, kvuli ranní šichtě co mě čekala.. vstávání po 4,5h ; (
zítra mám volno, tak to bude jiný ale budu vstavat na budík v šest a snídat a pak klidně usnu a na devátou vstanu a budu jíst znova:)
Jinak já to tet zkouším druhej den jsem navýšil ty Sacharidy, neříkám že to je nějaká modla, chci to na sobě zkusit a konečně přibrat a zlomit hranici 93kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:11 pm Předmět: |
|
|
Jací odlišní lidé, jíst co dvě hodiny je blbost a je úplně fuk, jakej metabolismus máš. Nedivím se, že z toho máš trávící problémy, když to jídlo ještě ani pořádně nestrávíš a už tam pošleš další. Ten pocit hladu po dvou hodinách je jen o psychice a dá se toho v pohodě zbavit, rozhodně tělo nepotřebuje po dvou hodinách další palivo.
EDIT: Navíc tam nemáš žádný tuky, ten inzulín ti musí lítat pěkně nahoru a dolu, což je taky příčina toho hladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:18 pm Předmět: |
|
|
Ukázka toho, jak by to nemělo vypadat. Je blbost jíst každé 2 hodiny.
Nechápu, proč se lidi nedrží "relativně osvědčeného" jíst 5x denně + nějaký PTN po tréninku. V létě jsem stával také v 4.30 a 5x jídlo + PTN stačilo, a to mám přes 100kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
to jsem napsal blbě 5 jídel by mělo stačit... tuky je fakt že musím nějak zařadit, mám tam něco kolem 65g... nějaký ořechy tet ujídám to sem tam nepsal ale to nějak nepočítám nevážím jen si vezmu a sem tam něco sním... jo ale to budu muset nějak vymyslet ty tuky zařadit
edit: to ještě to maso připravuju na vodě všechno teměř.. asi taky blbost teda
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:37 pm Předmět: |
|
|
Já bych ty časy viděl třeba takto, ale je to na tobě:
4:30
8:00
12:00
15:00
17:30 (někdo nemá rád jít trénovat hladový, takže jedno menší jídlo 90 minut před trénink)
BCAA popíjet během tréninku - ale vzhledem k délce tréninku a objemové fázi bych je ani nedával a ponechal do diety
po cvičení cca 20:00 - protein+gainer (záleží, kolika % gainer to je) v poměru S:B 2-3:1
za 60-90 minut jídlo
před spaním dát glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 05, 2016 11:09 pm Předmět: |
|
|
tělo si řekne. když dobře cvičíš, budeš žrát jak prokopnutej. když ne a nemáš hlad, je zbytečný se do toho nutit, stejně to půjde akorát do tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: st leden 06, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
jo tak ono, tohle byl trochu extrem v praci když mám volno tak mám rozestup min. 3hodky
zkusím vzchztat ty tuky do toho jídeláku nějak, kdyby měl někdo radu co mu pomohlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|