|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Kubaz podle mě pravdu nemá. Kdybych si měl vybrat 1 potravinu, která by mi zajistila přísun nejlepšího spektra aminokyselin, bez váhání bych vybral vejce. Ale to je asi trochu offtopic :-).
ps: ...a myslím, že jsem tuzemských i zahraničních článků přečetl dost, kdyby na to náhodou někdo narážel. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
A napíšeš konečně proč ?  Mě to opravdu zajímá a nedaří se mi dohledat odpověď..
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
ale tu nejde o bio nebo nebio , proste jak mam nekomu vysvetlovat, ze vajecna bilkovina nikdy nebyla neni ani nebude tak kvalitni zdroj jako je napr. bilkovina z masa, to je jak vysvetlovat sedmakovi nasobilku
top je proste maso, pak mame nejaky kvalitni rychlevstrebatelny protein a pak treba ta vajecna bilkovina  pouze sem narazel na to ze to neni VYBORNY zdroj a vy tu z toho udelate kovbojku
ps : bavime se o zdrojich bilkovin prosim nezacnete tu vytahovat ze se maso dlouho vstrebava zapraska vas apod. to uz bych si fakt pripadal jak ve skolce , resime kvalitu zdroje opakuji, dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
Sorry Kubaz, ale to je kravina.
Možná bys měl pohledat trochu ty. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Víš, že se celkem dost často chováš jako arogantní fracek?
Tady máš něco lehce pochopitelnýho:
http://galenus.cz/clanky/vyziva/bilkoviny-vyzivova-hodnota-bilkovin _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Kubaz fakt vajíčka je spicka v bílkovinách.  Mlecny výrobky bych spis dal do te podradne kategorie, ale vajíčka jsou na stejne urovni jako kruti, hovezi, morske ryby. Proste kvalitni bilkoviny s kvalitnima tukama. Vajicka vs kureci urcite vede vajicko. Vajicka vs takovej losos, tam uz zase vede losos, ale ne jen losos, ale celkove tucnejsi morske ryby jsou podle me nejlepší zdroj kvalitních bilkovin a tuku (omega3)... Ja třeba hodne zeru makrely. Podle me je to stejne kvalitni jako losos, jen je to cenou prijatelne pro "smrtelníky...
Naposledy upravil yura dne ne říjen 27, 2013 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že tu má hodně lidí zmatek ve kvalitě zdrojů bílkovin. Přečtěte si madballovo příspěvky a zapamatujte si z nich důležitá tvrzení, a to, že vaječná a mléčná bílkovina jsou jedny z nejlepších zdrojů B. Mimo to, souhlasím s tím, že na diskuzním fóru psát nějaká nepodložená tvrzení ala vejce není tak dobrý zdroj bílkovin, jak si mnozí myslí a nenapsat k tomu argumenty a navíc ještě ostatní navést, ať si informace dohledají, je mírně řečeno dost zvláštní způsob diskuze.
Frozzi: Možná by i poznal, ale k lepšímu. Já bych se jako člověk, co cvičí, nikdy vaječné bílkoviny dobrovolně nevzdal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | esko tys tomu dal tu spravnou korunu, od zitrka co si vsichni prectou tenhle post vsichni cesti kulturiste pojedou na litru mlika, 5ti tvarozich a 30ti vejcich denne |
To jsou ti vedatori. Na papire to vypada dokonale, ale praxe je uplne jinde..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|