|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
ja si davam 30 min pred treninkem proteinak udelanej z 20g
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: po únor 06, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
zdarec, mám stupidní dotaz, ale jen by mě zajímalo... Uvedu nereálný příklad: 5 minut pred treninkem sezeru pytlik rejze a 200g kurecich prs... behem treninku se tohle stezi bude travit, nebere se to uz tedy jao potreninkove jidlo? Tento zpusob nepraktikuji, jen by me to zajimalo.. diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
trávení se nezastaví jenom proto, že jdeš zvedat čínky ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Nazdar
Ja si davam asi 30 min pred cvicenim ovesny vlocky, asi tak 75g, jsou to pomale sacha. coz je podle me v poradku protoze cvicim 2h.
Tesne po posilce si dam dalsich 75G vlocek. Oboji s niskotucnym mlikem.
Celkem tedy 100g sacha, mam 102kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | trávení se nezastaví jenom proto, že jdeš zvedat čínky ... |
někde psali, že během fyzický činnosti se tělo snaží (vypnout, zastavit (?)) procesy v žaludku, aby se nám neudělalo zle... tzn že po cvičení se nám opět vrací do normálu, tedy okamžitě (do 5 minut) jíst po tréninku je zbytečný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Devět až jedenáct hodin před tréninkem mám půst, pět minut před tréninkem 12 gramů BCAA + 3 gramu glukopuru na chuť :-)).
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Najez se a pak si jdi zasprintovat :) Btw. zpomalení je určitě možné, právě díky tomu, že tělo pak má co dělat, aby zvládlo tolik věcí najednou, ale pochybuju o nějakém úplném zastavení. (navíc si nemyslím, že si dávat hlavní jídlo pět minut před tréninkem je k něčemu dobrý).
Co se týče jídlo PO TRÉNINKU, už jenom kvůli tomu, že rychlý sachry se trávej něco kolem 10-15minut a hlavní jídlo kolem 2 hodin +, je jasný, že dávat hlavní jídlo hned po tréninku je zbytečný. Potréninková nálož by neměla být naex vychlastat 100g sachru s bílkovinama, ale postupný upíjení potréningáče, dojít domu v klidu, umejt se, připravit si v klidu stolování a najíst se :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Devět až jedenáct hodin před tréninkem mám půst, pět minut před tréninkem 12 gramů BCAA + 3 gramu glukopuru na chuť :-)). |
kuše: na nějaký minuty se vyprdni, dělej to tak, jak ti to vyhovuje a co je pro tebe dobré, tělo si řekne ;-).
Klidně se najez pár hodin před treninkem, odtrénuj, a pak si můžeš dát potreninkový nápoj a za nějakou dobu hlavní jídlo. Poslední dobou máš hrozně moc dotazů, být tebou bych to přestal tolik hrotit, jsou důležitější věci než to, jestli si dát PTN 5 nebo 10 minut po zátěži (příklad) :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Magumi napsal: | | Devět až jedenáct hodin před tréninkem mám půst, pět minut před tréninkem 12 gramů BCAA + 3 gramu glukopuru na chuť :-)). |
kuše: na nějaký minuty se vyprdni, dělej to tak, jak ti to vyhovuje a co je pro tebe dobré, tělo si řekne ;-).
Klidně se najez pár hodin před treninkem, odtrénuj, a pak si můžeš dát potreninkový nápoj a za nějakou dobu hlavní jídlo. Poslední dobou máš hrozně moc dotazů, být tebou bych to přestal tolik hrotit, jsou důležitější věci než to, jestli si dát PTN 5 nebo 10 minut po zátěži (příklad) :-). |
jasný, díky, ja už mám svůj zajetej režim a ptám se jen na věci, který mě zajímaj, ale nepraktikuju je :)... a PTN zadnej nepiju, na zazraky neverim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
předtréninkový jídlo neřešim, od rána dlabu cokoli většinou s rejží/raciama cca do 2 hod před tréninkem, bezprostředně před odchodem kotel kafe
s PTN mam poměrně dobrý zkušenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 06, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
| ElViS_SK napsal: | Moj nazor:
Po narocnom treningu je hladina glukozy v krvi na min..
Nadmerne zvysenie hladiny glokozy rychlymi sacharidmi je zamerne, telo uvolni inzulin, inzulinova spicka napomaha presunu aminokyselin do svalovych buniek. Taktiez potlaca uvolnovanie kortizolu (katabolickych hormonov, odburavajucich svalove vlakna) | Já tedy za hodinový trénink tedy rozhodně nespálím všechnu glukosu / glykogen co mám v těle.
Tj. nejsem příznivcem předtréninkových nápojů. Kolik lidí, tolik názorů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|