|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:03 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Miguelito napsal: | | ZA STO KACEK PORIDIS DVE KURATA A PECEN CHLEBA. A NAROSTOU TI AJ SVALE. A NEUZENES SI CUKROVKU, VOLE, ZE SLADKE COLE. | Kde ty ty argumenty bereš:). Jo, za stovku pořídíš taky 10 tvarohů nebo kilo masa, ale já nejím furt to stejný, nepotřebuju maximálně výtěžnost cena/výkon , prostě se chcu dobře najest a nemít hlad a nestojí mě to žádný velký peníze. Předevčírem sem půl kila prsíček měl , těstoviny rýži ananas zeleninu a nakládaný párky, to byl asi lepší business.
S tou kolou to nevím jak je akutní, amíci ju pijou každej den taky po litrech a nemaj hromadně cukrovku doufám, ale rád si nechám poradit, dlouhodobě ju nepiju. Jestli myslíš, že to je blbej nápad (jakože já vím že sou to na howno cukry co když nespálím dou rovnou do špeků a že kofein je zlej a zhorší mi spánek asik), tak se asi zase vrátím k vodě:) |
TAK SI KURVA PRECTI O CEM TENHLE TOPIC JE A PRIJDES NA TO, ZE SES UPLNE MIMO MISU. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
white_tiger

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
co sa tyka masa tak suhlasim s migom.Cele kura je urcite velmi vyhodne! _________________ See your ass go down!
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
CELE KURE - 125 GRAMU BILKOVIN V JEDNOM KILE ZA CCA 45-50 KC... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:16 pm Předmět: |
|
|
LIDL : 4 pytlíky rýže....8kč
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | TAK SI KURVA PRECTI O CEM TENHLE TOPIC JE A PRIJDES NA TO, ZE SES UPLNE MIMO MISU. | Nemusíš bejt hrubej a rozčilovat se .
Jestli ti to tak moc vadí, můžu tu "Příhodu jak sem šel pro kolu a našel obchod kde je asi 120 důchodců na m2 zboží nevybalený ani z krabic a ulička kde projde max 1 člověk" dát do sekce Ostatní.
Nicméně se za mnou dneska stavoval jeden grafik a říkal, že tenhle obchod (poznal ho podle tý spicy pepsi na stole ) před 14dnama náhodně objevil, že tam kupuje jídlo za 40kč denně na oběd i véču a že se skvěle nají, že je většinou pár dnů před expiračkou a nic mu není a že to je super (maj tam samozřejmě z potravin i jiný věci než sem menoval, kromě uzenin tam snad majou všechno). Je to výhodnej nákup nebo není? Přijde ti to úplně mimo? Ten zbytek co sem psal, to sem ti jen odpovídal na napadení:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
JESTLI POTREBUJES DOSTAT DO BRICHA NECO ZA KAZDOU CENU, TAK JE TO UPLNE SUPR NAKUP. JENOM V TOM SUPR ZRADLE NEHLEDEJ NEJAKY BILKOVINY, TEDA ESIVA NEBUDOU V TECH BRAMBORACH SE SPEKEM NEJAKY MOUCNY CERVI. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
DOst hádek, dejte si do držky.... LJ bounty a MIguel bochnik chleba:)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | JESTLI POTREBUJES DOSTAT DO BRICHA NECO ZA KAZDOU CENU, TAK JE TO UPLNE SUPR NAKUP. JENOM V TOM SUPR ZRADLE NEHLEDEJ NEJAKY BILKOVINY, TEDA ESIVA NEBUDOU V TECH BRAMBORACH SE SPEKEM NEJAKY MOUCNY CERVI. | Mají tam všechny potraviny s výjimkou toho masa, asi ho nikde před expiračkou neseženou:), tzn. všechno těstoviny rýži (2,90 krabice parboiled tejden po expiračce) polívky omáčky zeleninu tatranky čokolády musli vločky vody slazený pití cokoliv.
Vzhledem k faktu, že potravinám sou naddimenzovaně stanovovaný expirační lhůty aby je nikdo nežaloval, tak jestli si tam koupíš něco tejden před nebo těsně po expiračce, není moc velká šance, že když to nebude něco jako právě maso, tak tomu něco bude. Samozřejmě že v těch bramborách nic nebylo dneska sem je snídal. Já neříkám že tam budu chodit nakupovat každej den, jen sem říkal že sem ten obchod dost haluzově našel. No offense plz .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
sojovy rezy a nugeta ... pokud chci zvednout kalorickej prijem tak nez abych pridäval dalsi pytlik ryze  tak si dam jako dezert sojovej rez nebo nugetu...
btw. LJ covece znam par holek co delaj modeling a ty toho sezerou vic jak ty :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | sojovy rezy a nugeta ... pokud chci zvednout kalorickej prijem tak nez abych pridäval dalsi pytlik ryze tak si dam jako dezert sojovej rez nebo nugetu...
btw. LJ covece znam par holek co delaj modeling a ty toho sezerou vic jak ty :-)) |
oplácaný holky zase letěj na molech že?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | sojovy rezy a nugeta ... pokud chci zvednout kalorickej prijem tak nez abych pridäval dalsi pytlik ryze tak si dam jako dezert sojovej rez nebo nugetu...
btw. LJ covece znam par holek co delaj modeling a ty toho sezerou vic jak ty :-)) | Jestli se dostanou na ty kalorický hodnoty co já, tak dělaj asi "modeling" pro německý turisty v rozvadově, ne? Fajn, jestli tě to uklidní, tak ten ještě jeden jídelníček, den zpátky sem během dne snědl 500g těstovin panzanni 240g hrášku a mrkve bonduelle 220g fazolí bonduelle 500g prsíček 150g ananasu 150g rýže parboiled a litr koly. Nemyslím že bych jedl málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:13 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Miguelito napsal: | | JESTLI POTREBUJES DOSTAT DO BRICHA NECO ZA KAZDOU CENU, TAK JE TO UPLNE SUPR NAKUP. JENOM V TOM SUPR ZRADLE NEHLEDEJ NEJAKY BILKOVINY, TEDA ESIVA NEBUDOU V TECH BRAMBORACH SE SPEKEM NEJAKY MOUCNY CERVI. | Mají tam všechny potraviny s výjimkou toho masa, asi ho nikde před expiračkou neseženou:), tzn. všechno těstoviny rýži (2,90 krabice parboiled tejden po expiračce) polívky omáčky zeleninu tatranky čokolády musli vločky vody slazený pití cokoliv.
Vzhledem k faktu, že potravinám sou naddimenzovaně stanovovaný expirační lhůty aby je nikdo nežaloval, tak jestli si tam koupíš něco tejden před nebo těsně po expiračce, není moc velká šance, že když to nebude něco jako právě maso, tak tomu něco bude. Samozřejmě že v těch bramborách nic nebylo dneska sem je snídal. Já neříkám že tam budu chodit nakupovat každej den, jen sem říkal že sem ten obchod dost haluzově našel. No offense plz . |
ANO, VERIM TI, ZE TAM MAJI MILION DRUHU SACHARIDU, ALE KULTURISTIKA STOJI HLAVNE NA BILKOVINACH... KONEC DEBATY, NEJLEPSI SACHARIDY JSOU RYZE, TESTOVINY, BRAMBORY A TY JSOU VSUDE PLUS MINUS STEJNE DRAHY. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | ANO, VERIM TI, ZE TAM MAJI MILION DRUHU SACHARIDU, ALE KULTURISTIKA STOJI HLAVNE NA BILKOVINACH... KONEC DEBATY, NEJLEPSI SACHARIDY JSOU RYZE, TESTOVINY, BRAMBORY A TY JSOU VSUDE PLUS MINUS STEJNE DRAHY. | Mléčný výrobky tam maj taky, sýry mlíko...a teď zrovna třeba cottage za nějaký 4kč krabičku nebo co, akorát z cottage blinkám tak bych si ho v životě nevzal. Opakuju, parboiled rýže krabice za 2.90 to opravdu všude nemají, dem se tam zítra s juraasem podívat:) je mi blbý tady o tom psát a nic si tam nekoupit .
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:19 pm Předmět: |
|
|
4 KORUNY ZA KRABICKU COTTAGE? TO JE CCA 20-25% TOHO, CO TO STOJI JINDE, TO PAK SMEKAM. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | 4 KORUNY ZA KRABICKU COTTAGE? TO JE CCA 20-25% TOHO, CO TO STOJI JINDE, TO PAK SMEKAM. | ]
já taky, zítra to pujdu očekovat a uvidíme jestli LJ mluví pravdu nebo jenom chvástá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|