K-1 WORLD GP 2008 IN SEOUL -FINAL16- *SPOIL POVOLEN!!!*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - K-1 WORLD GP 2008 IN SEOUL -FINAL16- *SPOIL POVOLEN!!!*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> K-1 WORLD GP 2008 IN SEOUL -FINAL16- *SPOIL POVOLEN!!!*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Péťa Aerts přes holandské bidlo?
Ano
64%
 64%  [ 9 ]
Ne :-((((
35%
 35%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 14

Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ona už ta zkratka - "SS", no nevím, hoši...

Praštete ho někdo..... . A ty s těma svýma chorvatama v téhle souvislosti buď zticha
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirko k nim nepatří...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Mirko k nim nepatří...

To tam říkali v pětačtyřicátem všichni
DrLift

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno mne prisel Aertz lepsi nez to slonbidlo. Navic pokud se nepletu a komentatori nekecaji, tak v K1 se hodnoti i aktivita, takze rozhodnuti rozhodcich podle mne jasny. Shilt nic nepredvedl (cimz mne potesil).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I když k1 moc nesleduju tak Shilt toho předvedl víc než obvykle. 1,2 kolo to byla taková houpačka nevím kdo by to vyhrál ale třetí kolo bylo jednoznačné a vítěz si výhru plně zasloužil. Což jsem rád protože koukat se na Shilta mě moc nebere. Nechce třeba jít do mma tam by to mohlo být zajímavější. Asi by nebyl šampion ale pro diváky by to bylo velmi atraktivní.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Jindřich

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Semmy vypadl z K-1, Jay nevyhral Olympii...ten svět už není, co býval. Člověk tak nějak ztrácí jistoty
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jindřich napsal:
Semmy vypadl z K-1, Jay nevyhral Olympii...ten svět už není, co býval. Člověk tak nějak ztrácí jistoty

Uz ani ucty v bankach nejsou jiste
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Jindřich napsal:

Uz ani ucty v bankach nejsou jiste

Ale jo.....stát pomůže ......aneb když to nešlo revolucí a diktatuou proletariátu, tak to půjde nezištnou pomocí daňových poplatníků ......jsme ten socalismus nějak podcenili ...

Konec OT, jen mi to nedalo....
Nordir

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SS vyhraje reserve fight nekdo se nahodou zrani a mame tu .... radsi ani nedomyslet
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nordir napsal:
SS vyhraje reserve fight nekdo se nahodou zrani a mame tu .... radsi ani nedomyslet
To bylo první, co mě napadlo, když ho PA vyřadil a taky jsem si k tomu hned domyslel, že ten zraněný bude Péťa... :-)
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdelky..ale já teď nemám komu fandit...resp. se nemůžu rozhodnout mezi JLB a PA
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já fandím oběma, o chloupek více Peťíkovi. :-)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mam konečně trochu času - a musim říct,že jsem byl nehorázně štastnej, sledoval jsem to den po tom, a celkově ten den byl pro mě na píču ale tenhle zápas mi to totálně vynahradil. Pro mě letošní vrchol K-1.

Hlavně musim dát za pravdu dougovi, kterej to asi jedinej říkal od začátku.

Nicméně daň za vyřazení schilta je vysoká, hlavně pro mě osobně je to rozlosování nejvíc na píču jak mohlo bejt. Dva moji největší oblíbenci Hari a Aerts proti sobě hned v prvnim zápase . Kdy by to bylo finále, tak si to maximálně užiju, takhle ať vyhraje, kdo vyhraje budu mít smíšený pocity, ale přeci jen jako skální fanoušek Lumberjacka budu fandit spíš jemu. Zápas JLB x Bonjasky mi nevadí, Remmy je můj favorit v tomhle zápase. A Zimmerman, vypadá taky nebezpečně, teixeira vs. eroll může bejt taky špica zápas.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nováčci se zachovali tak, že při "losování" nešli proti známým jménů. Já se jim nedivím, ale fakticky je škoda, že proti sobě jdou hned v prvním kole 4 nej favoriti. Na druhou stranu to můžou být super zápasy - budou odpočatí atd. (nebo se naopak budou šetřit :-) ).
Douglas

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvuli vyrazenemu Schiltovi bych rad videl vyhrat Petu a taky JLB by si to zaslouzil, ale zlobit se nebudu ani za Remyho.
Furt mam to srdce u starych pardalu. Hadr bude mit prilezitosti jeste dost, jestli teda nebude mlatit zensky a nezavrou ho...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - K-1 WORLD GP 2008 IN SEOUL -FINAL16- *SPOIL POVOLEN!!!* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: