|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak do jakyho? |
| Hypernova |
|
10% |
[ 7 ] |
| Tesco |
|
27% |
[ 18 ] |
| Globus |
|
4% |
[ 3 ] |
| Kaufland |
|
18% |
[ 12 ] |
| Penny Market |
|
13% |
[ 9 ] |
| Makro |
|
9% |
[ 6 ] |
| Lidl |
|
16% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 66 |
|
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: st červen 04, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
Jo,chutě všeho jsou nic moc (až u něčeho hnusný)ale jakmile se přidá jen miligram příchutě (mám Jahůdku,broskev a kokos:) tak je šílená bašta.fakt moc dobrý jsou
Jinak mám matlu,protejn,glutamin a risknul jsem i čistej kofejn v prášku a zatim mě nezabil,akorát mě uspává _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st červen 04, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Muzete nekdo definovat tu Holesovickou trznici? Co tam maji dobreho? Jezdim okolo, ale nikdy jsem tam nenakupoval _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
erwin
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st červen 04, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Jo,chutě všeho jsou nic moc (až u něčeho hnusný)ale jakmile se přidá jen miligram příchutě (mám Jahůdku,broskev a kokos:) tak je šílená bašta.fakt moc dobrý jsou
Jinak mám matlu,protejn,glutamin a risknul jsem i čistej kofejn v prášku a zatim mě nezabil,akorát mě uspává |
Jakej jsi od nich mel protein? Muzes ho porovnat s jinym proteinem?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 9:01 am Předmět: under armour |
|
|
Jenom dotaz pro brňáky? Kde je v Brně obchod Under Armour? Potřebuju tričko. Díky _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
jihxxx
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
Under Armour v Brně
BMM SPORTS BRNO
ADRESA:
Cejl 105
602 00 Brno - Zábrdovice
E-MAIL:
brno@bmm-sports.cz
OTEVŘENO:
Po - Pá: 10.00 - 18.00
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
Maso u řezníka, Tuńáka v Lidlu, Tvaroh v Tesco... _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
nakupuju tam, kde je akce sleva ...vejce za 6 Kaček, mléko a tvaroh za 20 Kaček atd. si můžou strčit víte kam...
...při tom objemu jídla za měsíc ušetřím slušné chechtáčky _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|