|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 5:30 pm Předmět: Kettlebell znacka |
|
|
Zdravim. Po delsi dobe si planuji poridit kettlebell na nejake to domaci smrdlani. Muzete mi poradit od jakeho vyrobce kettlebell poridit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 7:59 pm Předmět: Re: Kettlebell znacka |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Zdravim. Po delsi dobe si planuji poridit kettlebell na nejake to domaci smrdlani. Muzete mi poradit od jakeho vyrobce kettlebell poridit? |
Super poměr cena/výkon má stronggear.eu :)
My je máme a jsou kvalitní a drží i při denním používání :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: so červen 27, 2015 6:29 am Předmět: |
|
|
Doma mam Spartan kettlebel a v pohodě ale po 2 letech použivaní je to na něm poznat, moc se snim nemažu. Muzu to porovnat s temi ze stronggears a radějí bych příště volil ty. Mají lepší povrchovou upravu (matná a zrnitá)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: so červen 27, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem pro ty ze stronggearu - Ironbull. Jsou sice o cca třetinu dražší, ale zpracovaný jsou několikanásobně líp.
Spartana mám taky, 24 kg, a nikdy víc. Ne, že by se nedal vůbec používat, ale je na něm zkrátka vidět, že se s tim moc nemažou - obyčejnej lak, co se loupe a klouže, úzký madlo, do kterýho se mi těžko vejdou obě ruce a který bylo plný otřepu, co sem musel obrušovat, šišatý dno..
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: so červen 27, 2015 5:20 pm Předmět: |
|
|
Faktická poznámka: Kettlebell je ženskýho rodu. Často na to zapomínám, tak aby mě mísní Girevici nesjeli za neznalost.
Je fakt, že co jsem chodil do fitka před Arenou, tak měli taky Spartan a byly slušně otlučené a v jedné byla i díra. Problemy s otřepama jsem neměl, ale fakt je, že to madlo je poměrně úzké. Na takové to domácí šmrdlání 1x týdně stačí ale na aktivní cvíčo a triky z vyšší dívčí rozhodně jit do kvality.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so červen 27, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
Spartan nebrat.
Z osobní zkušenosti doporučuji RKC anebo Black Fever, dobré reference mám na Rogue, v ruce jsem však nedržel.
A ano - ta girja, ta bulina, ta činka (barbell), ta jednoručka (dumbell), tak koule, ta kettlebell. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so červen 27, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
Mám doma obyčejnou Spartan, protože byla za hubičku. Ale s tím, co máme v gymech, se to absolutně nedá srovnat. Možná na začátek, ale jakmile se s ní má víc swingovat nebo snachtovat, trhá to ruce. A mám podezření, že není dobře vyvážená, protože nějak divně lítá při snatchi. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
Jo, diky za doporuceni. Rad bych, aby to byla vec, co se kupuje jedna na cely zivot.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|