|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
thedafli
|
Zaslal: so listopad 19, 2011 2:26 pm Předmět: KickBox + nabirani vahy |
|
|
ahoj chtel bych se zeptat na nakej jidelnicek k temto aktivitam: po,ut,st, ct > trenink kickboxu, pa boxovaci pytel a so vytrvalostni beh
mam 21 let 174cm a jenom 64kg chtel bych nabrat aspon na tech 70
poradil by me nekdo nakej jidelnicek ? diky moc =))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nestiik

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
máš tam hodně aktivit, pokud se nemýlím tak určitě na tréninku i posilujete především s vlastní váhou co? tak jideláku je na netu spousty a přečti si i nějaký článek zde na ronnie o stravování. Jinak asi klasicky bych jedl 6x nebo i vícekrát denně a hodně sacharidů, protože máš určitě velký výdej + bych bral určitě sachariďák :) jinak přibrat s takovou aktivitou bude těžké ještě k tomu pokud jsi ektomorf :)
|
|
| nahoru |
|
 |
thedafli
|
Zaslal: so listopad 19, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
jj jsem ektomorf = ( aktivity, ale ubirat nechci = ( jidelnicek bych si predstavoval nak takhle
edit: jo na treninku s ejedou nejvic anglicany, kliky, a zkracovacky nebo sed lehy + drepy a obcas hrazda
7.00 snídaně
9.00 svačina
12.00 oběd
15.00 svačina
17.00 svačina
19.00 večeře
21.00 něco lehčího
ted jen vymyslet co tam dat
jinak sem jeste od kamose dostal nakej protein a zbytek creatinu tak jestli to taky pouzivat ? =D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Taky mám takový probém. Po tom co jsem nastartoval na Thaibox tak jsem po cca měsíci a pů zhodil 4,5 kilo. Teď už pomalu přibírám. Přibírání bylo dáno hlavně tím, že jsem jedl hodně sacahridů. Ale bojíme se , že bez posilky mi to trochu mohlo narůst do tuků. Protože svaly v thaiboxu moc nenaberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
nolimit
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
Rozvrh jídelníčku asi jak píšeš. Kromě sacharidů bych se hlavně zaměřil na příjem bílkovin ! z těch rostou svaly. Sacharidy samozdřejmě dávej taky, ale nic se nemá přehánět. To ostatně platí i pro bílkoviny ve formě protejnových nápojů. Když to do sebe budeš valit jak na běžícím páse můžeš svému tělu dokonce uškodit. Pak je hodně důležitý pitný řežim, zvlášť jestli do sebe budeš prát i kreatin.
Najdi si doporučený hodnoty příjmů a podle toho zkus sestavit jídelníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
no tak s tím moc nesouhlasím, protože každý člověk má jiný metabolismus. pokud chce přibrat, tak musí i trochu improvizovat co se týče nutričních hodnot. Ale jak říkám, podle toho kolik máš aktivit a já moc dobře vím co trénink kickboxu nebo jiných BS obnáší tak soudím, že to nebude zrovna lehké nabrat. Ještě pokud jsi teda ten ektomorf, což je úplně nejhorší.
Ale zase ber to tak, jestli něco přibereš bude to kvalitní svalová hmota a podlě mě je lepší být tak akorát (v případě bojových sportů) než být zabalený jen tukem. Ale to je zase věc názoru, někdo má rád těžší váhy a někdo naopak ty lehčí.
S tím kreatinem to není špatný nápad, ale na první místo bych dal gainer a kreatin jako takové spestření k tomu gaineru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|