V iq testu na tyhle adrese vetsina mejch kamaradu dokazala nastrilet 130+ rekl bych, ze tam moc neberou v potaz fakt, ze oficialni iq testy se museji kazdejch cca 20 let aktualizovat, aby hodnota 100 opravdu odpovidala medianu (v dusledku technologickyho vzestupu jsou lidi schopni rychlejs resit urcitej typ otazek, aniz by se skutecne zvysovala prumerna inteligence).
Já ty výsledky taky neberu moc reálně. Spíš miluju ty příspěvky, že když ten volí toho, tak je idiot, tak jsem na to reagoval tímhle způsobem.
Opravdu nechápu, jak ještě někdo může uvažovat o Karlu S., poté co vyslovil svůj názor na Benešoy dekrety.
Jinak to není žádný kníže, používání feduálních titulů je u nás zakázáno tuším od roku 1920.
Tenkrát měli lidi ještě rozum.
Opravdu nechápu, jak ještě někdo může uvažovat o Karlu S., poté co vyslovil svůj názor na Benešoy dekrety.
Jinak to není žádný kníže, používání feduálních titulů je u nás zakázáno tuším od roku 1920.
Tenkrát měli lidi ještě rozum.
V tomhle kontextu není kníže titul, spíše přízvisko. A navíc každý si ho může nazývat jak chce, takže nevím, co ti je do toho, on ten titul nepoužívá.
S jeho názory o sudetských němcích souhlasím a že jsou benešovy dekrety právně vyhaslé je též pravda...
Na tom co rekl neni nic spatneho - v dnesni dobe by lide odpovedni za odsun sudetskych nemcu opravdu byli postaveni pred tribunal v haagu, a i vetsina historiku se shoduje ze je to cerny moment v nasi historii. Bohuzel lidi maji z te medialni kampane vymyte mozky a dokazou premyslet opravdu jen z pohledu radobyvlastencu a jakoukoliv kritiku svych svych predku proste nesnesou :-) Vid Rostiku
Na tom co rekl neni nic spatneho - v dnesni dobe by lide odpovedni za odsun sudetskych nemcu opravdu byli postaveni pred tribunal v haagu, a i vetsina historiku se shoduje ze je to cerny moment v nasi historii. Bohuzel lidi maji z te medialni kampane vymyte mozky a dokazou premyslet opravdu jen z pohledu radobyvlastencu a jakoukoliv kritiku svych svych predku proste nesnesou :-) Vid Rostiku
¨
Souhlas.
Já dokážu pochopit, když někdo souhlasí s odsunem Němců, zkrátka má jinej názor. Ale normální člověk nemůže souhlasit s tím JAK to bylo provedeno. Nezadalo si to s činy nacistů.
Viz např. dobová citace generála 1. ČS divize Spaniela: "Čím méně jich pak zbude, tím méně budeme mít nepřátel"
Tady lidovky.cz uvádějí záměrně nepřesnosti. Mostecká uhelná byla už zprivatizovaná před nástupem Miloše Zemana. Za vlády Miloše Zemana měl už stát jen menšinový podíl v mostecké uhelné, který pak prodal firmě Appian Group.
Čili Miloš Zeman nelhal .
No záleží, jak se na to díváš, protože zodpovědnost (byť se dá dlouho diskutovat za co vlastně, vzhledem k podílu, o jaký šlo) je z toho dokumentu zřejmá... Každopádně ne že by mi to nepřišlo jako relativní banalita (tohle asi zvedne pár lidem obočí:-), jen mi ten odkaz ráno přišel do mejlu, tak jsem si na to teď vzpomněl a dal ho sem...
Ronnie: mám tě za inteligentího, mladého muže, ale zastrašovat komunistama v dnešní době, už opravdu nemá význam. To je takové to, když už nevíš kudy kam, tak se to svede na komunisty.
Já jsem zastáncem prvorepublikového uspořádání a politického systému, to nemá s komunistama nic společného a divil by ses, za co všechno se v té době zavíralo, dokonce byli i političtí vězni ano v té první republice, která je nám dávána za vzor demokracie, ale taková byla prostě doba.
Hádej, jak by v té době dopadl dnešní feduální kandidát na prezidenta?
V té době měla jeho rodina, daleko jiné starosti, zvlášť jeho otec, který se angažoval v nacionalistické, silně protižidovské straně Vlajka a osobně jel do Berlína za Goebbelsem dojednávat zánik druhé republiky a vytvoření jednotné měnové únie s Německem.
Ale to není nic překvapujícího, vždyť už otec Václava Havla byl s nacisty jedna ruka, ale o tom se, tak nějak nesmí mluvit.
Rostislaw: To schválně překrucuješ fakta, nebo vykládáš zkrátka jen to, co se ti hodí? Ne počkej, ty tu jen papouškujes myšlenky Klause juniora...
V rámci zachování určitě objektivity bys mohl třeba zmínit, že Schwarzenberg z Vlajky vystoupil, jakmile tam začali převažovat tebou zmíněné tendence.
Tady máš video od T. Pištěka z opačný strany extrému, tedy glorifikace Schwarzenbergova otce, ale bohužel/naštěstí je tam víc pravdy, než v tom tvém výžbleptu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru