|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Andrew
|
Zaslal: čt září 13, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
je to primej clovek na svym miste, neboji se pichnout do vosiho hnizda a jako jediny z politiku ma nejaky bonton a styl a myslim, ze za CR kope docela dobre, i jako modra krev. a to ze ma trosku prizvuk je celkem fuk. je to stylar. _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá září 14, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
| brut napsal: | Vzhledem k tomu,že je u nás prezident dá se říci na "okrasu" (sám Zeman prohlašoval,že to není politická funkce),tak bych chtěl aby to byl Pačes.
Jinak jsem pro zrušení této "instituce" v ČR. | Jasne zrusit to a budeme volit kralovnu..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:20 am Předmět: |
|
|
Pačes,...mluví inteligentně má rozumné názory.
Klaus je egocentricky ješita..nesouhlasím s jeho názory, nesouhlasím s jeho vystupováním...prostě vadí mi jako člověk i jako politik.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:54 am Předmět: |
|
|
Lázič na hrad ! _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 7:10 am Předmět: |
|
|
Ja bych to vzal _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
Me ten american nejak nesedi  .. nechapu co na nem maji ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
Proti Klausovi nic nemám, dokud nezačne mluvit o zelených planetách. Jak vtipně poznamenal jeden namol opilý muž v televizi, já sice nejsem klimatolog, ale o globálním oteplování toho vím víc než Václav Klaus. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
Premyslim, jestli ma vubec cenu o tomhle diskutovat... tohle je vseobecne rozsirena hovadina... tohle me presne pripomina ty neskutecny kreteny na diskuzi na novinkach ... kteri o tom vi uplny hovno, ale pritom se vezou populisticky s davem, ktery o tom vi stejny hovno ... nechapou o cem Klaus mluvi, nevi nic o globalnim oteplovani, vi hovno naprosty hovno ...
To co rika Klaus je pravda...nezpochybnuje globalni oteplovani, ale zpochybnuje vliv cloveka na nej... zpochybnuje vsechny ty dementni opatreni, dane, ekologicky sracky, vedouci ke zdrazovani vseho moznyho... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že on tomu nerozumí taky, protože není klimatolog, a nechápu, proč se v tom tak angažuje. To je práce jinejch _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|