kokosovy/makadamovy olej ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kokosovy/makadamovy olej ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kokosovy/makadamovy olej ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eros

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Eros napsal:
matejkorvin napsal:
kokosovy olej v hocijakej BIO predajni. Kvalitny rybi olej na Slovensku tu http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_rybi_olej.aspx
ale do CR neviem, ci posielaju

ano posilaji mohu jen doporucit.

nechapu ty ceny tam :) Kolik teda stoji baleni na mesic a jak je to s dopravou ?

objednavky jsou pres e-mail jedno baleni stoji 234kc=270ml a postovne 77kc do ČR. nej je objednat 3 baleni to pak jedno stoji 209Kc vse je napsane dole u konkretniho vyrobku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a na jak dlouho ti vydrzi tech 270ml, kolik davas gramu tech omega3 denne ?
matejkorvin

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v jednej polievkovej lyzici je podla prospektu 1840mg omega-3 a v jednej flaske je 54 lyzic. Na stranke odporucaju lyzicu denne, ale osobne by som daval aspon 3, vtedy ti vydrzi dva a pol tyzdna jedna flaska
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze 420kc na 5 tydnu to je hodne slusny. Ted jeste aby to byla pravda, ze to je tak kvalitni jak se tam uvadi. Me ty stranky pripadaj dost amaterske, aby to nebyl tuk s pangase :)))
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Proboha k čemu chcete kokosovej TUK (není to olej). Vždyť je to míň než nekvalitní sračka, ale "biohipíci" z toho nějakým záhadným způsobem udělali "kult". Vzpamatujte se lidi.

Octoshitte polovina kokosového oleje jsou MCT tuky. Myslím že před těžkým tréninkem ti to udělá lepší službu než nějaký jiný kraviny.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Octopuss napsal:
Proboha k čemu chcete kokosovej TUK (není to olej). Vždyť je to míň než nekvalitní sračka, ale "biohipíci" z toho nějakým záhadným způsobem udělali "kult". Vzpamatujte se lidi.

Octoshitte polovina kokosového oleje jsou MCT tuky. Myslím že před těžkým tréninkem ti to udělá lepší službu než nějaký jiný kraviny.

A tuky se před tréninkem jedí odkdy, Ravendebille?
kid

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od té doby, co jsou to MCT....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by mě zajímalo co by k tomu řekl biochemik, třeba Deadlift (myslím k tomu "oleji"). Přece jen názor biohipíků a většiny lidí, kteří "přece v televizi a od Franty slyšeli, že to je dobrý" (resp. jak říkal Goebbels - Stokrát opakovaná lež se stává pravdou), nemá až takovou výpovědní hodnotu.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mu napiš PM a uvidíme co nám poví.
BTW já tím masíruju a když mám hlad a není nic po ruce tak sním třeba 2 lžíce, není to vůbec špatný
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych oživil tohle téma.

http://www.rxmuscle.com/videos/lifestyle/5376-dave-palumbo-seminar-series-part-2-whey-protein-supplements-macadamia-nut-oil.html

Dave mě docela inspiroval k tomuhle, tak by mě docela. Já o
Používáte někdo takhle oleje? Jak takový olej používat v dietě (Kdy, jak, kolik), pokud bych jel dietu se sníženým příjmem sacharidů a tuky by byly normálně na cca 40g (ty ted doplňuju slunečnicovýma semínkama)?

Nebo nemáte někdo nějaký fakt pořádný odkazy, kde se o tom dá něco dočíst? Česky i anglicky. Já bohužel našel takový, který spíš slouží jako PR, než jako encyklopedie.
blikk

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi pořád vrtá hlavou.
Četl jsem často, že kokos na rozdíl od většiny ostatních ořechů, není z hlediska tuků dobrý, že obsahuje ty "špatné". Proč se tedy jinde zase naopak tak doporučuje, hlavně tedy ten olej, ale i kokos třeba strouhaný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - kokosovy/makadamovy olej ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: