|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Moje maxko je: |
| 200 a míň slabota |
|
4% |
[ 8 ] |
| 201 - 300 ujde to |
|
9% |
[ 15 ] |
| 301 - 400 dobrý |
|
26% |
[ 43 ] |
| 401 - 500 velmi dobrý |
|
24% |
[ 39 ] |
| 501 - 600 vynikající |
|
21% |
[ 34 ] |
| nad 600 borec nakonec:) |
|
13% |
[ 22 ] |
|
| Celkem hlasů : 161 |
|
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Viky
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
To je podle wilkse?? V tom případě to sedne docela přesně, to hodnocení... _________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Proč je tak blbá laťka? Nad 600 tu daji z pokročilejších všichni... |
Jsi fajn kluk a umíš na svůj věk dost...ale uvědom si, že ne každý tu váží 100 a více....a uděla kategorie ještě podle rozmezí váhy..to už by byla tabulka jak v excelu:-)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Proč je tak blbá laťka? Nad 600 tu daji z pokročilejších všichni... |
Jsi fajn kluk a umíš na svůj věk dost...ale uvědom si, že ne každý tu váží 100 a více....a uděla kategorie ještě podle rozmezí váhy..to už by byla tabulka jak v excelu:-))))) |
Polib mi prdel, nic to nemění na to že v trojboji dá 600 každej kdo cvičí nějakou chvíli a spoň trošku ho to zajímá, nemá 50 kilo a blbý kecy:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Jde o věk a o to, jak je člověk zdravý...když jsem býval "provozuschopný":-))))...tj.zdravý, tak jsem vážil max 88kilo...pamatuji si, že jsem v 16 při testech dal dřep 160, to jsem mohl mít tak 80-82 kilo (zápasil jsem ten rok 75). Mrtvolu jsme moc nedělali, snad jednou, pamatuji si, že u 200 jsem toho nechal...tlak byl tenkrát okolo 11O.
Dnes je tlak tak 160 (jak jedu těžké tlaky delší dobu, poserou se mi ramena a nazdar), dřepy dělám série max s metrákem a rozhodně maximálku zkoušet nebudu...jo, jak říkávala má první paní vedoucí v ČSOB....Mladost, radost
Ale za svůj životní výkon považuji 50 KG V TRHU...to jednou trenéři aktivně zařadili do testů krom přemístění i trh...a po cca 5 pokusech jsme všichni usoudili, že na TOHLE se máme moc rádi a rychle toho nechali....od té doby je můj obdiv ke vzpírání ještě větší
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: |
Polib mi prdel, nic to nemění na to že v trojboji dá 600 každej kdo cvičí nějakou chvíli a spoň trošku ho to zajímá, nemá 50 kilo a blbý kecy:-) |
Kdybych se držel tvého slovníku, tak bych ti ji mohl maximálně nakopat:-))))...btw...myslím, že třeba na 70-80 kilo je 600 kurva slušné....nemyslím pro někoho, kdo má soutěžní ambice v pwl, ale pro kohokoli ostatního.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
Nehádám se, mám z celýho fóra srandu, neberte to vážně jak Schwaca, kterýmu něco napíšu a von se urazí a cítí se dotčenej, kluk ušatej _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Jde o věk a o to, jak je člověk zdravý...když jsem býval "provozuschopný":-))))...tj.zdravý, tak jsem vážil max 88kilo...pamatuji si, že jsem v 16 při testech dal dřep 160, to jsem mohl mít tak 80-82 kilo (zápasil jsem ten rok 75). Mrtvolu jsme moc nedělali, snad jednou, pamatuji si, že u 200 jsem toho nechal...tlak byl tenkrát okolo 11O.
Dnes je tlak tak 160 (jak jedu těžké tlaky delší dobu, poserou se mi ramena a nazdar), dřepy dělám série max s metrákem a rozhodně maximálku zkoušet nebudu...jo, jak říkávala má první paní vedoucí v ČSOB.... Mladost, radost
Ale za svůj životní výkon považuji 50 KG V TRHU...to jednou trenéři aktivně zařadili do testů krom přemístění i trh...a po cca 5 pokusech jsme všichni usoudili, že na TOHLE se máme moc rádi a rychle toho nechali....od té doby je můj obdiv ke vzpírání ještě větší |
u někoho se tady hodí i namistrovanost :-)) ( nemyslím tím Tebe )
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: so únor 24, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
tak moc pěkný hodnocení, chtěl bych najít člověka co dá i při prvních pokusech pod 200, ale jinak pro sebevědomí moc pěkný _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 24, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | holu napsal: | | u někoho se tady hodí i namistrovanost :-)) |
Pardon pane, měl bych fňukat pod peřinou, že benčuju přes 250, styď se Kouba! |
nech si to vytetovat na záda
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so únor 24, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|