|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
pku

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 12:01 pm Předmět: |
|
|
| PavelV napsal: | | No,začínám mít z těch vašich rozměru komlexy. | Takovejch je nás víc a jelikož tady lítají míry jako 75 přes stehno atd tak já silně uvažuji o tom že se na to buď vyseru a přestanu cvičit a nebo že někomu zavolám a poprosím ho aby mi půjčil jeho metr.
Já nechci rejt ale 75 přes stehno je opravdu hodně a pokud sem napíše dvacet lidí a ztoho devatenáct to má tak to nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:03 pm Předmět: |
|
|
to pku: podle me je fakt, ze kdyz to napise nekdo kdo meri treba 180cm tak to uz musi bejt noha jako krava. Ale kdyz to pise nekdo jako ja kdo ma 198cm a 125 kilo a furt vypada jako zasranej fitnesak, tak to zas tak nemozny neni. Ja tu 75ku ted mam taky, ale nevypada to vubec nejak velice protoze na ty dlouhy kosti to proste vypada maly.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:19 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | PavelV napsal: | | No,začínám mít z těch vašich rozměru komlexy. | Takovejch je nás víc a jelikož tady lítají míry jako 75 přes stehno atd tak já silně uvažuji o tom že se na to buď vyseru a přestanu cvičit a nebo že někomu zavolám a poprosím ho aby mi půjčil jeho metr.
Já nechci rejt ale 75 přes stehno je opravdu hodně a pokud sem napíše dvacet lidí a ztoho devatenáct to má tak to nechápu. |
Tak abys vedel, ja te teda potesim. Merim 183cm, vazim 102kg a nohu 75cm nemam ani omylem
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | to pku: podle me je fakt, ze kdyz to napise nekdo kdo meri treba 180cm tak to uz musi bejt noha jako krava. Ale kdyz to pise nekdo jako ja kdo ma 198cm a 125 kilo a furt vypada jako zasranej fitnesak, tak to zas tak nemozny neni. Ja tu 75ku ted mam taky, ale nevypada to vubec nejak velice protoze na ty dlouhy kosti to proste vypada maly. | To je samozřejmě něco jiného i když si myslím že 125kg je hodně i kdyby jsi měl tři metry asi tě neznám ale jak fitnesák podle mě nevypadáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:45 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | pku napsal: | | PavelV napsal: | | No,začínám mít z těch vašich rozměru komlexy. | Takovejch je nás víc a jelikož tady lítají míry jako 75 přes stehno atd tak já silně uvažuji o tom že se na to buď vyseru a přestanu cvičit a nebo že někomu zavolám a poprosím ho aby mi půjčil jeho metr.
Já nechci rejt ale 75 přes stehno je opravdu hodně a pokud sem napíše dvacet lidí a ztoho devatenáct to má tak to nechápu. |
Tak abys vedel, ja te teda potesim. Merim 183cm, vazim 102kg a nohu 75cm nemam ani omylem | Já mám 178cm 105kg a 75 kolem stehna nemám ani omylem takže už jsme tady dva chcípáci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:48 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | DrLift napsal: | | pku napsal: | | PavelV napsal: | | No,začínám mít z těch vašich rozměru komlexy. | Takovejch je nás víc a jelikož tady lítají míry jako 75 přes stehno atd tak já silně uvažuji o tom že se na to buď vyseru a přestanu cvičit a nebo že někomu zavolám a poprosím ho aby mi půjčil jeho metr.
Tak abys vedel, ja te teda potesim. Merim 183cm, vazim 102kg a nohu 75cm nemam ani omylem | Já mám 178cm 105kg a 75 kolem stehna nemám ani omylem takže už jsme tady dva chcípáci. |
jsme 3 , a to jsem z vás největší "sušinka" 187/102kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:49 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Daniel-James napsal: | | to pku: podle me je fakt, ze kdyz to napise nekdo kdo meri treba 180cm tak to uz musi bejt noha jako krava. Ale kdyz to pise nekdo jako ja kdo ma 198cm a 125 kilo a furt vypada jako zasranej fitnesak, tak to zas tak nemozny neni. Ja tu 75ku ted mam taky, ale nevypada to vubec nejak velice protoze na ty dlouhy kosti to proste vypada maly. | To je samozřejmě něco jiného i když si myslím že 125kg je hodně i kdyby jsi měl tři metry asi tě neznám ale jak fitnesák podle mě nevypadáš. |
No v zrcadle furt jo Je fakt ze 125 kilo je hodne, ale na dvou metrech se to pekne rozlozi, chtelo by to vic a vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | pku napsal: | | Daniel-James napsal: | | to pku: podle me je fakt, ze kdyz to napise nekdo kdo meri treba 180cm tak to uz musi bejt noha jako krava. Ale kdyz to pise nekdo jako ja kdo ma 198cm a 125 kilo a furt vypada jako zasranej fitnesak, tak to zas tak nemozny neni. Ja tu 75ku ted mam taky, ale nevypada to vubec nejak velice protoze na ty dlouhy kosti to proste vypada maly. | To je samozřejmě něco jiného i když si myslím že 125kg je hodně i kdyby jsi měl tři metry asi tě neznám ale jak fitnesák podle mě nevypadáš. |
No v zrcadle furt jo Je fakt ze 125 kilo je hodne, ale na dvou metrech se to pekne rozlozi, chtelo by to vic a vic. | Tak to máš ještě dost dobrý když vypadáš v zrcadle jako fitnessak to já vypadám v zrcadle jak kojenec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 5:01 pm Předmět: |
|
|
Pavle , přece nebudeš mít komplexy mezi kojenci a sušinkami .  No , máš každopádně ještě pár let čas , abys nabral .
Ale těch 125 kg při výšce 198 cm , jak tady uvádíte , mě už na fitnessáka nepřijde .
Jdete občas i do rýsovačky , nebo vyznáváte jen objem ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 10:56 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: |
80 - můžeš přijet s vlastním metrem. Jojo nohy mi v kůře jdou, s ostatním je to slabší.
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: út prosinec 09, 2003 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | pku napsal: |
80 - můžeš přijet s vlastním metrem. Jojo nohy mi v kůře jdou, s ostatním je to slabší. | Netvrdím že to nemáš ty ale je divné že to tady má podle těch přízpěvků skoro každej!!!Krom mě teda!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 9:35 am Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | Pavle , přece nebudeš mít komplexy mezi kojenci a sušinkami . No , máš každopádně ještě pár let čas , abys nabral .
Ale těch 125 kg při výšce 198 cm , jak tady uvádíte , mě už na fitnessáka nepřijde .
Jdete občas i do rýsovačky , nebo vyznáváte jen objem ?? |
Marcelo, rysovacka bude az bude co rysovat . Ted jsem zacal 4x tyden prvni kury a cekam ze to jeste stoupne, doufam, ze tak pres 130. Potom asi trosku vyrysuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
Zaslal: st prosinec 10, 2003 10:51 am Předmět: |
|
|
Mám 185 / 102, stehno určitě 75 nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|