|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
Nestane se nic...pokud máš zdravé ledviny, tak prostě nic. Můžeš jíst i 3 g / kg a v pohodě to dáš. Jen z toho nevytěžíš žádn benefit.
K těm dalším otázkám někdo další - nebyl bych objektivní (a byl bych asi sarkastický).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Zkus mi poradit, určitě odpověď víš, tak si jednou rejpni a pak mi to napiš prosím. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
Můj jídelníček:
Snídaně: Vločky, mléko, protein, kus ovoce,
Svačina 1: Celozrnný chléb, šunka, sýr, banán
Oběd: vždy maso (větší porce) příloha většinou rýže/brambory
Svačina 1
Svačina 2 : obě hodně individuální, někdy tuňák, pečivo, šunka, zelenina, oříšky, snažím se to různě střídat
Večere 1: opět vždy maso, zelenina, zbytek přílohy z oběda
Večeře 2: Vajíčka se šunkou, někdy kousek slaniny
Večeře 3: tvaroh
Do fastfoodu nechodím.
jak muzes pribrat, kdyz vetsina toho jidla se nema sanci nayravit a vstrebat a jen projde strevem a pak vykakas drahe hovinko. Vic neni v tomto pripade urcite lip
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Podívej - já jsem nikdy nebyl příznivce podobných směsí. Jednak to stojí víc než to koupit po částech a za druhé - velkou část těch věcí vůbec nepotřebuješ. Pokud bys to měl jen jako jediný suplement. dával bych dávku 100 g. Víc asi ne. To jejich dávkování je tak na mě. 55 g bílkovin v jedné dávce je na Tebe zbytečně moc. Zase kreatinu tam při těch 100 g bude docela málo, ale nebude to žádná tragedie. Sacharidů je tam tak akorát. Po tréninku bys snesl i víc. Ty vitamíny apod. je OK.
Za mě je nejlevnějším kombem do objemu pro hardgainera: Hydro, kreatin a pokud je to nutné (jako snadno nabírající člověk si to totiž nedokážu představit) nějaký obyč. gainer na bázi palatinozy nebo něčeho pomalého. Pokud jsi ale hardgainer, můžeš si dát do toho hydra třeba namixované vločky s trochou nepřeslazeného džemu nebo ovoce a máš po tréninku slušnou kombinaci. I třeba tu rýži si můžeš dovolit na rozdíl ode mě nasladko. Můžeš zařazovat třeba pohankvou kaši s ovocem a medem apod. Podle mě se todá ujíst, ale jak říkám. Jsem přesný opak. Ona třeba ovesná omeleta s rozinkami a jablky a javorovým sirupem je docela chutná záležitost a hardgainerovi by nevadila ani ta fruktoza a rychlé cukry. Případně to můžeš postavit i na tucích.
Víš kolik těch sacharidů chceš mít denně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: čt září 04, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Wow, děkuju za obsáhlou odpověď. :)
No s těma sacharidama vůbec nevím, chtěl bych jich tolik, aby mi rostly svaly, kéž bych věděl kolik by to mělo být.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|