|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
Já u toho proteinu vidím trochu jiný problém. 90% lidí, když si sestaví nějaký rozumnější jídelníček, tak tam těch bílkovin bude mít víc než dost. Přidání proteinového suplementu pak nepomůže ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 8:09 pm Předmět: Re: Kombinace suplementů |
|
|
| dandyvican napsal: | Ahoj potřebuju nabrat nějaký kilo cca 8+ vím, že nejde o týden ani měsíc :))) Proto se chci zeptat na radu ohledně suplementace :) Prvně bych začal jako laik :)
PROTEIN : 100% Whey protein proffesional od Scitecu
NAKOPÁVAČ: Grenade 50 calibre
ps: Někdy se v posilovně citím, že nemám chuť ani zvednout tu činku
Dále asi něco jako Kloubní výživa, Minerály + Vitamíny, MCT olej
Je třeba eště přidávat něco jako BCAA, Sachariďák atd... ?
Díky za rady :) |
http://knihy.abz.cz/prodej/sportovni-vyziva-nove-prepracovane-vydani
Napis jezizkovi, at ti koupi tuto knizku.Az si ji prectes tak zjistis, ze zadny proteinovy prasek nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | evan napsal: | Hele říkám to lidem, kteří ode mě chtějí radu ohledně suplementů pořád dokola. Dokud nebudeš mít 100% jídelníček, tak ho nemáš čím doplňovat (doplňky výživy). Ano on mě začně oponovat vždyť já mám super jídelníček, jím denně vločky, vejce, kuře, tvaroh... Tak mu jednoduše řeknu ať ten kuřecí shit vymění za hovězí a lososa a potom třeba uvidíme... a on na to: A kde mám asi brát na hovězí a lososa prachy? Seš na palicu?
A já: Aha...
Chápeme se? |
Tohle mi nedá nereagovat.
Hele jsem v podobné situaci v tom smyslu, že si finančně rozhodně vyskakovat nemůžu. Maso mám hrozně rád, ale prostě v tom množství v jakém bych ho musel jíst v rámci pokrytí potřeb na to nemam. A paradoxně ty suplementy jsou to, co nakonec vyjde nejlevněji.
Příklad:
Vezměme nějaký průměrný protein, třeba Whey Core 100. V akci běžně dostupný za cca 500/kg. Obsah bílkovin je zhruba 75-80%.
V průměrném kusu libového masa je cca 20% bílkovin, tzn. cca 4x míň. Abych se proto dostal na stejnou cenu za g bílkoviny, musím vydělit těch 500 čtyřma. A jsme na nějakých 125/kg.
Tak a ted mi prosím pošli odkaz na nějaký obchod, kde za cenu 125/kg koupím libové kvalitní hovězí nebo čerstvý filet z lososa..... při troše štěstí za toto koupíš někde v akci to kuřecí. A to nemluvím o tom, že já kupuju protein, který je dle mého názoru stejně kvalitní, jen nemá tu "image", hezký obal atd. a jsem na ještě mnohem lepší ceně, kde už se bavíme o nějakých 80/kg, na kterou se u masa nedostaneš nikdy (nebudu uvádět konkrétně, nechci dělat reklamu, ale asi víte o kterém výrobku mluvím).
Takže ano, samozřejmě že maso je chutnější a v něčem lepší, ale vytáčí mě, když někdo píše, hele jaktože máš na suplementy a u jídla šetříš... záleží totiž na tom o jaký suplement se jedná. Vyhazovat peníze za gainer, když si můžu dát za zlomek ceny vločky je samozřejmě blbost, ale třeba u toho proteinu zrovna je to velmi logické a to nemluvím o tom, že to pro mě má i jiné výhody. Maso líp chutná, protein je zase trvanlivý, snadněji se připraví atd. A ta cena pro někoho prostě roli hraje.
Závěr tedy je hlavně to, že bych se rozhodně tímto způsobem do nikoho nenavážel když o tom pendrek vim, nebo když jsem v jiné situaci. |
Aha,takže ve zkratce - jelikož nemám prachy, tak nahradím maso za protein, kterej vyjde levněji a bude plnit stejnou funci . Jojo tak jo, kdyby to bylo tak jednoduché, tak se každej BB s radostí vysere na to aby jedl každej den několikrát denně maso (tady doplním, to smradlavé maso z krabičky a jejich doplňky výživy, které mají zadarmo od sponzora) a radši si tam šoupne protein. Ty vole normálně běž do prdele, nikdo z nás nepotřebuje protein pokud nemá třeba ke 100kg nebo nějakou chemii. Protein je platnej tak možná po tréninku a u borců kteří žerou ke 300g bílkovin za den - Ano tu to prolévat proteinem musí, protože by to z masa nedali (jak oni, tak trávicí soustava a možná i tebou zmíněné finance).
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Ja to vidim jako jachym. A navic pripravovat si denne az 1kg masa, furt to nakupopvat, shanet v akcich, futrovat mrazak atd atd, to by me mohlo... Cvicim si jen tak pro radost, a zadny legalni suple nebo hordy masa me podstatny rozdil v vzhledu ani sile nejspis neudelaji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 12:00 pm Předmět: |
|
|
| evan napsal: | | jachym napsal: | | evan napsal: | Hele říkám to lidem, kteří ode mě chtějí radu ohledně suplementů pořád dokola. Dokud nebudeš mít 100% jídelníček, tak ho nemáš čím doplňovat (doplňky výživy). Ano on mě začně oponovat vždyť já mám super jídelníček, jím denně vločky, vejce, kuře, tvaroh... Tak mu jednoduše řeknu ať ten kuřecí shit vymění za hovězí a lososa a potom třeba uvidíme... a on na to: A kde mám asi brát na hovězí a lososa prachy? Seš na palicu?
Chápeme se? |
Hele jsem v podobné situaci v tom smyslu, že si finančně rozhodně vyskakovat nemůžu. Maso mám hrozně rád, ale prostě v tom množství v jakém bych ho musel jíst v rámci pokrytí potřeb na to nemam. A paradoxně ty suplementy jsou to, co nakonec vyjde nejlevněji.
Příklad:
Vezměme nějaký průměrný protein, třeba Whey Core 100. V akci běžně dostupný za cca 500/kg. Obsah bílkovin je zhruba 75-80%.
V průměrném kusu libového masa je cca 20% bílkovin, tzn. cca 4x míň. Abych se proto dostal na stejnou cenu za g bílkoviny, musím vydělit těch 500 čtyřma. A jsme na nějakých 125/kg.
Tak a ted mi prosím pošli odkaz na nějaký obchod, kde za cenu 125/kg koupím libové kvalitní hovězí nebo čerstvý filet z lososa..... při troše štěstí za toto koupíš někde v akci to kuřecí. A to nemluvím o tom, že já kupuju protein, který je dle mého názoru stejně kvalitní, jen nemá tu "image", hezký obal atd. a jsem na ještě mnohem lepší ceně, kde už se bavíme o nějakých 80/kg, na kterou se u masa nedostaneš nikdy (nebudu uvádět konkrétně, nechci dělat reklamu, ale asi víte o kterém výrobku mluvím).
Takže ano, samozřejmě že maso je chutnější a v něčem lepší, ale vytáčí mě, když někdo píše, hele jaktože máš na suplementy a u jídla šetříš... záleží totiž na tom o jaký suplement se jedná. Vyhazovat peníze za gainer, když si můžu dát za zlomek ceny vločky je samozřejmě blbost, ale třeba u toho proteinu zrovna je to velmi logické a to nemluvím o tom, že to pro mě má i jiné výhody. Maso líp chutná, protein je zase trvanlivý, snadněji se připraví atd. A ta cena pro někoho prostě roli hraje.
Závěr tedy je hlavně to, že bych se rozhodně tímto způsobem do nikoho nenavážel když o tom pendrek vim, nebo když jsem v jiné situaci. |
Aha,takže ve zkratce - jelikož nemám prachy, tak nahradím maso za protein, kterej vyjde levněji a bude plnit stejnou funci . Jojo tak jo, kdyby to bylo tak jednoduché, tak se každej BB s radostí vysere na to aby jedl každej den několikrát denně maso (tady doplním, to smradlavé maso z krabičky a jejich doplňky výživy, které mají zadarmo od sponzora) a radši si tam šoupne protein. Ty vole normálně běž do prdele, nikdo z nás nepotřebuje protein pokud nemá třeba ke 100kg nebo nějakou chemii. Protein je platnej tak možná po tréninku a u borců kteří žerou ke 300g bílkovin za den - Ano tu to prolévat proteinem musí, protože by to z masa nedali (jak oni, tak trávicí soustava a možná i tebou zmíněné finance). |
To ti někdo ukradl hračky, že to tu tak prožíváš a píšeš lidem ať jdou do prdele ?..
Čistě a jednoduše - to že vyměníš kuřecí za hovězí - ok, ale žádnej výraznej rozdíl ti to nepřinese (tím myslím to, že by to kvůli tomu nerostlo).
za 2. obyčejnému člověku co se žene za postavou a není jeho cílem být kultík nad 90 kg tak mu bohatě stačí 300-500g kuřecího (2-3 prsa/ tj.50-70 kč na den) a pak to doplnit proteinem,tvarohem atp... Občas tj. 1-2x za 14 dní tam může hodit hovězí zadní za 160kč / kg udělané v troubě tak cca na 2 hodiny a je to bomba.
Ryba ? o dost levnějším řešením - Tilapie. Je to easy na udělaní a chuťově je v klidu.
A protein ? Rozhodně ano - nevím proč protein tak hejtuješ. Nevím jestli jsi někdy studoval nebo makal v práci kde se prostě nešlo jen tak zastavit, vzít si krabičku a najíst se.
Jsou tu i tací co píšou od roku 2004, ale vůbec nic to neznamená.
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | evan napsal: | | jachym napsal: | | evan napsal: | Hele říkám to lidem, kteří ode mě chtějí radu ohledně suplementů pořád dokola. Dokud nebudeš mít 100% jídelníček, tak ho nemáš čím doplňovat (doplňky výživy). Ano on mě začně oponovat vždyť já mám super jídelníček, jím denně vločky, vejce, kuře, tvaroh... Tak mu jednoduše řeknu ať ten kuřecí shit vymění za hovězí a lososa a potom třeba uvidíme... a on na to: A kde mám asi brát na hovězí a lososa prachy? Seš na palicu?
Chápeme se? |
Příklad:
Aha,takže ve zkratce - jelikož nemám prachy, tak nahradím maso za protein, kterej vyjde levněji a bude plnit stejnou funci . Jojo tak jo, kdyby to bylo tak jednoduché, tak se každej BB s radostí vysere na to aby jedl každej den několikrát denně maso (tady doplním, to smradlavé maso z krabičky a jejich doplňky výživy, které mají zadarmo od sponzora) a radši si tam šoupne protein. Ty vole normálně běž do prdele, nikdo z nás nepotřebuje protein pokud nemá třeba ke 100kg nebo nějakou chemii. Protein je platnej tak možná po tréninku a u borců kteří žerou ke 300g bílkovin za den - Ano tu to prolévat proteinem musí, protože by to z masa nedali (jak oni, tak trávicí soustava a možná i tebou zmíněné finance). |
To ti někdo ukradl hračky, že to tu tak prožíváš a píšeš lidem ať jdou do prdele ?..
Čistě a jednoduše - to že vyměníš kuřecí za hovězí - ok, ale žádnej výraznej rozdíl ti to nepřinese (tím myslím to, že by to kvůli tomu nerostlo).
za 2. obyčejnému člověku co se žene za postavou a není jeho cílem být kultík nad 90 kg tak mu bohatě stačí 300-500g kuřecího (2-3 prsa/ tj.50-70 kč na den) a pak to doplnit proteinem,tvarohem atp... Občas tj. 1-2x za 14 dní tam může hodit hovězí zadní za 160kč / kg udělané v troubě tak cca na 2 hodiny a je to bomba.
Ryba ? o dost levnějším řešením - Tilapie. Je to easy na udělaní a chuťově je v klidu.
A protein ? Rozhodně ano - nevím proč protein tak hejtuješ. Nevím jestli jsi někdy studoval nebo makal v práci kde se prostě nešlo jen tak zastavit, vzít si krabičku a najíst se.
Jsou tu i tací co píšou od roku 2004, ale vůbec nic to neznamená. |
OK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|