|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 31, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
rešili jsme to vedle u mě v threadu...150g bílkovin= co všechno zplácáš? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út březen 31, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
strucny vcerajsi jedalnicek, treningovy den:
pred treningom (obed): 3 kuracie stehna, plechovka kuskoveho tuniaka, 3 vajicka
po treningu: 40g hydro
potreningove jedlo: 250g ryze uvarenej vo vode, zmiesana s 90g vanilkoveho micelarneho kazeinu, 60g susene hrozienka..kedze som z toho strasne vyhladol, zhruba po hodine som si dal 200g farfalle panzani zmiesane s 2 kelimkami cottage. Zhruba 150 bielkovin a 360 sacharidov.
vecer (21.00): sunka, paprika, paradajky, redkvicka, arasidove maslo, asi 80g para orechov
To bol priklad dna s minimom mäsa... tym nechcem povedat, ze jem malo mäsa, len niekedy proste nemam chut. A ta ryza s kazeinom na sposob mliecnej ryze, toho by som zjedol raz tolko :-)
Pripominam, ze som v diete...cize dnes zase poskromne:
obed: sunka 100g, paprika asi 300g, obrovske jablko, light life leerdamer 100g, kelimok cottage s 30g micelarneho kazeinu a umelym sladidlom
vecer ma caka steak z hovädzej svieckovej s kopou grilovanej zeleniny
pred spanim: netusim, ale nieco urcite, kedze na pohlad to zatial vyzera na malo kcal a v dietny den by som mal byt aspon na 2000 kcal min. Urcite arasidove maslo, para orechy...a dnes asi vynimocne par poharikov kubanskeho rumu, alebo nejaky konak
|
|
| nahoru |
|
 |
Matyo
|
Zaslal: út březen 31, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Matyo napsal: | | vlkisekk napsal: | | Matyo napsal: | Tak to jsem smutnej
Takze vseobecne tedy udelat vetsi rozestup v jidlech pripadne jedno treba vynechat. Ubrat bilkoviny i sacharidy? Ja to jedl tyden a v pohode. Je fakt ze jsem veceri do sebe nemohl skoro nacpat koncem tydne, ale proto jsem se chtel poradit:) |
Osobne bych jedl max 5 jidel, tz. 3 velka jidla a 2 mensi svaciny, bilkovin bych se drzel do 2 gramu, tuky 1 gr. A se sacharidama bych fungoval podle formy, unavy, atd. Z dlouhodobeho hlediska je to udrzitelne, coz je dulezite. Samozrejmosti je ovoce,zelenina, dostatekvlakniny |
Jak velke rozestupy mezi jidli si myslis tedy idealni? Neni to malo 5 jidel? Nemelo by jich byt alspon 6 ? Kazdej mi vzdy rikal kazde dve hodiny - 3x denne a hodne jidla je na prd prej.
A 3 velka jidla myslis snidane, obed, vecere ? A po snidani a po obede svaciny? / zda se mi to malo, to bych asi mel hlad. |
Pokud mas hlad 2 hodiny po snidani, tak je neco spatne, proste si se malo najedl.Rozumny rozestup je 3 -4 hodiny. Potrava potrebuje nejaky cas, aby se natravila a dostala se do streva, kde se ziviny vstrebavaji.Pokud prerusis proces traveni, a hrnes tam jedno jidlo za druhym, tak se ziviny nevstrebaji a jen je posunujes strevem, az mas ve finale drahe kakani.Takze radeji udelej vetsi rozestup, a poradne se napapej.Ani v diete se nemusis bat polivek vyvaroveho typu ci tvarohoveho dezertu |
Diky moc, hodne si mi tim pomohl. Mohl by jsi mi alspon trochu strucne napsat co bych cca mel mit k tem jidlum abych byl najedenej, napriklad ta snidane aby byla poradna..
Takze myslis ze 3x velke a 2x male jidlo = stejny vysledek jako mojich 8 jidel? Co se nabirani týče.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matyo
|
Zaslal: út březen 31, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | strucny vcerajsi jedalnicek, treningovy den:
pred treningom (obed): 3 kuracie stehna, plechovka kuskoveho tuniaka, 3 vajicka
po treningu: 40g hydro
potreningove jedlo: 250g ryze uvarenej vo vode, zmiesana s 90g vanilkoveho micelarneho kazeinu, 60g susene hrozienka..kedze som z toho strasne vyhladol, zhruba po hodine som si dal 200g farfalle panzani zmiesane s 2 kelimkami cottage. Zhruba 150 bielkovin a 360 sacharidov.
vecer (21.00): sunka, paprika, paradajky, redkvicka, arasidove maslo, asi 80g para orechov
To bol priklad dna s minimom mäsa... tym nechcem povedat, ze jem malo mäsa, len niekedy proste nemam chut. A ta ryza s kazeinom na sposob mliecnej ryze, toho by som zjedol raz tolko :-)
Pripominam, ze som v diete...cize dnes zase poskromne:
obed: sunka 100g, paprika asi 300g, obrovske jablko, light life leerdamer 100g, kelimok cottage s 30g micelarneho kazeinu a umelym sladidlom
vecer ma caka steak z hovädzej svieckovej s kopou grilovanej zeleniny
pred spanim: netusim, ale nieco urcite, kedze na pohlad to zatial vyzera na malo kcal a v dietny den by som mal byt aspon na 2000 kcal min. Urcite arasidove maslo, para orechy...a dnes asi vynimocne par poharikov kubanskeho rumu, alebo nejaky konak |
Super! Dekuji moc mi to pomohlo. Jen jeste k te ryzi, 250g ryze o uvareni? To znamena 1 sacek ryze?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 31, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Myslim si ze 5 jidel = lepsi vysledky nez s 8 jidly.A me nejvic vyhovuji4 jidla.1 jidlo v 8-9 hod. , 2 jidlo v 12-13;hod. , 3 jidlo v 16-17 a 4 jidlo v 20 az21 hod.
Napriklad snidane.omeleta ze 3 vajec, 20 gr syra, k tomu 100 gr. zitneho chleba +ovesna kase z 50 gr. Vlocek, 3 dcl mleko, na to podusene jablko se skorici,
Takova snidane ma 3839 kj, 47 gr bilkovin, 108 g. sacharidu, 30 gr. tuku, 17 gr. vlakniny, verim, ze takova snidane te na 3-4 hodiny zasyti
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út březen 31, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Matyo, nie...vsetko sa vazi pred uvarenim
Mäso ale najcastejsie ratam uz v hotovom stave.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|