|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Jasně, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat to je jasné . Kdo určuje co se nosí nebo ne? Nepsaná módní konvence. To jsi mě vážně rozesmál. Chodím v tom v čem se cítím dobře a na nějaké rádoby pravidla, která někdo vymyslel kašlu. Je to prostě můj styl a neřídím se tím co kdo určí, nebo jakou kdo zrovna vymyslel módu. Jinak jsi další hloupá ovce ve stádě. |
jsi hlupák nebo to jen hraješ? doma si choď i v trenkách.
e: pokud tu košilu nechce na prochazky do parku, ale na konference, večeře, podepisování smluv atp. tak musi mit dlouhej rukav (stejne jako drahy oblek, hodinky,...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | prochm napsal: | | Jasně, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat to je jasné . Kdo určuje co se nosí nebo ne? Nepsaná módní konvence. To jsi mě vážně rozesmál. Chodím v tom v čem se cítím dobře a na nějaké rádoby pravidla, která někdo vymyslel kašlu. Je to prostě můj styl a neřídím se tím co kdo určí, nebo jakou kdo zrovna vymyslel módu. Jinak jsi další hloupá ovce ve stádě. |
jsi hlupák nebo to jen hraješ? doma si choď i v trenkách.
e: pokud tu košilu nechce na prochazky do parku, ale na konference, večeře, podepisování smluv atp. tak musi mit dlouhej rukav (stejne jako drahy oblek, hodinky,...) |
Ty sis asi nepřečetl mé příspěvky. Psal jsem, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat a měl jsem tím namysli právě ty co jsi popsal. Také chodím do práce v košili s dlouhým rukávem ale nechápu co je jinak špatné na neformální nošení košile s krátkým rukávem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Jasně, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat to je jasné . Kdo určuje co se nosí nebo ne? Nepsaná módní konvence. To jsi mě vážně rozesmál. Chodím v tom v čem se cítím dobře a na nějaké rádoby pravidla, která někdo vymyslel kašlu. Je to prostě můj styl a neřídím se tím co kdo určí, nebo jakou kdo zrovna vymyslel módu. Jinak jsi další hloupá ovce ve stádě. |
Ano jistě mít svůj styl je správné (zejména v módě, která se tak často mění). Také pravidla se můžou porušovat.
Ale toto může přijít až potom co ta pravida člověk zná a porušuje je "chytře".
Např. takto si člověk může tu košili s krátkým dovolit :-)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984064_534305016607271_257621927_n.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: |
Ty sis asi nepřečetl mé příspěvky. Psal jsem, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat a měl jsem tím namysli právě ty co jsi popsal. Také chodím do práce v košili s dlouhým rukávem ale nechápu co je jinak špatné na neformální nošení košile s krátkým rukávem. |
Špatně na tom je to:
-košile s krátkým rukávém vypadá blbě
-vypadáš jako někdo co neví absolutně nic o módě
V podstatě to je něco jako třeba nosit k obleku batoh - někdo tomu může říkat "styl" - já tomu říkám "vidlák".
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: so květen 25, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | prochm napsal: |
Ty sis asi nepřečetl mé příspěvky. Psal jsem, že jsou jistá společenská pravidla, která by se měla dodržovat a měl jsem tím namysli právě ty co jsi popsal. Také chodím do práce v košili s dlouhým rukávem ale nechápu co je jinak špatné na neformální nošení košile s krátkým rukávem. |
Špatně na tom je to:
V podstatě to je něco jako třeba nosit k obleku batoh - někdo tomu může říkat "styl" - já tomu říkám "vidlák". |
At si každý nosí to, v čem se cítí pohodlně ne? já třeba všude chodím v teplácích a plandavém triku a je mi uplně jedno co si kdo myslí..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so květen 25, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Lukyss napsal: | | Spazik napsal: | | prochm napsal: |
Špatně na tom je to:
V podstatě to je něco jako třeba nosit k obleku batoh - někdo tomu může říkat "styl" - já tomu říkám "vidlák". |
At si každý nosí to, v čem se cítí pohodlně ne? já třeba všude chodím v teplácích a plandavém triku a je mi uplně jedno co si kdo myslí.. |
Presne tak. Ja treba chodim ven zasadne jenom v pytliku od chipsu nebo v pytli na hovna. A nevim, proc by me za to mel soudit nekdo, kdo sam zadnou modu nenavrhnnul. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 25, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | prochm napsal: |
Špatně na tom je to:
Tak oboje se mi povedlo ve čtvrtek, protože koš. s krátkym rukávem jsem měl pod sakem, to jsem si nesundal a batoh jsem měl, protože jsem šel hned po zkoušce cvičit a nejsem kokot abych jel 15km domu a 15km zpátky jenom kvůli batohu, aby si támhle nějakej tonda nemyslel jakej nejsem vandrák, když mám kvádro a batoh.
Cipinek: Kdybych měl řešit, kdo si o mě co myslí, tak snad nedělám nic jiného. Nechápu lidi co si na tom zakládaj. Možná nějací rozmazlení frackové. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so květen 25, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Spazik napsal: | | prochm napsal: |
Špatně na tom je to:
Tak oboje se mi povedlo ve čtvrtek, protože koš. s krátkym rukávem jsem měl pod sakem, to jsem si nesundal a batoh jsem měl, protože jsem šel hned po zkoušce cvičit a nejsem kokot abych jel 15km domu a 15km zpátky jenom kvůli batohu, aby si támhle nějakej tonda nemyslel jakej nejsem vandrák, když mám kvádro a batoh.
Cipinek: Kdybych měl řešit, kdo si o mě co myslí, tak snad nedělám nic jiného. Nechápu lidi co si na tom zakládaj. Možná nějací rozmazlení frackové. |
nebo spíše naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Kacíři, Ada a Lohniskej napsali, že se to nesmí, tak se to nesmí.
PS. v Le Premier bych si nekoupil ani tkaničky do bot _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
micus6: jak naopak? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | micus6: jak naopak? |
Chtěl říct, že rozmazlený fracek a hlupák je ten, co nosí košili s krátkým rukávem do saka a k tomu batoh
Chytrý a sociálně vzdělaný člověk zkrátka ví, že toto se nedělá, podobně jako ví, že se třeba nemočí na veřejnosti nebo že ženám se pomáhá z kabátu atp.
(někdo z toho vyroste a stane se z něj muž, někdo zůstane nevzdělaný vidlák celý život)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
zdroj: modni peklo _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Lukyss napsal: |
At si každý nosí to, v čem se cítí pohodlně ne? já třeba všude chodím v teplácích a plandavém triku a je mi uplně jedno co si kdo myslí.. |
A k tomu se neholíš, nesprchuješ a moc často nepereš, protože to je přece taky pohodlné nebo ne? Si pak ve společnosti určitě oblíben :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|