Koudy - přes 6kg za měsíc aneb krypl za barem :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koudy - přes 6kg za měsíc aneb krypl za barem :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Koudy - přes 6kg za měsíc aneb krypl za barem :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi sice šikovný, zkušený a v péči odborníků, nicméně pokud problém začal na straně a není žádný patologický nález na páteři, tak tvé pozornosti doporučuji tzv. syndrom přetíženého quadratusu.

viz třeba: http://www.livestrong.com/article/161846-quadratus-lumborum-muscle-strain-symptoms/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koudy.

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju za podporu Kubaz a ShawnRay ...

kid .. hned jak budu mít chvilku času, tak na to mrknu .. děkuju!

jinak jsem včera málem ve fitku nepřežil za barem ... po těch kapačkách mi to vůbec nemyslí a jsem strašně unavenej. Ale to je asi normální. Mam tu ještě napsanej při bolestech ataralgin, ale už do sebe nechci nic cpát. Nejmíň ze všeho mě včera bolely ty záda Nohy a hlava byly mnohem horší
YUD

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Připojuju se k tomu, co říkal Hovnival o vynechání cviků, kde se zatěžuje páteř ve vertikálním směru nebo kde je předklon bez opory.
Ostatně myslím, že například Vlado Flimel taky nejezdí dřepy, MT a přítahy kvůli zranění zad ještě z doby, kdy hrál hokej (kdyžtak mě někdo opravte) a jakej je to kulturista.
koudy.

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mam za sebou první trénink v domácích podmínkách zatim .. benchpress v sedě na stroji, kliky, shyby, boxovací pytel. Přijdu si děsně z formy .. váha ale ukazuje ztrátu "pouze" 3kg .. záda se lepší .. do fitka jsem dal nový stroj "přítahy v předklonu s opěrkou hrudníku" abych si vynahradil ty přítahy s volnou činkou

YUD - myslím, že jsem to o Flimelovi taky četl ... těch příkladů je víc ... Vince Taylor bez dřepů (kolena) mě zrovna napadá atd.
koudy.

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. září 2011

Zkracovačky na zemi - 5 sérií
Tlaky na ramena na stroji - 5 sérií
Upažování v sedě - 5 sérií
Předpažování v sedě - 3 série
Zapažování na stroji - 5 sérií
Úzký benchpress na multipressu - 4 série
Stahování kladky - lano - 4 série
+ dalších x cviků lehce (na vršek)

40 minut rotoped
5 minut chůze do kopce 20% - 5,4km/h

lehkej trénink, abych se trošku dostal do pohybu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta bederní oblast je dost nepříjemná, já stím bojuju 3 roky. Zprvu to vypadalo na housera, ale po odeznění prvotních příznaků jsem byl paralizován na levou nohu, kterou jsem skoro necítil. Nejhorší bylo někde chvíli stát, třeba ve froňtě, neskutečná, pichlavá bolest v noze. Po vyšetření na ct mě diagnostikovali výhřez plotýnek 7 a na druhé straně 4mm s tím, že si domluvíme předoperační schůzku s chirurgem. V ordinaci mě už nikdy nikdo nevyděl, žádné injekce, infůze, prášky nic. Jediný na co jsem chodil byla elektrika, která mě opravdu pomohla. Od té doby necvičím mrtvé tahy, těžké dřepy - max do 160kg s opravdu dobrým opaskem a i přesto jsem přibral 15kg.
Chce to najít nějaký rozumný přístup a nepřetěžovat spodní oblast zad.
Hodně štestí
Draper

PříspěvekZaslal: po září 12, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to mas za pas? Ja chcu taky 20%, zatim jsem vsude videl max 15
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Jsi sice šikovný, zkušený a v péči odborníků, nicméně pokud problém začal na straně a není žádný patologický nález na páteři, tak tvé pozornosti doporučuji tzv. syndrom přetíženého quadratusu.

viz třeba: http://www.livestrong.com/article/161846-quadratus-lumborum-muscle-strain-symptoms/

Tak jsem něco přečetl, ještě nastuduju víc. Já tam bohužel na té páteři mám víc nálezů .. snížené meziobratlové prostory, skolióza, bederní hyperlordóza (ale zase prej napřímená - menší odpružení), zvětšená hrudní kyfóza .. všechno mírné. Podle fyzio a teď aktuálně i reflexní terapie vše vychází od kostrče .. posunuje se. Nevím ...
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Ta bederní oblast je dost nepříjemná, já stím bojuju 3 roky. Zprvu to vypadalo na housera, ale po odeznění prvotních příznaků jsem byl paralizován na levou nohu, kterou jsem skoro necítil. Nejhorší bylo někde chvíli stát, třeba ve froňtě, neskutečná, pichlavá bolest v noze. Po vyšetření na ct mě diagnostikovali výhřez plotýnek 7 a na druhé straně 4mm s tím, že si domluvíme předoperační schůzku s chirurgem. V ordinaci mě už nikdy nikdo nevyděl, žádné injekce, infůze, prášky nic. Jediný na co jsem chodil byla elektrika, která mě opravdu pomohla. Od té doby necvičím mrtvé tahy, těžké dřepy - max do 160kg s opravdu dobrým opaskem a i přesto jsem přibral 15kg.
Chce to najít nějaký rozumný přístup a nepřetěžovat spodní oblast zad.
Hodně štestí

Tak pokud ti to vystřeluje do nohou, tak to prý většinou bývá plotýnka. Já tohle naštěstí nemám. Jinak do 160kg .. to už právě nemůžu .. tam už mi nastávaj ty blokace .. bylo to mrtvola 130 .. dřep 160 a teď přítahy 100kg. Díky za post
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Co to mas za pas? Ja chcu taky 20%, zatim jsem vsude videl max 15

tu kardio zónu mam slabší .. ale tenhle pás od insportline (gallop tuším) běhá 22km/h a sklon má 20% .. což jako parametry dobrý Ta chůze do kopce mě baví a je to mezi lidma oblíbený .. ten sklon se využívá často
kid

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koudy. napsal:
kid napsal:

Tak jsem něco přečetl, ještě nastuduju víc. Já tam bohužel na té páteři mám víc nálezů .. snížené meziobratlové prostory, skolióza, bederní hyperlordóza (ale zase prej napřímená - menší odpružení), zvětšená hrudní kyfóza .. všechno mírné. Podle fyzio a teď aktuálně i reflexní terapie vše vychází od kostrče .. posunuje se. Nevím ...

Chce to pozeptat se po nějakém dobrém fyzioterapeutovi, co to vezme hodně zeširoka - od palce nohy až po krk. Ta kostrč má nějaký důvod proč se posunuje. Kyčle, SI skloubení, jednostranně přetížený nebo zkrácený quadratus, kratší jedna končetina atd. atd. někde to musí mít začátek...

Při tréninku hlídat váhy a ještě víc hlídat čas na regeneraci spodku trupu, prostě to vždycky utavíš.
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
koudy. napsal:
kid napsal:

Chce to pozeptat se po nějakém dobrém fyzioterapeutovi, co to vezme hodně zeširoka - od palce nohy až po krk. Ta kostrč má nějaký důvod proč se posunuje. Kyčle, SI skloubení, jednostranně přetížený nebo zkrácený quadratus, kratší jedna končetina atd. atd. někde to musí mít začátek...

Při tréninku hlídat váhy a ještě víc hlídat čas na regeneraci spodku trupu, prostě to vždycky utavíš.

ok ... mam kamaráda olympionika a ten mi říkal, že by mě zkusil k jeho fyzio. propašovat .. tak to zkusím ... díky
koudy.

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. září 2011 - lehký trénink

5x předkopávání (zvyšování co série)
5x leg-press 80kg spodní rozsah pouze
4x zakopávání ve stoje
4x výpony v sedě (30kg)
7x zkracovačky na lavici

55 minut chůze na páse - sklon 20% rychlost 5 - 6km/h
koudy.

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. září 2011
HRUDNÍK, RAMENA

Tlaky s jednoručkama na rovné lavici
30kg x 10
40kg x 5 (2)
35kg x 7 (2)
35kg x 5 (2)

Benchpress na šikmé lavici (spodní rozsah pohybu)
33kg x 13
53kg x 10
53kg x 8

Protisměrné kladky
20kg x 12
20kg x 9
15kg x 10
15kg x 8

Tlaky na ramena na stroji
20kg x 9
20kg x 6
20kg x 5

Upažování ve stoje
6kg x 15
8kg x 12
10kg x 9
8kg x 10

Tlaky na multipressu
25kg x 20
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 9 / 25kg x 10

Zapažování na šikmé lavici
4kg x 15
6kg x 12
6kg x 12
koudy.

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. září
ZÁDA, TRICEPS, BICEPS

Protisměrné kladky na mezilopatky
15kg x ?
15kg x ?
10kg x ?
10kg x ?
10kg x ?

Shyby na hrazdě
koudy x 12 (T)
koudy x 7 (T)
koudy x 6
koudy x 5 úzký úchop
koudy x 9 úzký úchop (nas*al sem se :D )

Přítahy v předklonu na stroji
25kg x 12
35kg x 12
35kg x 12
35kg x 10
35kg x 12

Stahování kladky na hrudník
40kg x 12
50kg x 10
60kg x 8
60kg x 8

Kliky na bradlech
koudy x 3
koudy x 3
koudy x 6
koudy x 4
první série mi vždycky "nejedou" lokty. Ve třetí se chytly

Francouzský tlak v leže
25kg x 20
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 12

Obrácená scottovka
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12

Bicepsový zdvih stříd. sed. s vytáčením
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 8

Bicepsový zdvih na scottovce na stroji
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 12

Bicepsový zdvih na šikmé lavici soupažně
10kg x 9
10kg x 7
10kg x 7

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koudy - přes 6kg za měsíc aneb krypl za barem :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: