|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nanobeast
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
vcera docela zajmavy seznam spolehlivosti aut na zaklade nejakych testu z UK...prvni prekvapive chevrolete...jeste vpredu byl hyundai,lexus...skoda 8 kia 9....
Konkretne treba ten chevrolete se me dost libi Cruz...
K te dacii..znamy ma sandero a jezdi imrvere CR-> D. a pohoda libuje si...ten duster nevim nevim..aby to za neco stalo [4x4] atd tak uz si na cene kolem 400 kuli...takze to neni az tak skandalne dostupne jak pravi reklama
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 5:18 am Předmět: |
|
|
jo, to ze dacii neprodam dal me sere. nejradsi bych 2kovou oktavku, ale to bych musel mit stesti
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:24 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | vcera docela zajmavy seznam spolehlivosti aut na zaklade nejakych testu z UK...prvni prekvapive chevrolete...jeste vpredu byl hyundai,lexus...skoda 8 kia 9....
Konkretne treba ten chevrolete se me dost libi Cruz...
K te dacii..znamy ma sandero a jezdi imrvere CR-> D. a pohoda libuje si...ten duster nevim nevim..aby to za neco stalo [4x4] atd tak uz si na cene kolem 400 kuli...takze to neni az tak skandalne dostupne jak pravi reklama |
sorry, ale ukaž mi na podobný auto jiné značky, který koupíš pod 400000 v základu, natož s 4x4 a další výbavou, pořád tam kde cena dusteru končí, u některých aut z podobné třídy teprv začíná...dacie jsou zajímavý a vzhledem k ceně si myslím, že hodně lidí o nich bude v budoucnu uvažovat...
edit: 4x4 pořídíš do 300 000, nejvyšší výbava je za 422 900...
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:40 am Předmět: |
|
|
Mne sa takisto páči dacia sandero, ale neviem čo tam dávajú za benzínové motory.... keď som prečítal spotrebu 9 litrov, tak ma skoro šľahlo o zem...
Ináč auto sa mi páči...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:52 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | Mne sa takisto páči dacia sandero, ale neviem čo tam dávajú za benzínové motory.... keď som prečítal spotrebu 9 litrov, tak ma skoro šľahlo o zem...
Ináč auto sa mi páči... |
kedze motory nevyvijaju ziadne,dostane co sa im ujde od Renaultu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
kamarat chce kupit auto a cenovo do 7 500eur. Ma rocny najazd cca 30 max 40tis.km. Chcel by s dieslovym motorom. Takze poprosim napiste svoje nazory (skusenosti) ohladom tychto aut: wv passat 1,9tdi r.v04/05 , octavia 2 1,9tdi 05/06 , honda accord 2,2tdi 03/04 alebo pripadne mondeo 04/06.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:17 am Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | kamarat chce kupit auto a cenovo do 7 500eur. Ma rocny najazd cca 30 max 40tis.km. Chcel by s dieslovym motorom. Takze poprosim napiste svoje nazory (skusenosti) ohladom tychto aut: wv passat 1,9tdi r.v04/05 , octavia 2 1,9tdi 05/06 , honda accord 2,2tdi 03/04 alebo pripadne mondeo 04/06. |
V případě koncernu neudělá žádnou chybu. Passat r. 04 se jedná o B5.5, v tomhle roce už nebyly problémy s nápravama, sehnat se dá už podstatně levěji, než má limit-s tím že motory super, jak rotačky tak PD. Ročník 05 už se jedná o Passat 3C (B6), který by asi spíš volil (novější), když jako další volba je i Octavia 2, každopádně určitě ať volí motor 1.9TDi a v případě 96kw PD je to svezení perfektní!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
Pokud pominu, že Octavia je o třídu níž než zbytek ... což může vadit, ale nemusí ... tak bych se v tomto výběru rozhodoval podle svých subjektivních pocitů z vozu, a pak zejména podle původu konkrétního vozu. Fakt ale je, že starší Mondea v naftě nemají tu nejlepší pověst, a Hondu v traktoru je vyloženě škoda kupovat, to už bych spíš zvažovat Avensis.
Pokud bude mít smůlu na kus, tak se zblázní z čehokoli, pokud naopak koupí něco opravdu ve slušném stavu, tak všechna uvedená auta jsou srovnatelná. Jen dát při stejných parametrech stejné prachy za O, jako za zbytek, mi přijde blbost, furt je to jen přerostlý Golf. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
tak avensis zatial ani nespomenul, ale mne sa osobne paci. A co avensis? Co nato hovorite r.v 04.? Chcem mu pomoct a zuzit vyber. Tak tieto zatial ja vidim realne aby hladal a osobnd vyskusal: avensis 2D, passat 1,9tdi 96kw, octavia 1,9tdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | blazen napsal: | | jo, ty myslíš HTP = Hovno To Pojede.. u těch motorů platí "důkaz místo sli (p)bů" :D | ...ano - brutální výkon a spotřeba - mé služební HTP bralo na D1 i přes 10 l ( pravda rychlost byla mírně vyšší než ta povolená ..teda jen po rovině - do kopce jsem jel předpisově ). |
Tak pokud někou koupí HTP motorizaci pro služební auto, které bude jezdit dálnice, měl by si nechat vyšetřit hlavu u psychiatra.
To je auto pro dědu co jezdí na nákupy nebo po městě nebo pro někoho kdo jezdí 10km do práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | tak avensis zatial ani nespomenul, ale mne sa osobne paci. A co avensis? Co nato hovorite r.v 04.? Chcem mu pomoct a zuzit vyber. Tak tieto zatial ja vidim realne aby hladal a osobnd vyskusal: avensis 2D, passat 1,9tdi 96kw, octavia 1,9tdi. |
Ani jedno není obecně špatná volba .... opakuji, musí si zkusit, zda mu ta auta sedí, a pak už jde jen o výběr konkrétního kusu .. tj. stav, výbava, cena. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | ......passat 1,9tdi 96kw, octavia 1,9tdi. |
Ono motory v passatech i v octávkách jsou v podstatě stejný, záleží na co bude auto využívat, jak se k tomu bude chovat, a hlavně jak si chce užít jízdu.
Protože třeba PD (čerpadlo-tryska, motor nemá klasické rotační čerpadlo, ale vstřik. jednotky, ve kterých se nafta tlakuje působením vahadel z rozvodů) jsou náročnější na kvalitu nafty, naproti tomu klasické rotačky tzn. 66kw nebo 81kw jsou motoru co "sežerou" všechno a v případě 81kw se dá jízda taky užít, zároveň platí že na výkonu se taky ukáže spotřeba, kde s 66kw se dá jezdit se spotřebou kolem těch 4.5L což je krása . Všechno se bavím o 1.9TDi. ALe já bych určitě šel do těch 96kw PD, protože pokud se k tomu člověk nechová jako p*ase tak je to super držák motor a jízda prostě .....ale záleží na člověku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | | blazen napsal: | | jo, ty myslíš HTP = Hovno To Pojede.. u těch motorů platí "důkaz místo sli (p)bů" :D | ...ano - brutální výkon a spotřeba - mé služební HTP bralo na D1 i přes 10 l ( pravda rychlost byla mírně vyšší než ta povolená ..teda jen po rovině - do kopce jsem jel předpisově ). |
Tak pokud někou koupí HTP motorizaci pro služební auto, které bude jezdit dálnice, měl by si nechat vyšetřit hlavu u psychiatra.
To je auto pro dědu co jezdí na nákupy nebo po městě nebo pro někoho kdo jezdí 10km do práce. | firma jich koupila naráz 18...to není nic proti tomu, že manažeři dostali octavii II v 1,4 benzínu
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | | blazen napsal: | | jo, ty myslíš HTP = Hovno To Pojede.. u těch motorů platí "důkaz místo sli (p)bů" :D | ...ano - brutální výkon a spotřeba - mé služební HTP bralo na D1 i přes 10 l ( pravda rychlost byla mírně vyšší než ta povolená ..teda jen po rovině - do kopce jsem jel předpisově ). |
To je auto pro dědu co jezdí na nákupy nebo po městě nebo pro někoho kdo jezdí 10km do práce. | firma jich koupila naráz 18...to není nic proti tomu, že manažeři dostali octavii II v 1,4 benzínu |
ježíš...kde že to děláš? studuju ekonomiku procesní management, tak abych tam náhodou neskončil:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
To víš - ve firmě kde ředitel odejde s 6 mega odstupnýho...tam jsem dělal. Teď už jsem jinde - více na východ od Brna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|