Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ignasov

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

superb 1,9 tdi 74 kw je jedno z najoblubenejsich aut taxikarov.... takze si poriadne prever historiu, aby si to nemal stocene zo 600 tisic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak oktávka byla naprdlačku... ještě jsem si na víkend rezervoval tohohle Supíka, co myslíte?

http://skoda-superb.autoplaneta.cz/skoda-superb-1-9-tdi-74kw-xenon-al-kola-415470.html

Grimley já ti nevím, ale tys začal s tím, že vstupní investice 70000 a najednou tady přemýšlíš o autě za 90000 a vůbec nebereš v potaz to, že 90000 rozhodně nebude vstupní investice, ale jenom cena...navíc čím lepší auto, tím dražší díly, opravy atd. Záleží to hodně na štěstí, ale někdy koupíš auto a než ho dáš pořádně dohromady, vlepíš do něj dalších 30000 ani nevíš jak...a to už seš skoro na dvojnásobku tvýho původního plánu.
Dzitro

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 8:28 am    Předmět: koupe auat Odpovědět s citátem

kamarade, rad bych Ti pomohl.. ale urcite nemuzes davat na prvni dojem z fotek.. z fotek vykoukas taky obcas neco (skrabance, zmena barvy, v mot. prostoru vin - borka, ... ) ale rozhodne bych to udelal spis trochu jinak ac se dviim ze tvuj kamarad automechanik Ti tohle neporadil.. ja uz mam asi paty auto a jestli na to nespechas, vem kamarada, najdi si na netu nejaky HEZKY! auta z fotek, sednete si s kamosem, vyberte a potom bych se na ne na vsechyn jel podivat a pak az vybral.. reknu ti ze wv golf iv 1,9 tdi je za 110tis fakt mraky.. ale vetsina z nich je predrazena! :) az nahodou jsme narazili na top stav :) a bohuzel se mi ho nechtelo drzet tak za 140 zase sel.. musis hledat :) ne kupovat auto na prvni inzerat :)
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 10:13 am    Předmět: okta Odpovědět s citátem

Mám již druhou oktávku (první hatchback) Vždy jsem měl motor 1,8 Turbo 110KW musím říct, že jsem jí kupoval při 180 000 km ( tenhle motor je jeden nejlepší a zvádá 500k km bez problému spolu s legendárním TDI) BOhužel jsem jí odstavil a oprava se nevyplatila, měl jsem jí na LPG, takže ježdění zadara.

Letos jak jsem jí odstavil, jsem přemýšlel, co koupit...volba byla jistá, bude to zase škoda, proč? Mám super servis se super cenama (kdyby někdo chtěl dám kontakt, je to kousek od Harfy v praze) Takže vím, že když o tam dám, mám slevy jako hrom a hlavně udělá co musí a vymění co se má) Takže zase škoda, hledal jsem dlouho a výsledek, bazary? Trága ale ohromná. Koukal jsem i na superby, není to špatné auto, ale kdybyh ho kupioval tak v 2,7 obsahu, proč? Málo se s nima jezdí, pač to bumba, TDI bych nebral už z důvodu, jak tu někdo psal, oblibené auto taxikařu.

Ale u suberba mě neskutečně sral kufr, to prostě je kufr na hovno, nic tam nepřevezeš (kor když si mladej a cestuješ, chata atp) Takže jsem ho nakonec odpískal..... jen kvůli kufru.

Naskytla se super šance a to Oktávka I bílá a kombík. Mám jí doma. Měl to tatka chlapa, co je ředitelem ve škoda auto. Servis super (kosmetické vady tak jsou, to je jasné) rok 2000, kamarad ze servisu jí prohlídnul a nestačil se divit v jaém je super stavu, hned jsem jí bral. a Motor? zase 1,8 20V Turbo. Jezdí za 7,5-8L takže krása a hlavně to jede, kufr jako kráva a všechno tam dám, vevnitř čistá, nebouraná a hlavně on to kupoval od chalapa ze škodovky, takže původ zaručen.

Nejlepší vybírat z osobních inzerátu, než bazar (vím, že se to lehko říka, ale vím, co jsem viděl) teď přemýšlí zda tam nedám Ethanol, proč ne za ty prachy (dal bych plyn, le investice kolem 40k a ethanol 8000,-.

Musíš myslet na náhradní díly, as potřebu, jestli jezdíš tejdně jen třeba 200km proč nevzít větší objem, jestli jezdíš denně, vzal bych co míň žere...
Jinak kupoval jsem jí při 210 000km myslím, proč ne, když je to nesmrtelnej motor...

Teď přemýšlím o prodeji, ale z osobních důvodu a hlavně finančníh a možného odjezdu z ČR... takže asi tak....
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo děkuju za obsáhlý komenty :) .... toho Superba mi taky kámoš rozmluvil, že i díly jsou drahý pak a složitý auto na opravy...

Mám vyhlídnutý ještě nějaký oktávky, v sobotu to jedem s kámošema obhlídnout.... uvažuju i o fábce v kombíku, i když to nevím, jestli už zase není moc malý...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jo děkuju za obsáhlý komenty :) .... toho Superba mi taky kámoš rozmluvil, že i díly jsou drahý pak a složitý auto na opravy...

Mám vyhlídnutý ještě nějaký oktávky, v sobotu to jedem s kámošema obhlídnout.... uvažuju i o fábce v kombíku, i když to nevím, jestli už zase není moc malý...

Moc malý? Předpokládám, že v polovině případů budeš jezdit v autě sám a v druhé polovině dva lidé a jeden batoh ne? Fabie kombi má snad 500 l kufr a když se do ní vlezu já se skoro 2 m, myslím, že jen zlomek procenta lidí by měl problém.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pozeráš aj po niečom inom ako Škoda? Predsalen, v ČR/SR si tieto autá držia príliš vysokú cenu vzhľadom k tomu čo ponúknu. Nehľadaj konkrétne auto, stačí vedieť či chcem naftu/benzín, triedu auta (neskáčem od Superba k Fabii) a samozrejme cena. Odporúčam preštudovať http://www.tipcar.cz/magazin
Nie sú to vyložene zlé autá čo si tu poslal, ale platí to čo som písal. Okrem toho, autá tebou poslané boli z bazáru. Možno by bolo lepšie orientovať sa na súkromných predajcov, riziko kúpy vraku tým o niečo znížiš aj keď je samozrejmé, že zlý kauf sa dá spraviť kdekoľvek.
Niekto tu spomínal 1.8T a ja tu budem za tento motor kvitovať v dobrom, aj keď to je trošku v rozpore s predchádzajúcim odstavcom. Otec ho má v Passate a auto aj po 16 rokoch ide jak drak a nekazí sa. Spotrebu 4,5789 litra ako sľubujú TDI-čkari určite nečakaj, no na tých 7 sa to stiahnuť dá, všetko záleží od toho kde a ako jazdíš (v meste alebo pri 200 km/h žerie ako tank, to je pravda )

Jo a nechaj si rezervu aspoň 10% z rozpočtu na servis, pre istotu vymeň všetko potrebné a nespoliehaj sa na "ja som to menil pred mesiacom". Však máš mechanika, nemôže to byť taká veda
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Grimley napsal:

Moc malý? Předpokládám, že v polovině případů budeš jezdit v autě sám a v druhé polovině dva lidé a jeden batoh ne? Fabie kombi má snad 500 l kufr a když se do ní vlezu já se skoro 2 m, myslím, že jen zlomek procenta lidí by měl problém.

V 90% případů budu jezdit do práce ve 4-5 lidech :))
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to si kup mikrobus:o)

Na takové vytížení je asi fabia opravdu malá.
Co mondeo?
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

5 dospělých chlapů je fakt asi moc na Fabku :) Ale 4 jsou v klidu, pokud nemají všichni nad 190cm.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně nekupuj těžký auto s 1500kg se 77kw, když v tom pojedeš sám nebude to mít žádnou dynamiku, navíc ve 4-5 lidech -> budeš na to muset šlapat -> větší spotřeba, na takovou zátěž to chce něco silnějšího.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Grimley napsal:

5 dospělých chlapů je fakt asi moc na Fabku :) Ale 4 jsou v klidu, pokud nemají všichni nad 190cm.

...a nebo pokud nejsou prostorově výraznější celkově. Viděl jsem ve fabce Dvořáka s Murtomäkkim. Na zadní sedačky a do kufru už se s těží vešly jen dvě tašky na trénink.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Deadlift napsal:
Grimley napsal:

Chudák fabka :-D Kamarád jí má a rád říká, že si motor bere na noc domu :-D a není se čemu divit, když jsem ho viděl..... to jí uvaříš :-D
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ze to uvazujes jen o skodovkach ? Co treba nejaky ford combik ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
A co ze to uvazujes jen o skodovkach ? Co treba nejaky ford combik ?

spuhlas, koukni na zacatek, co koupil Freimen a za jake prachy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: