Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Hulkie napsal:
já jsem si svoje první tři auta kupoval prakticky bez jakýchkoliv znalostí a nikde mně nic fatálního nepotkalo...

To už je ale dávno, to byly ještě jiný, tak nějak poctivější časy bych řekl

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a samozrejme, prestudovat: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014042103
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proč se vůbec bavíte o koupi z autobazaru?

Grimley: 100% lepší to určitě bude přes soukromou inzerci, vzít s sebou známýho co se v autech vyzná, ať na to mrkne.. je to na dýl, protože je lepší vytipovat 4,5 aut a ty objet...
Případně najít si česká fóra pro konkrétní značky, kterí chceš, a prodiskutovat to tam...
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde paušalizovat, dobré auto můžeš koupit v áčkách, špatné od soukromníka co tankoval naftu u hypernovy a na údržbu sral...
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže toho soukromníka si můžeš přece prověřit a na vše se zeptat, co ti v áčkách řeknou k tomu co tam tankoval někdo kdo tam před 3/4 rokem prdnul auto na prodej?
MOOG

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak ted uz jen precist dostatek recenzi na mondeo.... chci do toho dat max 300 tisic. Chtel bych zkusit sehnat Titanium verzi.... motor naftak bud 2.0 nebo 2.2 ... nasel jsem mondeo z 2013 v Titanium verzi, motor 2.2, 147 kW za 299 tisic, nalitano 135 tisic km....

Vloni v prosinci jsem koupil Mondeo 2,0 TDCi Combi 2012 po FL, 105k najeto, uz mám 36k navíc nalítáno a velká velká spokojenost. Takže já jen doporučuju :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
jenže toho soukromníka si můžeš přece prověřit a na vše se zeptat, co ti v áčkách řeknou k tomu co tam tankoval někdo kdo tam před 3/4 rokem prdnul auto na prodej?

v dokonalém světě, kde lidé nelžou, ti každý, kdo se chce zbavit auta, řekne "tady jsem ho odřel pane, tady mi to poblil kamarád, co jsem ho vezl z hospody, odmazal jsem poslední servis, a teď mně hryže svědomí tak to radši nekupujte"
P.S. = penthanol sodný
tyboo

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn lidi sou kur*vy.. taky sem si nedavno kupoval Leona pres cloveka, ktereho mi doporucil znamy, ze dela do aut a ze mi dobre vybere. Po cca dvou mesicich sem byl v servisu, kde sem zjistil, ze cele auto je prelakovane, takze asi neco horsiho nez avizovana lehce naborena kapota.. nenadelas nic..

A co se tyce toho jestli kupovat nove nebo ojete, tak na to ma kazdy svuj nazor. Nekdo ti rekne, ze kdyz nemas 700 tisic na nove, tak si socka a svych 300 tisic utrat za stejne velkou Dacii Logan MCV a necpi se do tridy, kam nepatris..
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Grimley napsal:
Tak ted uz jen precist dostatek recenzi na mondeo.... chci do toho dat max 300 tisic. Chtel bych zkusit sehnat Titanium verzi.... motor naftak bud 2.0 nebo 2.2 ... nasel jsem mondeo z 2013 v Titanium verzi, motor 2.2, 147 kW za 299 tisic, nalitano 135 tisic km....

Vloni v prosinci jsem koupil Mondeo 2,0 TDCi Combi 2012 po FL, 105k najeto, uz mám 36k navíc nalítáno a velká velká spokojenost. Takže já jen doporučuju :)

Diky za komentar, momentalne se rozhoduju mezi mondeem a insignii, mazdu jsem dneska zkousel a je proste mala (v porovnani s dvema jmenovanyma). A kW mas kolik? Ja mam ted na focusu 55 a je to docela liny
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nové auto je samozřejmě nejhorší možná investice (i když tohle slovo je špatně, je to spotřební věc, pokud to není firemní auto), jen s tím vyjedeš z autosalonu, už máš X desítek tisíc dole Platíš tam "premium" za pocit, že je to nové, můžeš si to sestavit podle sebe a pár let se o nic nestarat.
Finančně "výhodné" to je maximálně pro někoho kdo má vozidlo jako zdroj příjmů a nemůže si dovolit s ním mít nějaký problém.

Jinak ojetej M-B nebo BMW za 300k je sice fajn, ale je třeba počítat s tím, že cena údržby a provozních nákladů je pořád stejná jako na auto za 2 miliony.. :-)
http://www.autorevue.cz/test-ojetiny-bmw-750li-osmivalcova-pohoda-za-cenu-hole-fabie#articleStart
Hulkie

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Nové auto je samozřejmě nejhorší možná investice (i když tohle slovo je špatně, je to spotřební věc, pokud to není firemní auto), jen s tím vyjedeš z autosalonu, už máš X desítek tisíc dole Platíš tam "premium" za pocit, že je to nové, můžeš si to sestavit podle sebe a pár let se o nic nestarat.
Finančně "výhodné" to je maximálně pro někoho kdo má vozidlo jako zdroj příjmů a nemůže si dovolit s ním mít nějaký problém.

Jinak ojetej M-B nebo BMW za 300k je sice fajn, ale je třeba počítat s tím, že cena údržby a provozních nákladů je pořád stejná jako na auto za 2 miliony.. :-)
http://www.autorevue.cz/test-ojetiny-bmw-750li-osmivalcova-pohoda-za-cenu-hole-fabie#articleStart

v jednom odstavci toho článku zrovna píšou, že náhradní díly z druhovýroby nejsou až tak drahé, vlastně vůbec ne...
http://www.autorevue.cz/test-ojetiny-bmw-750li-osmivalcova-pohoda-za-cenu-hole-fabie/ch-54291#articleStart
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do měsíce bych měl mít Mondeo Combi 2.2 TDCi 147 kW z roku 2010, najeto ověřenejch 60 tisíc km, výbava Titanium, takže snad pohůdka...není to z bazaru... za 300 tisíc bez korunky, pak poreferuju jak jsem spokojenej :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak do měsíce bych měl mít Mondeo Combi 2.2 TDCi 147 kW z roku 2010, najeto ověřenejch 60 tisíc km, výbava Titanium, takže snad pohůdka...není to z bazaru... za 300 tisíc bez korunky, pak poreferuju jak jsem spokojenej :)

Nech si říct VIN a ověř si to u Fordů, protože aby někdo kupoval nejsilnější diesel kvůli najetí 10 tkm ročně se mi vůbec nechce věřit, k tomu už chybí jenom "pozn. auto po prvním majiteli, lékař, ročník 1937"
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme, nejsem blb Zarizuje to pro me kamarad, co dela fordy... on to taha z Nemecka, potom to jeste da dokupy (rozvody....zakladni servis) a pak to prodava, s tim, ze nebere auta bez servisek (ktery si sam proklepava v servisech).... VINko samozrejme taky overeny.... nema cenu kupovat auto "bez zaznamu". Jeste tam ted jede overit tu servisku, uvidim, kazdopadne na jedno podobny jsem uz koukal, jede svizne :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: