|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vico
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
1. android za 10k utahne vse, natoz za 15
2. To s ti rozlisenim je pekna kravina. Hraju stejnou hnru na SE xperia x 10 mini pro 2.3" display a na tabletu 10" display. Stejna hra. Stahl sem oboje z google play a na obou pristrojich se OPTIMALIZOVALA. Nejsi na javě kamo,...
3. Vis jaka je nevyhoda iphonu? Jen pro 5 zařízení? Proto nemáš top věci zdarma. Na android vše,jen překročit morální zábranu.
Btw. A osobně bych teda na skci telefon nad 8000 nebral...nejde o rozbiti/ztratu. To je tvoje blbost. Jde o kradeze. Mrknes na cas a zachvili ti nekdo hladi stehno. V lepsim pripade opila slecna co chce jit na wc, v horsim kapsář. |
Tak žena má práve taky tu xperia x 10 mini pro a pomálu si na to neumí pustit hudbu a nic. Každou chvíli mě krade telefon aby si zahrála. Ano má spoustu her zdarma ( angry bird atd) ale o se jí na to každou chvíli seká takže to stejně nehraje. Nedávno stahla nějakou free hru a každou chvíli jí tam vyskakovali nový a nový ikony na nějaký poker a tak. takže znova přehrat fw. S těma rozlišeníma to fakt bylo a obzvlášť u navigací a premiových her. teď už to tak možná není.
"Nemáš top věci zadarmo "- tak to neni ani na androidu .Obyčejný člověk na to jen tak nepřijde jak si nainstalovat apk soubor. A morální zábranu nemam - od toho je u iphona jailbreak.
Je to každýho volba co mu sedne víc. Mě prostě víc sedí ios.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Já si koupil za necelých 7 tis. nokii 920 s WIN 8 a jsem max. spokojený. Je to jednoduché, baterka vydrží 1-2 dny. Synchronizace s outlookem bezproblémová. Vše lze rovnou zálohovat automaticky do cloudu. Fotí slušně a za ty prachy mi to bohatě stačí. Navíc to má mapy od nokie zadara a naviguje slušně ( dnes Brno - Tábor - Šumperk - Ostrava).
Chtěl jsem náhradu foťáku, navigace a telefonu v jednom a tohle moje nároky splńuje.
Pokud chceš mermomocí utratit víc (proč?), tak bych bral samsung galaxy S4 nebo LG G2.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 3:31 am Předmět: |
|
|
Deadlift, je vidět, že to sleduješ. LG G2 teď vypadá velmi slušně za ty peníze. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 4:59 am Předmět: |
|
|
LG G2 je zabitá tím, že pro náš trh je k dostání pouze v 16GB variantě ..... (nemá slot pro pam.karty) ....jinak vypadá velice zajímavě ...sokonce ma myslím největší poměr displej / nevyužitá plocha, hlavně i díky tlačítkům vzadu (nevím jak by se mi ovládala na stole - často mám mobil položenej na stole a ovládám ho "tabletově") _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 6:17 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Deadlift, je vidět, že to sleduješ. LG G2 teď vypadá velmi slušně za ty peníze. |
Po HW stránce ano... po SW stránce otřesné .. systém není vůbec odladěný (měl jsem ho v ruce) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
To bude záležitost času, software se doladí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | | micus6 napsal: |
1. android za 10k utahne vse, natoz za 15
2. To s ti rozlisenim je pekna kravina. Hraju stejnou hnru na SE xperia x 10 mini pro 2.3" display a na tabletu 10" display. Stejna hra. Stahl sem oboje z google play a na obou pristrojich se OPTIMALIZOVALA. Nejsi na javě kamo,...
3. Vis jaka je nevyhoda iphonu? Jen pro 5 zařízení? Proto nemáš top věci zdarma. Na android vše,jen překročit morální zábranu.
Btw. A osobně bych teda na skci telefon nad 8000 nebral...nejde o rozbiti/ztratu. To je tvoje blbost. Jde o kradeze. Mrknes na cas a zachvili ti nekdo hladi stehno. V lepsim pripade opila slecna co chce jit na wc, v horsim kapsář. |
Tak žena má práve taky tu xperia x 10 mini pro a pomálu si na to neumí pustit hudbu a nic. Každou chvíli mě krade telefon aby si zahrála. Ano má spoustu her zdarma ( angry bird atd) ale o se jí na to každou chvíli seká takže to stejně nehraje. Nedávno stahla nějakou free hru a každou chvíli jí tam vyskakovali nový a nový ikony na nějaký poker a tak. takže znova přehrat fw. S těma rozlišeníma to fakt bylo a obzvlášť u navigací a premiových her. teď už to tak možná není.
"Nemáš top věci zadarmo "- tak to neni ani na androidu .Obyčejný člověk na to jen tak nepřijde jak si nainstalovat apk soubor. A morální zábranu nemam - od toho je u iphona jailbreak.
Je to každýho volba co mu sedne víc. Mě prostě víc sedí ios. |
Sorry, ale že tvoje žena si neumí pustit hudbu a instaluje si appky které zahltí systém reklamama je chyba uživatele, ne systému.
Jinak mam xperia x10 mini a angry birds mi bezi v pohode a hudbu z nej posloucham temer kazdy den. A taky používám Sygic bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Ono plati ze jak se clovek chova k systemu, system se chova k nemu ...plati to i treba o windowsech v kompu....za celejch 15 let co pouzivam windowsy (od 3.11 do W8) me nepotkala modra smrt .
Jinak kamaradka si koupila dotykac a po tejdnu ho nesla do servisu, ptz ho zahltila malwarem...stahovala kazdou sracku :)) takovej slovek si ted vybira notebook na praci (word maily internet) a na filmy a dela ze me hlupaka, ze ji radim, at ai nekupuje masinu za 30 lizru s 8GB RAMkou, i7kovym procikem a 2GB grafarnou ..... takze ano, najdou se lidi, kteri by nejlip udelali, kdyby si koupili Nokii 3210a byli by nejspokojenejsi :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 1:49 pm Předmět: . |
|
|
tak denně intenzivně sleduji nabídku a přiznám se, že jsem trošku změnil preference po tom, co jsem četl od deadlifta, jaký smysl má kupovat tak drahý mobil a trochu se zastyděl  Na druhou stranu jsem si pár telefonů v prodejně a na expu EVLS od každého osahal :D a chci o trošku větší displej, než jsem původně myslel.
Čili po několika týdnech vybírání mě asi nejvíce oslovil vzhledem k poměru cena výkon ve vyšší střední třídě LG Optimus L9 II a dnes vydaný Google Nexus 5, po kterém jsem už 2 týdny šel a sledoval všechny oficiální a neoficiální novinky. LG má výhodu v tom, že má dobře customizovaný systém, Nexus zase nový Android a hlavně velmi kvalitní displej i zejména fotoaparát, o který mi jde také hodně. Jen škoda,že byla zvolená opět ta "česká cesta" a telefon je k dispozici za 11 500 Kč místo 8 500 Kč jako vedle v Německu jen proto, že zde nemáme oficiální zastoupení Google Play.
http://www.mobilmania.cz/clanky/lg-optimus-l9-ii-rovnovaha-v-plastu-recenze/sc-3-a-1325133/default.aspx
http://www.mobilmania.cz/clanky/nexus-5-spickova-vybava-za-dumpingovou-cenu/sc-3-a-1325240/default.aspx
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Těžká volba:o)...ale přívětivé ceny:o)
Já jsem spokojený s Lumií 920 za necelou sedmičku. Výborně fotí. Nevýhodou win phonů je naprosto debilní vlastnost, že když si pouštíš mpš a dáš to napotichu, tak pak půlden nebereš telefony, protože je neslyšíš - protože se tím mění i hlasitost vyzvánění, což je tedy úplně uhozené. Jinak spokojenost. Telefon vydrží tak 1-2 dny.
Z toho co tam máš bych těžce vybíral. Dělal jsem si takový předvýběr před koupí telefonu a dopadl jsem tak jak ty - nexus a LG:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
U nexuse pozor na baterku, která mě pomohla rozhodnout se, že nexus nebudu kupovat.... 2300mAh je opravdu málo...nevim co tím google sleduje, když chce postupně donutit lidi, aby vše tahali z cloudu a dá do mobilu baterku 2300 mAh....totálně krok vedle :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
PS.: pro mě nakonec nejlíp vychází LG G2, kterej ma displej akorát a dost kvalitni foťák na to, aby mi nahradil galaxy Note II :)) vydrž telefonu srovnatelná taky s Note II, takže ještě počkám do Vánoc s čím se vytasí Sony a připadně až se trochu projasněj dohady co začátkem roku přinese Galaxy S5 a půjdu nejspíš do toho G2 _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|