|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kouříte? |
| ANO |
|
19% |
[ 42 ] |
| OBČAS |
|
17% |
[ 38 ] |
| NIKDY KOUŘENÍ JE PRO SRÁČE (jako Wirruss) |
|
63% |
[ 138 ] |
|
| Celkem hlasů : 218 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dodekahedron
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Dodekahedron napsal: | jj, koureni je e!e
Nekde sem cet nakou studii ze celkem velky procento kuraku ma naky psychycky problem...celkem souhlasim pac prat do sebe drogu kera ti skoro vubec nic nedava je na hlavu |
To je fakt, podle mne je mnohem rozumnejsi snupat kokain, zrychluje metabolismus, potlacuje chut k jidlu a hlavne prinasi vybornou naladu.
Ta studie by mne zajimala, hlavne proto, ze psychicke problemy ma dneska snad uplne kazdy. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | Dodekahedron napsal: | jj, koureni je e!e
Nekde sem cet nakou studii ze celkem velky procento kuraku ma naky psychycky problem...celkem souhlasim pac prat do sebe drogu kera ti skoro vubec nic nedava je na hlavu |
To je fakt, podle mne je mnohem rozumnejsi snupat kokain, zrychluje metabolismus, potlacuje chut k jidlu a hlavne prinasi vybornou naladu.
Ta studie by mne zajimala, hlavne proto, ze psychicke problemy ma dneska snad uplne kazdy. |
s tema psychickyma problemama souhlasim,ty ma kazdej,aj ja kterej nekourim ,ale proc zrovna koks? co takhle travka.. ta zas naopak tu chut k jidlu podporuje _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 11:02 pm Předmět: |
|
|
Just kidding. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Teti

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 2:14 am Předmět: |
|
|
Hulil bych,ale vůbec mě to nechutná a stojí to prachy _________________ A tak snadno se s ním přec vysává! Nejlépe, zavěsíme-li jej za popruh na rameno. Díky turbootáčkám se zdá neskutečně lehký, vlastně se sám v bytě vznáší!
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 11:49 am Předmět: |
|
|
| charmandr napsal: | ani náhodou to ty prachy radši za to prožeru. |
a nebo prochlastáš
|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:41 pm Předmět: |
|
|
Kourit treba hlavne teraz v zime ved vonku je uz pod nulou. _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Small John napsal: | | Nenávidím kouření,nemusím moc kuřáky. I kdyby přede mnou stála sexbomba a kouřila (cigarety) tak bych si s ní nic nezačal i kdyby ona chtěla. A to myslím vážně. |
Suhlasim pokym nefajci mne tak by som ju tiez odmietol _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Kódl

|
Zaslal: po listopad 22, 2004 12:39 pm Předmět: JO |
|
|
 Kouření je pro sráče!! _________________ Zdrawím Kódl
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po listopad 22, 2004 1:21 pm Předmět: |
|
|
Nechápu, jak někdo může pravidelně kouřit trávu. Když mi bylo tak 7-10 let (už přesně nevím), tak jsme si na louce natrhali stébla trávy (takový ty dutý), zapálili a kouřili. Bylo mi pak strašně blbě. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
Zaslal: po listopad 22, 2004 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Small John napsal: | | Nenávidím kouření,nemusím moc kuřáky. I kdyby přede mnou stála sexbomba a kouřila (cigarety) tak bych si s ní nic nezačal i kdyby ona chtěla. A to myslím vážně. |
Kouření mi vadí, ale v tomhle příadě by mi zas tak moc nevadilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|