|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
krajtamen
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 11:59 pm Předmět: |
|
|
6.8. - 1. denní
Snídaně:
banán
jablko
trénink
Dopolední svačina:
banán
ořechy pekanové
Oběd:
kuřecí prsa restovaná
semínka sezamová
grilovaná zelenina (lilek, cuketa, papriky + lžička oleje a bylinky)
Odpolední svačina:
meruňky čerstvé
Večeře:
míchaná vajíčka 5bílků, 1 žloutek
slanina anglická
Druhá večeře:
vepřové maso plec ja šťávě
ředkvičky
S: 105g, B: 130g, T:150g - nevím jak přesně to vychází, ale takhle mi to zatím nedělá žádný problém.
Trenál:
15minut běh.
Schody 60
2x obě nohy každej schod
2x obě nohy ob schod
2x levá každý schod
2x pravá každý schod
1x levá/pravá ob schod
4x snožmo ob schod
1x snožmo ob schod do "selhání"
5 minut výklus a pak 10 minut chůze domů, vyjít schody mi pak dělalo trochu problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
7.8. - 2. noční
snídaně:
broskev + banán
svačina/oběd:
kuřecí na sezamu
grilovaná zelnina
50g pekanů
veřeře:
tuňák + ředkve + paprika
2. večeře:
jablko + trocha tvarohu
ano vím není to paleo, ale chuť byla silnější jak já.
B: 120g, S: 90g, T:100g
Posilka (dopoledne):
15minut veslování ( pak mě začali pobolívat bicepsové úpony u loktu, nechápu....)
Squats 5x5 42,5kg ( byl jsem celkem překvapený jak dobře to šlo, po včerejšku)
Bench Press 7x6 30kg
Bent over row 7x6 28kg
Military press 4x8 28kg
PullUp 4x8 65kg
Pokrok tu je vidět, už se těším na creatin
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 12:57 am Předmět: |
|
|
Plán, jak jsem slíbil:
FB + běh budu s děckama hodně klikovat, dřepovat, atd.... Když nebudu mít dost tak si půjdu večer zaběhat (jen kardio - žádnej terén a schody na moje oblíbene plyo. Možná to vidím na nějakou zátěž.)
Posilka - to budu dělat to co doteď, ale 6x objem 6x síla
Běh/kolo - pokud bude přát počasí pojedu do práce na kole, pokud ne půjdu si zaběhat, pokud ani to ne tak posilka
Florbal - je jasnej to je klasický trenál + já si občas něco málo přidám.
plán je do 13.9. pak jedu na dovolenou a vracím se na první turnaj na kterej chci být prostě už připraven.
potom jedu na 3 týdny pracovně pryč a tam vůbec netuším jak to bude časově : ( Snad by mi to vyšlo na 2x běh + 3x posilka do týdne / možná to otočím...
Příští tejden začnu sypat creatin + ráno na zasycení asi nějaký protein. Ještě přemýšlím nad BCAA.
Mátě nějaké doporučení ? Pokárání? Jak je zase něco na kokot ?
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: po srpen 11, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
Zatím jde vše podle plánu :)
Dnes jsem nějakej zničenej tak si dám asi jen doma nějaký kliky a dřepy.
Paleo je zatím super! , minimálně se mi zlepšuje ekzém, mám menší pocit hladu. Jen mám porád chuť na sladké  a to takovou že ani ovocem to nezaženu....
Zatím jsem se nevážil to chci až před táborem a pak po táboře.
Vážně to tu nikdo nečte ?
Jak to není baba nebo 150Kg ramenáč je to bez odezvy. Škoda
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
12.8. 1. denní
Snídaně:
jedna nektarinka
Svačina:
50g mandlí
+ 1/2 banánové palačinky
Oběd:
dýňové zelí
kedlubna
300g pečeného vepřového, jen trochu sádla a pepře
Svačina:
20g mandlí
1/2 banánové palačinky
Večeře:
1/2 banánu před trenále a pak půlka po
2. večeře:
To ještě uvidím co si dám, ale vidím to na kuře a kotel zelniny.
dnes jsem si to nepočítal, ale sachry pod 80g určitě, bílkovin dost a tuků snad taky.
Trénink:
Squat 7x6 35kg
BenchPress 7x6 30kg
Bent Over Row 7x6 32,5kg
Millitari Press 4x8 25kg
Stahování kladky 4x8 50kg
Naposledy upravil krajtamen dne čt srpen 14, 2014 8:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
13.8. 2. denní
jídelníček jsem někde prošustroval, ale dostal jsem se na S: 60g, B 150g, T: 130g.
Večer volno.
Začínám používat kreatin, od zítřka ráno hydro, víc kardia a zkusím se na 14dní dostat do ketózy
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
60 g S je na ketozu asi moc. To bych z ní vypad i já se svými 120 kg. Leda bys dělal hodně kardia. Asi by nebyla od věci TKD - tedy ty sacharidy nakoncentrovat v období před tréninkem a zbytek dne držet teoretickou nulu sacharidů. Pokud budeš denně třeba hodinu běhat, mohlo by to být OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Tak mě osobně teď stačí na snídani jedno ovoce /jablko,švestky,meruňky, atd../ to nahradím hydrem.
a pak před tréninkem. Běhám tak 30-45minut, spíš na rychlost jak vytrvalost. Jen když si dávám schody tak to mám 15minut na zahřátí pak max 45 minut trénik a pak lehkej výklus.
Teď jak jedu na tábor /dělat vedoucího, aby jste si nemysleli že mi je 16 :D/ tam bude mraka pohybu...
Tak s tou ketózou teď nějak nevím.... někde jsem našel tohle: | citace: | | Velkou nevýhodou by byla takováto dieta v případě sportovních výkonů vyžadujících sprinty a výbušnost. Ačkoliv se mohou někteří sportovci i v takovém případě cítit dobře, ve většině případů bude příjem sacharidů pro jejich aktivitu rozhodující. To by ovšem nemusel být až tak velký problém, pokud by místo CKD využili TKD. |
To bylo to na co jsem se chtěl za tejden zaměřit..... No zkusím to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
Sprinty nebudou s CKD problém. Problém by asi byl maraton. Když jsem držel CKD, tak jsem se silově zlepšoval i v dietě, ale nesměl jsem jít někam za 5-8 opakování. Vytrvalost šla do kelu.
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
Tak to je cajk :) Florbal = sprinty a trochu vytrvalosti, ale pokud se mi podaří sundat pár kilogramů tak se mi bude hned líb běhat.
14dní CKD než začnu pořádně "florbalově" trénovat, to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
Nezlob se na mě, ale pokud někdo jede pracovní série s 30kg na military/bench, tak by se měl asi na nějaké kreatinové cykly vykašlat, a pořádně jíst a makat. Nech si kreatin jako eso v rukávu, až dosáhneš nějaké stagnace.
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Tak prvně nedělám BB nedělám Strongmana, za druhé to jsou váhy bez tyček (to jsem zapomněl zmínit) za třetí mám "vyndávací rameno" takže i přes tejp musím hodně opatrně. Jo pryč jsou doby kdy 80kg nebyl problém. Za čtvrté cvičím sám takže si musím dávat pozor. Za páte po rehabilitaci ramene cvičím 4 měsíce. Nevím jestli každe tady po pár návštěvách posilovny hned dával 100kg na benchi....
kreatin beru aji kvůli nohám ;) kde si myslím že mám celkem dobrej základ a nějaká ta výbušnost tam je.
BTW: dával jsem sem fotku tak se mrkni na mou postavu. / ono se to lehko mluví ale po operaci tříselné kýly, rozmrdanýho menisku, 4x vyhozenýho ramene, prošlápnutýho kotníku, dlouho jsem hnil, teď se snažím dostat do formy/
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
Mrzák myslíš doufám jako fyzicky. PRoto se snažím do toho dostat zpět... před 5 roky jsem dával na bench 2x tolik bez problémů.
Já si snahy cením, ale kreatin za 400kč to mě nějak nebolí a aspoň mi to pomůže psychicky. Vždycky jsem byl spíš na běhání než zvedání vah, proto zvedám tyhle směšný váha. Ale nějak se musí začít ne ? Koukal jsem na tvůj log - cvičíš cca 7 let, to je trošku rozdíl nemyslíš ?
Pokud mám něco přehodnotit tak mi prosím teda poraď co? :)
edit: odmáznuta poznámka o dřepech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
O to nejde. Viděl jsem ty váhy, nevěděl jsem, že to je bez osy, nevěděl jsem, že máš takové zdravotní problémy jaké máš, tak mi jen v ten moment přišlo vtipné, že řešíš nějaký kreatin apod. Ve výsledku je to asi rozumný přístup a jak píšeš, někde se začat musí. Hodně štěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|