|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 12:42 pm Předmět: Kreatin s mlekem???? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
zaujimave.pocul som uz o tej kombinacii ale moc sa mi to nezdalo
je sice fakt ze mlieko je zasadite a malo by potlacat kyseliny v zaludku
mozno nieco na tom bude.chcelo by to vyskusat
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | zaujimave.pocul som uz o tej kombinacii ale moc sa mi to nezdalo
je sice fakt ze mlieko je zasadite a malo by potlacat kyseliny v zaludku
mozno nieco na tom bude.chcelo by to vyskusat |
řekl bych že k tomu postačí i jedlá soda která taky neutralizuje žaludeční kyseliny. I když pro tuhle kombinaci se používá čupr název "kre-alkalyn" což sní stylověji, ale jde vlastně o klasický monohydrát smíchaný s jedlou sodou. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: |
řekl bych že k tomu postačí i jedlá soda která taky neutralizuje žaludeční kyseliny. I když pro tuhle kombinaci se používá čupr název "kre-alkalyn" což sní stylověji, ale jde vlastně o klasický monohydrát smíchaný s jedlou sodou. |
Nebo treba crea-trona, ale osobne jsem si taky pri posledni kreatinove "kure" ke kazde davce pridaval jednou sodu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
tak si daj teda kreatinovu kuru s mliekom a potom nam napis svoje dojmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | tak si daj teda kreatinovu kuru s mliekom a potom nam napis svoje dojmy |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Matheus napsal: |
řekl bych že k tomu postačí i jedlá soda která taky neutralizuje žaludeční kyseliny. I když pro tuhle kombinaci se používá čupr název "kre-alkalyn" což sní stylověji, ale jde vlastně o klasický monohydrát smíchaný s jedlou sodou. |
Nebo treba crea-trona, ale osobne jsem si taky pri posledni kreatinove "kure" ke kazde davce pridaval jednou sodu. |
jednou sodu nemam, akorat to mleko | jedlou sodu koupis v kazdem supermarketu 100g cca za 7kc :)
taky ji pravidelne jim kazde rano a po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | jedlou sodu koupis v kazdem supermarketu 100g cca za 7kc :)
taky ji pravidelne jim kazde rano a po treninku |
Tam, kde je on, to asi bude trochu problem sehnat takove "vymozenosti", myslim, ze muze byt rad za to mliko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Jenom takovej teoretickej dotaz, bude rozdil mezi plnotucne/polotucne a odstredene mleko ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
odstredene mlieko  nemam rad ofarbenu vodu na bielo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | plnotucne/polotucne a odstredene mleko |
Na tohle jsem náhodou odborník. Před x lety, když jsem věděl ještě míň než kulový, jsem zkoušel nějakou pseudojakožedietu a mimo jiný jsem žral odtučnělej tvaroh rozmíchanej v odstředěným mlíku. Bez jakýhokoli dochucení. Jestli má někdo koule to zkusit, myslím že mi potvrdí, že než to zkusit znova, bylo by snad lepší sežrat hovno
PROSTĚ TO NEŽERTE! ZLO V KRYSTALICKY ČISTÉ PODOBĚ!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
já jím to samý (rozmixovat odtučnenej tvaroh+mlíko....+ 3 lžičky granka ) je to jedna z největších dobrot, který si dávám...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|