| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pomohl vám kreatin ? |
| Hodně |
|
45% |
[ 11 ] |
| Trochu |
|
41% |
[ 10 ] |
| Ne |
|
12% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 24 |
|
| Autor |
Zpráva |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 12:38 pm Předmět: Kreatin vs. Guarana atd... |
|
|
Zdrawíčko.. chtěl jsem se zeptat ....
Když papám kreatin tak bych neměl nic kofeinového
Ale čím se mám teda povzbudit ? Třeba mám gzaranu
ta obsahuje 3200,0mg /4tbl. guarany + 42mg kofeinu na 4 tbl....
Je to zanedbatelné množství ???
A ještě jedna věc užívat kreatin s Fat burner ???
 asi ne co
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
imho se da pouzivat kreatin klidne i v dobe kdy zeres nejaky fat burnery, vzdyt se to nevylucuje, pokud teda neobsahujou neco diuretickyho
jinak nejlepsi nakopavac je pohled do zrcadla _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 12:48 pm Předmět: |
|
|
TO jo mno.... ale já mám na kreatinu napsaný že se nesmí užívat kofein.. a na fat burneru od Nutrendu mám že doporučená denní dávka obsahuje 70mg kofeinu
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Abaddon napsal: | | TO jo mno.... ale já mám na kreatinu napsaný že se nesmí užívat kofein.. a na fat burneru od Nutrendu mám že doporučená denní dávka obsahuje 70mg kofeinu | Neber to zároveň a víc pij, kofein odvodňuje tělo, takže bys ho měl hodně zapít, páš kreatin navíc tu vodu váže, tak abyses nedehydratoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
markoni
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 1:02 pm Předmět: |
|
|
Fat burner spolu s kretinom je podla mna stret zaujmov. Chces priberat alebo chudnut? Musis mat v tom jasno. Kofein nie je s kreatinom vhodny kvoli diuretickym vlastnostiam. Ale ani na tomto sa vacsina ludi nevie celkom zhodnut. 70mg kofeinu asi vela vody nenamuti, nie je to nijako velka davka tak sa na to radsej vykasli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 1:11 pm Předmět: |
|
|
Jasný mno... a ještě mohli by jste mi sem napsat jak to berete ? kdy a kolik ? je otom hodně článků a moc se neschodujou.. jak to účinkovalo nejlíp na vás ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
| markoni napsal: | | Fat burner spolu s kretinom je podla mna stret zaujmov. | Ano i ne. V objemu je ten fatburner trochu zbytečný (ale taky se dá),ale co třeba když se chce dostat do váhové kategorie?nebo je před závody? Creatin vylepší výkon a fatburner nebo diuretika (kofein) mu pomůžou snížit hmotnost...Takže může být
|
|
| nahoru |
|
 |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 3:24 pm Předmět: |
|
|
Mno já bych chtěl hlavně přibrat na svalech a ubrat na tuku :) ale nato je asi lehká rada :) nežrat a cvičit :) ale když budu brát jenom kreatin tak přiberu všude (já teda jo) a když jenom fat burner tak mi ubejvaj i svaly : (
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Abaddon napsal: | | Mno já bych chtěl hlavně přibrat na svalech a ubrat na tuku :) ale nato je asi lehká rada :) nežrat a cvičit :) |
chyba, kdyz nebudes zrat tak asi tezko priberes svaly
| citace: | | ale když budu brát jenom kreatin tak přiberu všude (já teda jo) a když jenom fat burner tak mi ubejvaj i svaly : ( |
asi mas spatnej fat burner, normalni je ze fat burner spaluje tuk a ne svaly... _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
markoni
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 4:02 pm Předmět: |
|
|
Naberat svaly a spalovat tuk naraz ide velmi tazko. Skus dietu a potom objem alebo opacne. Aky fatburner pouzivas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
| markoni napsal: | | Naberat svaly a spalovat tuk naraz ide velmi tazko. Skus dietu a potom objem alebo opacne. Aky fatburner pouzivas? |
Fat burner pro Diel od Nutrend koupil jsem to v kotvě s těma ampulema CARNITARGIN (ty jsou dobrý nebo je to jenom tahák na prachy ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Abaddon napsal: | | markoni napsal: | | Naberat svaly a spalovat tuk naraz ide velmi tazko. Skus dietu a potom objem alebo opacne. Aky fatburner pouzivas? |
Fat burner pro Diel od Nutrend koupil jsem to v kotvě s těma ampulema CARNITARGIN (ty jsou dobrý nebo je to jenom tahák na prachy ??? | není to dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
markoni
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ako napisal jurass, nie je to bohvieco. Je to tahanie prachov. l-karnitin je u zdravych ludi neucinny. Uz ked to mas tak to davaj ale nabuduce si kup nieco ine. U nas legalne asi najsilnejsi spalovac Max Lean EF a jemu podobne. Legalny spalovac by mal obsahovat Nahradu efedrinu (synefrin), kofein a mohol by mat aj l-tyrozin. Najlepsie ak si zozenies nieco s efedrinom/kofeinom (ma-huang vyrobky a pod.). Este sa to stale da objednat zo zahranicia ked to nekupis v obchode (treba sa pytat obvykle to maju pod pultom len na poziadanie). Vyrobky bez efedrinu su bohuzial slabe (nech ti vyrobcovia slubuju cokolvek).
|
|
| nahoru |
|
 |
Abaddon

|
Zaslal: so červenec 10, 2004 7:18 pm Předmět: |
|
|
Jakej teda spalovač do 600 ? s možností nákupu přez internet ? (je jich hodně jinak bych si vybral sám) dík předem...
|
|
| nahoru |
|
 |
markoni
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 7:59 pm Předmět: |
|
|
Nepoznam ceny v cechach, ale asi nieco v style Thermo Max. Bohuzial ucinok ni zdaleka ako prave ECA. Nechci po mne konkretny vyrobok len pekne hladaj. Ja osobne som s volne predajnymi spalovacmi nikdy nepozoroval nejaky zvlastny efekt. Snad okrem trocha energie nakolko obsahuju vacsinou kofein a placebo efektu. Osobne ti radim radsej sa vrhni na poriadnu dietu a usetrene peniazky si kup nieco co naozaj funguje napr. nejaky dobry protein. Ked uz ozaj silou mocou chces nejaky spalovac tak v zahranici sa da objednat za 25 euro trebars Stacker 2 s mahuangom alebo Ephedra Supercups tiez za 25 euro (100 kapsli s 68mg efedrin.alk. to ti dava celkovo 200 davok) + postovne. To uz je ale nad tvoj rozpocet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |