Kuchis na smazání

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kuchis na smazání  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kuchis na smazání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já o tom mluvil s absolutním mistrem Evropy, mistrem republiky v kulturistice a sám to studuji. V kostce - spálíš glykogen, který by ti měl zajistit energii pro trénink. Další věc kterou musíš vzít v potaz je, že chce nabrat to už jsou dvě výrazná proti.
Každopádně si rád přečtu zdůvodnění tvých kamarádů ;)
Své rady určitě nemyslíš zle, ale zbytečně kuchise mystifikuješ, chudák pak neví, čí je.

Jestli něco, tak v začátku potřebuješ mít silné jádro - tzn víc se zaměřit na něj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Já o tom mluvil s absolutním mistrem Evropy, mistrem republiky v kulturistice a sám to studuji. V kostce - spálíš glykogen, který by ti měl zajistit energii pro trénink. Další věc kterou musíš vzít v potaz je, že chce nabrat to už jsou dvě výrazná proti.
Každopádně si rád přečtu zdůvodnění tvých kamarádů ;)
Své rady určitě nemyslíš zle, ale zbytečně kuchise mystifikuješ, chudák pak neví, čí je.

Jestli něco, tak v začátku potřebuješ mít silné jádro - tzn víc se zaměřit na něj.

Pro mne je cílem rozcvičky připravit tělo na zátěž a výkon, který bude následovat. Provádím korekce z předchozího treninku, tak aby rozcvička plnila svůj účel v treninku následujícím. Lze toto považovat jako rozumný postup?

Beru švihadlo abych zahřál tělo, cviky s vlastní vahou, cviky s lehkou vahou na zpevnění toho co není vidět, ale je poznat při treninku. Zpevnění jádra a rozšvihání na závěr. Jedna z možností např. a jsem spokojen. Zbytek už je na svalech.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kuchis na smazání Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: