No.. udělala jsem asi tak polovinu z toho, co jsem měla v plánu. Nedařilo se mi rozcvičit, i na 80 kilech jsem se cítilaa, jak když jsem zrovna došla z venku. Klucí ale super zadřeli... z nich mám vážně radost :)
Tenhle týden jsem vůbec nejela zrovna podle plándeníčku. Několik dní jsem byla lehce pohybově indisponovaná a ta unava ve středu, to jsem dlouho nezažila...
Dneska 100% odpočívám, zítra asi vyjedu veslo... uvidím, jak se mi bude chtít...:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
• Trocha teorie, historie, souvislosti, využití vzpírání v jiných sportech, zdravotní aspekty
• Strečink statický a dynamický a jeho využité ve vzpírání
• Správně držení činky a využití různých způsobů – palcový, bezpalcový, zámek
• Teorie startovní pozice –lokty, zápestí, kolena, zadek, hlava, chodidla- proč a jak
• Důležitost dýchání
• Čím začít a proč, kudy vede cesta k dlouhodobému progresu
• Tlak silou trhový – proč ho cvičit, zapojení trapézů
• Výtah silou trhový z různých pozic –cvik na kterém stojí celé vzpírání
• Trh silou jako základní cvik pro nácvik techniky
Co potřebujete: propisku, oblečení na cvičení, podkolenky, pevnou obuv a dobrou náladu
Cena: 1400 Kč, pro majitele permanentky v naší tělocvičně cena 1200,- Kč
Platba na místě v den kurzu.
= Já myslím, že je to skvělá příležitost pro ty, kteří mají zájem zlepšit svou techniku ve vzpírání, ať už se jedná o crossfiťáky nebo ne.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru