|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RaP1D
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | I think I am going to just quit now, and go cry in the corner. I could lift forever and not look half that good! |
Tento komment celkom sedi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jako vypadá Erik before bodybuilding, bych chtěl vypadat já after bodybuilding _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
Na te fotce kde je v zeleném dresu je ještě hubený,ale už jsou vidět ty jeho lýtka,holt genetika.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
tyjo mně neříkejte že vůbec neposiloval, chápu že ne naplno, ale k fotbalu musel, takhle se bez hrábnutí na činky přece vypadat nedá (a jestli jo, tak proklínám vlastní genofond) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | tyjo mně neříkejte že vůbec neposiloval, chápu že ne naplno, ale k fotbalu musel, takhle se bez hrábnutí na činky přece vypadat nedá (a jestli jo, tak proklínám vlastní genofond) |
Na té fotce v bílme uplém dresu určitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | tyjo mně neříkejte že vůbec neposiloval, chápu že ne naplno, ale k fotbalu musel, takhle se bez hrábnutí na činky přece vypadat nedá (a jestli jo, tak proklínám vlastní genofond) |
je spousta lidí co dělají různé sporty a nebo jen manuálně pracují a mají hromadů svalů. Ono činky nejsou jediný způsob jak mít svaly _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
v tom bílým tričku je to ale fakt extrém _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
Podle mne je tím myšleno před tím, než se stal soutěžním kulturistou, ne předtím než začal posilovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | CrazyLom napsal: | | tyjo mně neříkejte že vůbec neposiloval, chápu že ne naplno, ale k fotbalu musel, takhle se bez hrábnutí na činky přece vypadat nedá (a jestli jo, tak proklínám vlastní genofond) |
je spousta lidí co dělají různé sporty a nebo jen manuálně pracují a mají hromadů svalů. Ono činky nejsou jediný způsob jak mít svaly |
Ale v tom bílem triku to opravdu od práce nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|