|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
U kazdyho zbozi meli napsany, ze je sexy.... |
www.ajaxx63.cz _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | Kup si černý obyč tričko a utírej si do něj ruce od magnézka.. |
mna jebne eLOeL
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | eschaia napsal: | Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
www.ajaxx63.cz |
tam me zaujalo tak jedno triko a nejvic ty plavky ,ty me rozpalili uplne powa a vsude samy sexy sexy sexy ...Tyhle veci presne nechci.Veci ktery vypadaj jak o x velikosti mensi ,div na me neprasknou apod ...tak z toho uz jsem opravdu vyrostl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
když už je tu tenhle topic jde senat BSN tričko bez toho abych koupil výrobek značky BSN :D to tričku se mio líbí ale nemam šajn kde ho sehnat
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | když už je tu tenhle topic jde senat BSN tričko bez toho abych koupil výrobek značky BSN :D to tričku se mio líbí ale nemam šajn kde ho sehnat |
mozna kdyz ti ho nejaky fetak ,co si koupil bsn vyrobky a dostal ho, da ,resp. proda....Jinak ja nvm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
PeITeeR: tak ja zejtra neco zkusim a pak ti to poslu do pm, jestli to de.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
Luster:Urcite.Ale neva kdyz to plesknes sem.Ostatni to urcite taky zcekujou.Jsem zvedav  Oukey ouke oukey
A ja valim do fitka  drepy
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
tak sem uz neco vytvoril  ...aspon mi k tomu reknes jestli se ubiram dobrym smerem, nebo si to predstavujes uplne jinak
ta kvalita barev je zmrsena tim, ze to tady musi bejt v jpgu kuli velikosti.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 1:14 am Předmět: No pekny. Taky bych jedno bral... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 9:24 am Předmět: |
|
|
tak bylo by to cca za 700...kdyby se naslo vic zajemcu, tak by se dalo slevit, kdyby nekdo chtel triko s limeckem, tak 800...kvalitni potisk zarucenej! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | eschaia napsal: | Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
www.ajaxx63.cz |
Jako hezký veěci, ale největší velikost XL??
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Takze, protoze uz sem dostal par dotazu jestli by slo neco zmenit atd., tak odpovim rovnou tady...zmenit se da uplne vsechno, ale nebudu se s tim delat zbytecne, takze tady dam naky moznosti, jak by to mohlo vypadat a pak uz pls jenom po pm, kdyby mel nekdo OPRAVDU zajem..dik
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po září 01, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
luster: pekny, jak to teda vypada?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|