|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ferry
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 5:57 pm Předmět: Kuřecí maso - lepší nápad na úpravu? |
|
|
Ahoj, je nějaký způsob úpravy kuřecího masa (prsou), abych ho mohl druhý den ohřát v mikrovlnce a nechtělo se mi z toho blejt?
Protože ať dělám co dělám, když druhý den ohřeju maso v mikrovlnce, je to prostě humus, dělá se mi z toho špatně a rád bych přišel na nějaký způsob, přece mi neříkejte, že to tak má každý.
Prosím o vynechání rady "tak to neohřejvej", protože já to samozřejmě studené sním, ale rád do sebe dostanu teplé jídlo.
Vím o jednom způsobu, co prezentoval Dexter Jackson, Bio kuře a 3h vaření, ale na to nemám peníze ani čas.
Jaké máte vy zkušenosti s kuřecím? Ohříváte? Chutná vám to?
Díky za každý normální a rozumný podnět. _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
každý den si delam jidlo (kureci prsni) na druhy den a absolutne mi to nevadi,ohreju a jim a kufr se mi ztoho rozhodne nedela.
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
|
nahoru |
|
|
raw
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
U kureciho mam vzdycky hodne stavy, pokud to ohrivam na druhy den tak v kastrolu na sporaku... z mikrovlnky to je na zrigani to je pravda
Dobre to dochut, udelej k tomu tolik stavy, abys to pak v pohode ohral v hrnci na sporaku a pohoda
|
|
nahoru |
|
|
Korny
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
já si jel teď pár dní na vepřovým a rybách, dneska jsem si dal kuřecí jen tak okořeněný a je to velká změna k horšímu...mě už tak nějak vůbec kuře začíná lézt krkem, pochutnám si na něm jen pokud je součástí nějaké směsi nebo je na něm nějaká dobrá omáčka, takže samotný kuře není cítit. Co se týká toho ohřevu tak s tím asi nic nenaděláš...prsa jsou sami o sobě dost suchý a když je máš uvařený a ještě je pak ohřeješ v mikrovlnce, tak to prostě není a nikdy nebude žádná velká paráda.
A teď si jdu ohřát a dožvejkat ten zbytek kuřete od oběda
|
|
nahoru |
|
|
Vico
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Já vařim v parním hrnci a ohřívám druhý den a vše v poho. Maso je krásně šťavnaté.
|
|
nahoru |
|
|
yura
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Korny napsal: | já si jel teď pár dní na vepřovým a rybách, dneska jsem si dal kuřecí jen tak okořeněný a je to velká změna k horšímu...mě už tak nějak vůbec kuře začíná lézt krkem, pochutnám si na něm jen pokud je součástí nějaké směsi nebo je na něm nějaká dobrá omáčka, takže samotný kuře není cítit. Co se týká toho ohřevu tak s tím asi nic nenaděláš...prsa jsou sami o sobě dost suchý a když je máš uvařený a ještě je pak ohřeješ v mikrovlnce, tak to prostě není a nikdy nebude žádná velká paráda.
A teď si jdu ohřát a dožvejkat ten zbytek kuřete od oběda |
Jo takova uvarena kureci prsa nejsou zadna slava to je fakt. Ale upecene kure třeba s bramborama ve slupce to je proste jidlo který muzu jist furt.
|
|
nahoru |
|
|
Ferry
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Vico napsal: | Já vařim v parním hrnci a ohřívám druhý den a vše v poho. Maso je krásně šťavnaté. | Budu to muset vyzkoušet. _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
nahoru |
|
|
jachym
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 5:19 am Předmět: |
|
|
existujou takový šikovný pařáčky do mikrovlnky. Je to pak uplně o něčem jinym. Dáš do toho vodu a ta vaří a párou se ti vaří maso. Určitě lepší než jen tak samotný v mikrovlnce. Stojí to jen asi stovku.
|
|
nahoru |
|
|
Tom3
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tu takovy dotaz tak se zeptam.. varite/smazite/jak pripravujete kureci prsa? Protoze je tu asi jako kazdy tlacim skoro kazdy den a pripravuju je smazenim, sice na kokosovym oleji, ale i tak to asi nebude to pravy orechovy. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
nahoru |
|
|
vlkisekk
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
vzdyt je toho mraky a pokazde to chutna dobre.
1/nechas prso v celku, osolis , opepris, das na horkou panev, nechas ze v sech stran zatahnnut, muzes pridat snitek tymianu nebo rozmarynu nebo libovolne okorenit a das na 12 min. na 200 st. do trouby.Maso je krasne stavnate.
2/osmahnes v papinaku cibulku, maso potres horcici, sul,pepr, zatahnes, pak pridas papriky , rajcata, zalejes trochou vody a 15 min. dusis, vyndas maso a zahustis lzickou skrobu a mas meke maso se stavou.
3/umeles maso, sul,pepr,cibule,cesnek,nasekana petrzel a bud v troube nebo na panvi delas hanbace,
|
|
nahoru |
|
|
Tom3
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Joo ja vim, ze je xx moznosti, jen me zajimalo jestli tu sem jedinej co porad smazi _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
nahoru |
|
|
raw
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
Tom3 napsal: | Joo ja vim, ze je xx moznosti, jen me zajimalo jestli tu sem jedinej co porad smazi |
nejsi neboj, zdaleka
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
vlkisekk napsal: | vzdyt je toho mraky a pokazde to chutna dobre.
1/nechas prso v celku, osolis , opepris, das na horkou panev, nechas ze v sech stran zatahnnut, muzes pridat snitek tymianu nebo rozmarynu nebo libovolne okorenit a das na 12 min. na 200 st. do trouby.Maso je krasne stavnate.
2/osmahnes v papinaku cibulku, maso potres horcici, sul,pepr, zatahnes, pak pridas papriky , rajcata, zalejes trochou vody a 15 min. dusis, vyndas maso a zahustis lzickou skrobu a mas meke maso se stavou.
3/umeles maso, sul,pepr,cibule,cesnek,nasekana petrzel a bud v troube nebo na panvi delas hanbace, |
Jenže on se ptá jak ho upravit tak aby bylo ohřejvané z mikrovlnky poživatelný.. to je hezký že mu napíšeš recepty na šťavnatý kuře, když stejně druhej den z mikrovlnky to bude kentus
|
|
nahoru |
|
|
Grimley
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
Ja kuřecí maso zásadně neohřivám, když je z ledničky, nechám ho jen "ohřát" na pokojovou teplotu, z mikrovlnky je totiž pak tak odporný, že ho nepozřu
Vepřové maso už vlastně nejím, pokud ho máma neudělá jako roládu
Momentálně dost ujíždím na mletým hovězím (nechávám si mlejt u řezníka co mame cca 100m od domu :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|