|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | Jinak jak sem se díval řecko vedlo nad amikama o 5 bodů |
Si děláš kozy
Tak to je maso...kolegové co dali basket se zasejc napakujou...kua...že bych to taky začal sázet... ...no vono by to jednak nevycházelo, kdybych to dával a druhak už je stejnak konec |
hochu, kdyz koncili Evropsky ligy, to se krasne vsazelo Barcelona,Malaga,Tau Ceramica,Nancy,Treviso,Rim,Bologna |
Ty woe...tak to de totálně mimo mně, tomu vubec nerozumim _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
nastradamus

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:15 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: |
Tý kráááááááááááááááávo...tak to je vostrý...
Fakt gratulace a respekt největší...
Tohle dát čistou dvojku, tak má člověk vystaráno...
Jestlipak taky takle vidíš do NBA |
NBA je muj hlavni obor...
ale uprimne rikam ze se na NBA sazi hur nez na MS...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:24 am Předmět: |
|
|
kurwa kurwa proc ja sem to nedal na single tiket??why,god,why?
|
|
| nahoru |
|
 |
nastradamus

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: |
A hlavně se asi nesázej tisíce, co
Tak ale na MS máš zatim 100% úspěšnost, ne
Takže NBA bude jen o malinko horší předpokládám... |
jj na MS jsem byl 100% ale to je spise otazka stesti
na NBA sazim stejne castky jako na ostatni veci (500-3000) kdyz proste necemu verim tak se nebojim to osolit ..............
http://img230.imageshack.us/my.php?image=bawge7.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:55 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Měl sem včera v ruce dva litry a nutkání to plácnout na ty Řeky....chtěl sem jít pro změnu do Fortuny....ale su srab a nemám love,tak sem to šel uložit do spořky....no,su KOKOT jak je vidět. Těm kdo dali čistá dva respekt za odvahu,americkýmu teamu - JSTE TOTÁLNÍ SRÁČI!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA |
Tak to si hustej...já jim věřil max na ten handicap, jak tady bylo psáno...že je sejmou, to sem nevěřil.
Z toho si nic nedělej, já byl zase už na cestě k bankomatu, když se hrálo to 1/4 finále...a taky sem se na to vysral...prostě sem se bál, že se něco posere, tak jako se mi to běžně stává a litr si fakt dovolit projet němůžu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:59 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | Měl sem včera v ruce dva litry a nutkání to plácnout na ty Řeky....chtěl sem jít pro změnu do Fortuny....ale su srab a nemám love,tak sem to šel uložit do spořky....no,su KOKOT jak je vidět. Těm kdo dali čistá dva respekt za odvahu,americkýmu teamu - JSTE TOTÁLNÍ SRÁČI!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA |
Tak to si hustej...já jim věřil max na ten handicap, jak tady bylo psáno...že je sejmou, to sem nevěřil.
Z toho si nic nedělej, já byl zase už na cestě k bankomatu, když se hrálo to 1/4 finále...a taky sem se na to vysral...prostě sem se bál, že se něco posere, tak jako se mi to běžně stává a litr si fakt dovolit projet němůžu |
Kurva bejt to za 14 dní tak tam klidně ty 2 litry vpálím!! No holt takovej kurzík už asi v dohledné době nebude....
Byl sem to dneska poškádlit,jen tak za 20,- a tipsport už stáhnul Shelbs na 1.55 svině jedny---
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:59 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | kurwa kurwa proc ja sem to nedal na single tiket??why,god,why? |
To takle nemůžeš brát...taky si to teďka řikám...ale po bitvě je každej generál |
hehe mas pravdu..ja to chtel dat,ale myslim ze bych to ani nestih,prijel sem pozde..
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 12:08 pm Předmět: |
|
|
| nastradamus napsal: | | kvarkopako napsal: |
A hlavně se asi nesázej tisíce, co
Tak ale na MS máš zatim 100% úspěšnost, ne
Takže NBA bude jen o malinko horší předpokládám... |
jj na MS jsem byl 100% ale to je spise otazka stesti
na NBA sazim stejne castky jako na ostatni veci (500-3000) kdyz proste necemu verim tak se nebojim to osolit ..............
http://img230.imageshack.us/my.php?image=bawge7.jpg |
Tak to je moc pěkný...koukám, že sis oblíbil kurz 1.91
No...akorát, že se mi snad eště nestalo, abych něčemu věřil, že bych to dal za litra _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá září 01, 2006 12:56 pm Předmět: |
|
|
caute  tak se po delsi odmlce vracim,a hned vam reknu ze ten usopen me pekne sere,sou tam radny vyjebavky, a ja tam projel dost love,tak ted cekam az neco vyhraju at to muzu osolit.
neska:5 anglicka liga oxford 1 ,Grays 1
usopen:damm/peas 1,fyrst/matkow 1,aspel/perry 1,camerin/dulko ,dementeva 1,ginepri,
a muj dnesni tip -G Gaudio, hodne tezky zapas,hraje se sam Querry,coz je domaci hrac,takze ho publikum pozene,ale je hodne mlady,a podle me mu lisak G:Gaudio v dlouhe bitve da
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 01, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
smarja ten Oxford a Grays to zase bude vymrd... to zas budou davat vsici :)
Spanelaci vyhrali, tak se tak divam ze ty haluzovy preklepy vychazeji ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bulo

|
Zaslal: pá září 01, 2006 3:37 pm Předmět: |
|
|
caute, este som nikdy nesadzal ale vzdy ma to lakalo. viem o tom velky holy kokot, tak mam par otazok.
tie tipy co davate vy sa daju hodit aj v slovenskych stavkovych kancel??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|