|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: út září 12, 2006 2:15 pm Předmět: |
|
|
a zrovna na chelsea bremy bych over nedaval...chelsea to zase tolik nestrili,a bremy na to nemaj...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 12, 2006 2:21 pm Předmět: |
|
|
tak dneska asi zkusim tohle...
1. 12.09. 20:45 432 PocetG 2g:Barcelona-Lev.Sofia + 1.50
2. 12.09. 20:45 550 LigaMi Chelsea-Bremen 1 1.44
3. 12.09. 20:45 435 PocetG 2g:Galatasaray-Bordeaux + 2.20
Max. kurz : 4.75 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út září 12, 2006 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 12, 2006 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | to musi vyjit... |
Pri mym stesti nevim...a co Ty? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út září 12, 2006 2:24 pm Předmět: |
|
|
ja uz nesazim :-) ale kdybych sazel,dam to samy,plus bych jeste prihodil bonustiket proti cechum v uefe...
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: út září 12, 2006 4:56 pm Předmět: |
|
|
Teď přes víkend jsem se zahojil tak jsem dal tutovky za 500, jsem zvědavej, kdo mi to podělá :)
FC Chelsea - Werder Brémy 1
FC Barcelona - Levski Sofie 1
FC Bayern Mnichov - Spartak Moskva 1
Z poháru dám určitě proti Slavii (02), doufám, že se Hearts zvednou po ligovém vymrd*... a přejedou ty chudáky ze Sparty....
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út září 12, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
ja bych se vyhnul bayernu...spartak na tom zase TAK spatne neni,ten kurz za to nestoji..ale jak ces :)
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: út září 12, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
HOKEJ:
tak já trefim kurzy přes dva na Pardubice, Zlín, Znojmo neprohru za 1,5, sice se ještě hraje, ale počítam že už to vyjde, Petrohrad za 1,5 a dám tám kokoty z Omsku za 1,25 a remíza 1:1 s tragickýma Křídlama sovětů.
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: út září 12, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | HOKEJ:
tak já trefim kurzy přes dva na Pardubice, Zlín, Znojmo neprohru za 1,5, sice se ještě hraje, ale počítam že už to vyjde, Petrohrad za 1,5 a dám tám kokoty z Omsku za 1,25 a remíza 1:1 s tragickýma Křídlama sovětů. |
:) já ruskou ligu už nedávám, občas je to masakr... Omsk mi vždycky tradičně dojebal tiket:)
V O2 ( ) extralize mi vyšly Plzeň, Znojmo a Pardubice, ale ta Sparta doma...čekal jsem, že se ti choboti po výprasku ve Vsetíně zvednou, ale toto.... šáhnul bych jim na prémie, šmejdům:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 12, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
Se na to vyseru...v Barceloně už ovar vyšel...Chelsea to ukormidlí...i ten zasranej Bayern vyhraje...a ty Turci posraný furt nic...doufám, že aspoň prohrajou, dyž nebude ovárek...
a vyjdou ty dvě nuly, co sem měl v pácu...Liverpool a Inter _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: út září 12, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Se na to vyseru...v Barceloně už ovar vyšel...Chelsea to ukormidlí...i ten zasranej Bayern vyhraje...a ty Turci posraný furt nic...doufám, že aspoň prohrajou, dyž nebude ovárek...
a vyjdou ty dvě nuly, co sem měl v pácu...Liverpool a Inter |
Tak jsem to zkásnul za 600, ale ty Turci mě mrzí, mohlo být dalších 500...: ( měl jsem je na tiketu s tou plichtou Liverpoolu, vždycky mě nasere, když mi vyjde pěkná plichta a něčím to dojebu....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 12, 2006 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 12, 2006 9:48 pm Předmět: |
|
|
boze me je blbe :) ...
ale ten pohar UEFA okotim jak svina ... Tottenham, Hearts a Marseille _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|