|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
To sou dneska ale zajimave vysledky.. meli ste vsadit na nase vy volove, sichr s krasnym kurzem ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To sou dneska ale zajimave vysledky.. meli ste vsadit na nase vy volove, sichr s krasnym kurzem ... |
Ty vole já vsadil i na naše kvůli 3AKU....zasranej tipáč, proč serou 3AKU i na brazilskou ligu zmrdi vypatlaný
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Black Dragon napsal: | Jo Finska pekne, ale Karpat s kurzem 1,45 to je vo hovne:)
Ale jinak klasika - Espoo Blues - proti Kalpe :)
Tappara se rozjizdi zase...
Hamenlina klasika..
a ten Jokerit docela hafo jede, neco takovyho bych necekal ... |
No řeknuti mít zbytečnejch 5 litrů tak sem to dneska na ty 2 špíly dal. Dohromady kurz 2.03 a to se kurva vyplatí!!! |
Todle jako dávat za pět litrů Ste upadli, ne? Tak to ste eda machři...to do toho tak vidíte ?
Jako ale dneska ty fotbaly...fakt fasa...snad jen Poláci nezklamali, idyž ta Francie, to byl imho remízovej mač.
Kypr porazí Irsko...taky hezký...
Ale ta Anglie...to mně poser, co to jako bylo todle Co ty bukvice tam vyváděli...
Jako chlapi, nevodpustim si rejpnutí...cpát to tam za ten kurz, co byl? To je kravina...
Jinak ty kurzy na vstřelení gólu proti San Marinu...
http://www.chance.cz/index.php?page=vyhledavani&podrobnosti=podrobne&aktualni=aktualni&seg_sp=14803957&Datum_od=7.10.2006+00:00&Datum_do=16.10.2006+23:59 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|
Finskou hokejovou ligu bych klidne za 5 litru dal ...
uz sem tu kolikrat psal zasady - vsazet na Karpat a proti Kuopio _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
A jak často Ti to NEVYCHÁZÍ? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
Naprosto minimalne, protoze Karpat ownuje zakladni cast a Kuopio je vecne ve srackach ...
ale tuhle sezonu me prekvapil neskutecnej rozjezd Pelikanu z Lahti.. toje taky tym, ktery byva na spodku tabulky... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | | Black Dragon napsal: | Jo Finska pekne, ale Karpat s kurzem 1,45 to je vo hovne:)
Ale jinak klasika - Espoo Blues - proti Kalpe :)
Tappara se rozjizdi zase...
Hamenlina klasika..
a ten Jokerit docela hafo jede, neco takovyho bych necekal ... |
No řeknuti mít zbytečnejch 5 litrů tak sem to dneska na ty 2 špíly dal. Dohromady kurz 2.03 a to se kurva vyplatí!!! |
Todle jako dávat za pět litrů Ste upadli, ne? Tak to ste eda machři...to do toho tak vidíte ?
Jako ale dneska ty fotbaly...fakt fasa...snad jen Poláci nezklamali, idyž ta Francie, to byl imho remízovej mač.
Kypr porazí Irsko...taky hezký...
Ale ta Anglie...to mně poser, co to jako bylo todle Co ty bukvice tam vyváděli...
Jako chlapi, nevodpustim si rejpnutí...cpát to tam za ten kurz, co byl? To je kravina...
Jinak ty kurzy na vstřelení gólu proti San Marinu...
http://www.chance.cz/index.php?page=vyhledavani&podrobnosti=podrobne&aktualni=aktualni&seg_sp=14803957&Datum_od=7.10.2006+00:00&Datum_do=16.10.2006+23:59 |
Dával sem to jenom kvůli 3AKU, jinak bych se na to samozřejmě vysral!!! A s těma gólama si mě nasral,dohromady by to byl slušnej kurzík za kilo....holt su vůl.
Tu finskou bych osolil s klidem....krásný kurzy na tutový zápasy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
Nejnadhernejsi kurz byl na ten zapas Karpat-Helsinki .. FT 8:2  ... kdyz den predem byl na Karpat kurz 1,9 a v den zapasu 1,75 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
Tak dyž se tak dívám do tabulky po osmym kole, tak Karpat Oulu je až pátej...s přehledem vede Jokerit...a eště horší než Kuopio je TPS Turku...tak co Ty na to  ? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Dával sem to jenom kvůli 3AKU, jinak bych se na to samozřejmě vysral!!! A s těma gólama si mě nasral,dohromady by to byl slušnej kurzík za kilo....holt su vůl.
Tu finskou bych osolil s klidem....krásný kurzy na tutový zápasy... |
No, ty woe...taxi poučenej...kdepak takový kurzy...ani kvůli tomudle!
Taky semsi řikal, že bych dal na střelce...Baroš, Koller, Kulič...ale vono by mi to jistě nevyšlo...jako dycky dyž vsadim
Včerejší Irsko bylo taky TUTOVÝ... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|