Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej amateri,sme zpet po dovolene,Tak soupnu neakou mensi analyzku.
btw:Si jako myslite ze kdzy vypadne bruckner,a pude tam nekdo jiny,tak ty hrace nauci hrat fotbal,lepsi stejne nemame.
St.Petersburg-Togliatti 15:00
TIP:1
kurz:1.55
Dnes je na programu 3.kolo Ruske nejvyssi hokejove souteze.Ja si vybral zapas mezi,St.Petersburg-Togliatti.Nejdrive neco k hostum.Togliatti,si prochazi na zacatku ligy spatnym obdobim,financni krize,je nutila prodat nejlepsi hrace,a tak hend 1.kolo doma prohrali s novackem ruske ligy,N.Novgorod 2:3.V druhem kole,doma opet prohrali a to s CSKA Moskva 3:5.To neni moc dobry start do sezony.Domaci tym,St.Petersburg ma zatim plny pocet bodu 6,a to hrali oba zapasy venku.Ten prvni vyhrali na hristi Celjabinsku 3:2,a druhy na hristi Magnitogorsku 4:3.Zda se ze sou slusne rozjeti,a proti slabemu Togliatti,by doma meli vyhrat.GL.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak presne na to jsem dal rano.Vse nasvedcuje hladkemu prubehu zapasu,snad nas nic neprekvapi :) .vsem GL
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
tak presne na to jsem dal rano.Vse nasvedcuje hladkemu prubehu zapasu,snad nas nic neprekvapi :) .vsem GL

Prece jen je to ruska liga ze
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no,jo.ale doufam,ze v prvnich kolech mi tyhle "tutovky" zatim budou vychazet,stejne jako fotbalova liga u nas v cr.ke konci uz od toho nejspis dam ruce pryc.
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak ja byhc tam dal Barose a Fenina,sou dravi po golech,i baros se snazi strilet ze vsech pozic,a do tech sanci se dostava.Ale asi hrat nebude,takze Fenin,kulic, nebo vlcek...A ne lopata dosek.
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak,vcera svedsko dansko za tech 20 minut co jsem videl na bwin live asi 150 sanci a vysledek 0:0 ..to snad necekal asi nikdo :)
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
jinak,vcera svedsko dansko za tech 20 minut co jsem videl na bwin live asi 150 sanci a vysledek 0:0 ..to snad necekal asi nikdo :)

Ja sme na svedy teda nevsazel,pze jim chybelo dost hracu..Andreas Isaksson,Ljunberg s otaznikem,Marcus Allback,Kennedy Bakircioglu...Radeji sem to vynechal...A vubec uz tehda v dansku s 3:0 na 3:3
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
ja mel over :)

Kurevsky under s toho byl.
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tip ok,podle ocekavani

ovsem Dinamo Moscow : Sibir Novosibirsk ( 6: 0 ) ,to moc podle ocekavani nebylo,stejne tak UFA ,ze nedala ani gol.
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
tip ok,podle ocekavani

ovsem Dinamo Moscow : Sibir Novosibirsk ( 6: 0 ) ,to moc podle ocekavani nebylo,stejne tak UFA ,ze nedala ani gol.

Jakto ja mel dynamo,a jeste CSKA tomu sme eril hodne...Ovsme to by nebyl oaby me nevyjebali nemci ze
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cska sem mel taky,hehe :) a nemci - asi ten hamburk zejo?Tam sem taky utopil prachy :)
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
cska sem mel taky,hehe :) a nemci - asi ten hamburk zejo?Tam sem taky utopil prachy :)

Bych se za to byl do hlavy Jeste sem rikal proc to vseci davaj,prvni zapas prohrali,a straubing vyhrali,dal sem na ostatni
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hele...chlapci rozjížděj sovětskej hokej No je vám přáno pánové, ať se daří
-------------------------------------------------------------------------------------

komentář ke včerejšímu výkonu našich čutálistů z webu kostalven.cz, která mi naprosto mluví z duše:

09.09.2007
A vám se ten fotbal jako líbil?
Komentář serveru www.kostalven.cz k předváděné hře repre.
George Sidliiakeagen

Tak se nám rozjela podzimní kvalifikace, poslední a nejdůležitější část celého cyklu. V závěru jarní sezóny česká reprezentace nehrála dvakrát dobře, ač se nás trenér Brückner snažil všemožně přesvědčovat, že v Evropě již není slabých týmů a navíc naši reprezentanti jsou po náročné sezóně nesmírně unavení. Inu dobrá, je to už za námi. Co se tedy přes léto změnilo?

NIC. A naznačovalo to už přípravné utkání s Rakouskem. Přímou kontinuitou pak byl kvalifikační zápas s amatéry ze San Marina. Našim hráčům jako by se hrát vůbec nechtělo! Rychlejšího pohybu u nich člověk takřka nespatřil, o běhání nemůže být vůbec řeč. Stoperskou dvojici (zejména Kováče, který bez faulu prakticky neodehrál jediný souboj) školí nějaký skladník, náš tah na branku nulový, i proti amatérům hrajeme styl "vše na Kollera" mocně podporovaného tlouštíkem Kuličem. Potom není divu, že můžeme být rádi, když po půl hodině hry dáme gól z výstavní haluze. Po nepovedené střele "otesánka" a chybě domácího brankáře se trefuje hlavou Rosický (podruhé v životě). Kdo po první brance očekává příděl dalších pěti gólů, zřejmě není obeznámem s aktuální formou českého družstva. I když hrajeme posledních 30 minut proti desíti, zápas končí výsledkem 0-3. Pro majitele fitness centra, učitele, skladníky, zedníky a pokrývače jistě velký úspěch. Pro nás již menší, byť samozřejmě v dnešní době již není slabých týmů.
Navíc Koller dostal žlutou a nesmí v klíčovém zápase s Irskem nastoupit. Zde bych neviděl ani tak chybu jeho (i když jistě fauloval zbytečně), ale spíš dědkovu, který avizoval šetření opor v zápase s outsiderem. Nakonec se dá říct, že úspěšně pošetřil Plašila s Polákem, náhodou pak k tomu přibyl zraněný Baroš. Kdo z nich je oporou, to ať už si každý čtenář vybere sám... V obraně pak nastoupili tři hráči v karetním ohrožení. A že si dávali sakra pozor, aby nedostali další žlutou, to bylo vidět celý zápas. Nakonec se nám ovšem vykartoval klíčový útočník, na kterém naše hra stojí (viz MS v Německu). Být Karlem Brücknerem, nepostavil bych ho v San Marinu vůbec, popř. bych ho v poločase střídal. Ale vidina padesáté branky byla možná větší než být připraven na klíčový duel s Irskem, co já vím...

A co udělá mazaný stratég Brückner, když se mu vykartuje jeho věž? Změní herní systém? Ale kdeže, to není nic pro starého konzervativce. Ono je lepší povolat Doška (divím se, že to není dokonce Šoula) a mít to bez práce. A to si člověk říkal, že bychom to Irsko mohli třeba překvapit útokem Fenin-Vlček. Takto je překvapíme Doškem (což poznají zejména stopeři soupeře, když každý z nich "koupí" aspoň třikrát loktem do břicha) a ortodoxním stylem, na který jiště nebude Irsko připraveno. Vzhůru další ostudě!
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ještě něco pro pobavení:

http://fotbal.idnes.cz/dosek-myslel-jsem-ze-mi-neco-chce-horvath-ffa-/fot_reprez.asp?c=A070909_163108_fot_reprez_elv

úryvek z diskuze:

"Nejdřív jsem si myslel, že si ze mě někdo dělá legraci, napadl mě Pavel Horváth...když se mi ovšem nedostalo odpovědi na pozdrav sííg hajl, tak jsem pochopil, že je to Dědek"

děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: