|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merhule

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
Naucil sem se vyborne sazet, ale uz tak pul roku sem cistej  Driv sem sazel tak, ze sem nahazel nejaky "tutovky" na tiket. Pred pul rokem sem zacal sazet zpusobem: vsad na jeden zapas za vic penez. Dal sem treba litr na jeden necitelnej zapas (kurz na 2,2 a vys). neco si o tom zapase zjistil, pockal, az se kurzy ustali a pak par minut pred zapasem sem nabehl do sazkovky s tim ze si chci vsadi na fotbal, nejcasteji Premier a Irska liga. Svete div se, z 80% mi to vychazelo _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 19, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
Krasnej vstup do Ligy Mistru ... sice vykony Slavie docela kolisaly, ale nakonec to uhrali, takze uzasny... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 19, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Krasnej vstup do Ligy Mistru ... sice vykony Slavie docela kolisaly, ale nakonec to uhrali, takze uzasny... |
bomba,nejenze mi vydelali ale hlavne neni ostuda ,naopak :)
prepinal jsem dva zapasy .Barcelona - Lyon ,docela jsem i veril Lyonu,ze neco uhraje,ale prvnich 20 minut me vyvedlo z omylu,mel jsem pocit,ze barcelona ted hraje hovno,ale dneska predvadeli naprosto uzasnej fotbal,kombinace ze mi to hlava nebrala,mohlo to klidne bejt po pul hodine 4:0 ,kdyby Messi a par dalsich neblbli :) nakonec je ale 3:0 vysledek hodnej toho zapasu.Lyon se s Barcou prvni pulku snazil hrat otevrenou partii,a to barce nahralo asi nejvic.Pekna hra :)
no a v druhy pulce vetsinu casu Sporting - Manchester,vkladal jsem celkem velkou duveru ve sporting a celkem malou v manchester ale opet jsem se presvedcil,ze CL je uuuplne jinej vesmir nez narodni souteze,Manchester sice nepredvedl nejakej excelentni utocnej vykon,ale na to,ze hrali venku,to vic nez stacilo,na oplatku sporting k nicemu nepustili a vitezstvi 0:1 pro Reds urcite nikoho doma v anglii neurazi :) .Jeste bych rad podotknul,ze sledovat tym Sporting Lisabon pokouset se o fotbal bylo ciry utrpeni,krome neustalyho strkani do Ronalda nebyli schopny ani kopnout do balonu,kdyby aspon bojovali,ale obrazek,jak si 5 minut pred koncem jejich golman poooomaluu a klidne rovna mic na odkop, mluvi za vse.hanba,a prisernej fotbal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st září 19, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
Slavie prijemne prekvapila...a hlavne za druhou pulku si fakt zaslouzili vyhrat...mel sem strach, kdyz stridali Brabec s Latkou...ale zvladli to...ovsem je potreba priznat, ze rumuni nic moc extra nepredvedli zase.
Za to Arsenal jede...dat 3:0 tymu jako je Sevilla...klobouk dolu
No a ta Barcelona...holt Lyon letos neni co bejval v minulejch sezonach
Jinak vse dopadlo podle predpokladu...jen sem myslel, ze Stuttgart aspon zaplichti...
EDIT: Slavie vyhrala taky proto, ze jsem to jistil vkladem 02 na Steauu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 19, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
a jeste neco.Za Lyon nekdy kolem 70. minuty za stavu asi 0:1 nebo 0:2 nastoupil Baros.V tu chvili bylo jasny,ze je vse ztraceno.Asi po trech minutach dostal mic,na milisekundu nevedel co s nim,tak sebou placnul o zem ,pak vstal ,a vycitave gestikuloval na rozhodci.Pak uz jsem na to fakt nemel zaludek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st září 19, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
Hezky...diky za report o Milankovo predstaveni...taky sem tak nejak tusil, ze se na tom podilel _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 19, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
heh.
no,jinak,zejtra je UEFA,vime?Co se zkusit domluvit na necem?
Ja jsem treba videl Leiriu,zitrejsiho soupere Bayeru Leverkusen hrat par dnu zpet v lize,a az na par svetlejch chvilek dost chaby,a to jejich ligovej souper (beleneneses jak se to pise kua) nebyl taky zadnej dreamteam.Kurz na 1 je mizerie,co zkusit 1 v hcp?
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:14 am Předmět: |
|
|
Mno, ja se sice jeste kouknu na nabidku...ale asi ty prvni zapasy avubec cely prvni kolo vynecham...a pockam si az na zakladni skupiny...ale zatim se mi na fotbalu vubec nedari...i kdyz je fakt, ze ta vcerejsi sazka na neprohru Steaui Bucurest byla podle taktiky - "bud budu mit radost a nebo prachy"  ...ale stejnak
Asi uz zkusim vydrzet do zacatku NBA _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:49 am Předmět: |
|
|
V LM nebylo žádný překvápko, teďka vyšla hezky. Škoda, že jsem si nevsadil...:-) Sázím podle jmen, předtím jsem analyzoval deset zápasů nazpět, výhodu domácího prostředí, množství gólů, počasí, zranění a nemocní hráči, rozhodčí, trávník, kapacita stadionu, povětrnostní podmínky, čas zahájení zápasu a mrtě jiných hovadin a nakonec mi to lépe vychází, když sázím podle jmen týmu a ještě ušetřím čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|