|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
ja to nedam,chci videt jak mi to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
miras87

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | miras87 napsal: | a seru na sezeni... tohle neni nic pro me... mam silenou smulu |
kolik si prohrál ?? za ten den | jenom stovku, ale celkove uz asi 400 kc a vubec nic sem nevyhral ... vdycky se k tomu vratim, prohraju, naseru se a zase dlouho nesazim
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:02 pm Předmět: |
|
|
miras:  jo sem na tom njak podobně,zatim sem vyhrál jenom jednou a to byl muj prvni ticket 75kč (za 20)  ale teďka chci něco vyhrát _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska to je jeden zapas lepsi nez druhej opravdu.. takovejch vymrdu ..
Rangers, Tampere, Cork City...
dneska je mi opravdu blbe _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:49 pm Předmět: |
|
|
Jo tech 267Kc ze vcerejska... ale sere me ze dneska proste nic .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:56 pm Předmět: |
|
|
Mam tip na zitra.. vysrat se na to ... ne, tedka sem moc unavenej... az se trochu zotavim, tak se na to podivam.. mam zhruba nejaky zapasy,ale dle miho smrdi remizou jak dneska.. dneska to byl opravdu vymrd den _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ja vim, ze sem psal ze nevsazet na pohar ... ale ...
2927 ILP/SHELBOURNE-B.DUBLIN 7. 8. 21:00 - 1.65 1.11 3.40 2.00 4.70
cista 1 - duvody: hrajou doma, Jason Byrne a SHELBOURNE!! :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|
Zitra du dat na Celtic cistou dvojku ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 8:59 am Předmět: |
|
|
| miras87 napsal: | | Wygh napsal: | | miras87 napsal: | a seru na sezeni... tohle neni nic pro me... mam silenou smulu |
kolik si prohrál ?? za ten den | jenom stovku, ale celkove uz asi 400 kc a vubec nic sem nevyhral ... vdycky se k tomu vratim, prohraju, naseru se a zase dlouho nesazim |
Buď v klidu, já jsem prohrál jenom včera 660,- díky frajerům z Glasgow rangers.
měl jsem ten tiket jak jsem sem psal:
K.Clijsters - Vaidišová 1
Sharapova - Schnyder 1
Andrelecht - Germinal 1
Dynamo - Krivoj rog 1
Rangers - Dundee 1 byla nula
za 600,- tam bylo 1716,- no jo no je to hra
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 9:04 am Předmět: |
|
|
Teda celej týden se těšim na moje milovaný formulky, a bum nejdřív mi penalizujou jednoho z mých oblíbenců Alonsa, říkam si fajn dam na vítězství Schumiho, bum penalizujou mi i Schumiho, pak mi tam zbyde na sázení Raikkonnen a Massa, a bum koukam na počasí v maďarsku oblačno lehký déšť, startujou za čtyři hodiny, takže může bejt slejvák, nebo nemusí = loterie + mí oblíbenci startujou až z 11 resp. 15 místa, a to jsem chtěl dávat za 2000.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|