Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
O sazeni se zajimam uz docela dlouho a kdybych si to obcas nepletl s gamblingem,uz davno z toho mohlo byt docela slusne zivobyti..
Chci se zeptat,berete to nekdo az tak vazne,ze si vedete presne udaje o prosazenych penezich,vyhryxprohry atd?

pokaždý když začíná sezona 2 italské a 2 francouské ligy, si říkám, že začnu nějak seriozně sazet...ale nikdy na to nejsou ty potřebný finance...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stan

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,ja uz zacinal nekolikrat..pokazde jsem dal dohromady bankroll $5K,koupil tipera a pokud jsem jel opravdu striktne podle nej,bylo vse v poradku,delalo to nejakych 8% z prosazenych penez/mesic..jenze kazdy ma dobre a spatne dny a ja vetsinou ty spatne dny neustal,zacal sazet sve tipy,zvysovat unit a na tom to vzdy skoncilo..
..ted se chystam na dalsi pokus,mel bych zacit nekdy v breznu,sazkovka,ktere ocividne chybim,nabidla 100% free play do castky $1k,zrovna dnes volali,tak uvidime,jestli jsem se poucil..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velcí kluci si hrají na burze
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
No,ja uz zacinal nekolikrat..pokazde jsem dal dohromady bankroll $5K,koupil tipera a pokud jsem jel opravdu striktne podle nej,bylo vse v poradku,delalo to nejakych 8% z prosazenych penez/mesic..jenze kazdy ma dobre a spatne dny a ja vetsinou ty spatne dny neustal,zacal sazet sve tipy,zvysovat unit a na tom to vzdy skoncilo..
..ted se chystam na dalsi pokus,mel bych zacit nekdy v breznu,sazkovka,ktere ocividne chybim,nabidla 100% free play do castky $1k,zrovna dnes volali,tak uvidime,jestli jsem se poucil..

no jo, ne každej ma na to sazet je čistý X a když to nevyjde tak 2-3nasobky
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

No tak o tom mi povidej..ma to hodne podobnosti se sazenim,ale kdyz otevru treba financnik.cz a snazim se pochopit,o cem tam mluvi,tak to po chvili vzdy vzdam..neni cas se vzdelavat,ale urcite v tom vidim budoucnost,jen bude potreba,aby me nekdo ze zacatku vedl za ruku..docela zavidim tem,kteri v tom umi chodit..
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Stan napsal:

no jo, ne každej ma na to sazet je čistý X a když to nevyjde tak 2-3nasobky

No muj nazor je ten,ze lepe je nasetrit na nejaky kvalitni bankroll a az pak zacit,nez sazet jen nejake male castky a cekat,ze nekdy ten parlay vyjde..ale jak rikam,muj nazor
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
MalajskyTygr napsal:

No tak o tom mi povidej..ma to hodne podobnosti se sazenim,ale kdyz otevru treba financnik.cz a snazim se pochopit,o cem tam mluvi,tak to po chvili vzdy vzdam..neni cas se vzdelavat,ale urcite v tom vidim budoucnost,jen bude potreba,aby me nekdo ze zacatku vedl za ruku..docela zavidim tem,kteri v tom umi chodit..

Statistika je neúprosná. 95% lidí tam nechá všechno s čím tam přijdou a na rozdíl od sportovního sázení se jedná většinou o velké peníze. Takže si nedělej žádné iluze.
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tahle statistika je mi znama a u sazek je to podobne..co te vede k nazoru,ze u sport.sazek nejde o velke penize?Pokud chces na burze udelat velke penize (tezko definovatelny pojem)musis do toho taky ty penize dat..totez u sazek..rozdil je v tom,ze na burze muzes rychleji ty penize vydelat,ale taky naopak..kdezto u sazek jde o dlouhodobejsi proces,ale podle me s mensim rizikem..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
Tak tahle statistika je mi znama a u sazek je to podobne..co te vede k nazoru,ze u sport.sazek nejde o velke penize?Pokud chces na burze udelat velke penize (tezko definovatelny pojem)musis do toho taky ty penize dat..totez u sazek..rozdil je v tom,ze na burze muzes rychleji ty penize vydelat,ale taky naopak..kdezto u sazek jde o dlouhodobejsi proces,ale podle me s mensim rizikem..

Já se specializuju na forex. Aby to mělo nějaký smysl a nejednalo se jenom o obchodování pro zábavu, musíš mít účet minimálně 10000 dolarů. To nevím jestli někdo sází takové částky na jednotlivé zápasy.
Riziko si na forexu nebo komoditách díky páce určíš jaké chceš. Specialně tady ale platí - rychle nabyl, rychle pozbyl.
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne,po forexu posilhavam,ale jak rikam,neni cas..
Pokud jde o sazky,pri bankrollu $10k,je bezpecny unit 2%,coz znamena 200$,pri prumeru 3tipu/den,je to $12k prosazenych za mesic,8% prumerneho vydelku je 960$.
Rozdil je v tom,ze clovek pouziva jen ty 2% z toho co ma,takze cela castka nikdy nejde do obehu,jen jeji cast..teda pokud se sazejici nejmenuje Stan.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtěj ani vědět kolik jsem já nechal na forexu první měsíce.
Když chceš opravdu vydělávat tak se musíš chvat jako profesionál a ještě k tomu mít správné vlastnosti a předpoklady. Já jsem se po prvních obrovských ztrátách doslova zavřel do pracovny a vyšel až za půl roku. Pak se to teprve začalo lámat. Musel jsem se naučit spoustu věcí, třeba programovat, finančníka mám pročteného komplet celého plus mnoho knih v angličtině, musel jsem nastudovat hodně věcí ohledně psychologie atd atd.. Zádná jednodušší cesta není. Pokud tohle nejsi ochotný podstoupit tak ani nezačínej, protože projedeš všechno. To je jistá věc.
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite..taky jsem v tomhle smyslu psal,nemam cas se vzdelavat a proto bych do toho taky nesel..
Jak rikam,zacnu znova sazet,budu delat presne zaznamy,zkusim nedelat blbosti a budu postupne davat vedet,jak to jde..
Jinak preju tygre,at se dari
..kdyz jsme jeste u toho forexu,da se nejak oprocentovat tvuj vydelek,treba mesic/rok?
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 1:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky. Moje výdělky nebo procenta bych tu opravdu nerad rozváděl. Ale v zásadě je potřeba se připravit na to, že výdělky jsou značně nerovnoměrné a třeba dva měsíce nevydělám vůbec nic. Tady právě slabší kousky odpadají, přestanou věřit své strategii a začnou ji měnit a dělat chyby což je samozřejmě špatně. Potom přijde třeba jeden fantastický měsíc.
Strategie musí být ovšem chytře postavená a pomocí počítačových programů zpětně důkladně prověřená a vypilovaná. Rozhodně ne každá blbost co tě zrovna napadne.
Stan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 1:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne,ja se neptal na prime cisla a pokud jde o %,nikdo nevi,kolik v tom mas..ale rozumim..
..no a opet,kdyz si proctes co jsem psal predtim,je to opravdu to same jako usazek..ukaznenost prinasi ovoce a jina cesta neni,proste psychicky ustat to horsi obdobi..no,teorie mi teda jde dobre:-)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co dneska klucká..je tam toho dost jsem koukal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: