|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 3:57 pm Předmět: |
|
|
Kdo chce dnes vyhrát vsadte Zug a Slavii.
Slávka se pere o první místo,a tím si můžou zajistit Ligu Mistrů.Kladno už nehraje o nic (No je tam něáká šance,pokud by dnes naplno bodovali na slávce a v posledním kole vyhráli na ledě litvínova a zároven doufat že třinec nezíská v posledních dvou kolech více jak 2body a Budějovice oba své zápsy prohrají,no v tohle nevěří ani sami hráči) ,posledně dostali 7:2 ve Vítkách,zápas jsem viděl,Kladno hrálo odevzdaně.Jednoduše rozhodne motivace.
Zug honí paly-off.Je na 9místě a na 8tým ztrácí bod.Poslední 2zápasy vyhráli a předtím remíza v konkurenčím Langanu.takže forma tam je.Biel je předposlední a snaží se o to aby nehráli proti Zugu či Langnau play-out.Kurz v neděli byl ještě 1,7 dnes je od 1,5do 1,4 do 1,5.Bylo by velké překvapení kdyby domácí jasně nevyhráli.
Zkusím i HC -1,5.
Zahraji ještě Parubice,Litvínov bez Šlégra,Hubla a Reichel se vrací po zranění..Nenahraditlení hráčí budou chybět.Pardubky se tahají se Slávkou o první flek.Domácí fans nejlepší v lize je dotáhnou k výhře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Lear napsal: | | Co takhle zacit se bavit o strategii, kterou kdo mate? (Myslim lidi, kteri nejakou metodiku maji, ne, ze si jen vsadi podle chuti). Cetl jsem kdysi rozhovor s jednim kralem sazkaru - rikal, ze rocne vydela zhruba 2-3 mil. a rikal, ze denne sazi jen jeden zapas, ale hned za par desitek tisic.. Zadny plachty, jen jeden tip za velke penize, perfektne prostudovany statistiky atd.. |
Však o tom to je.Sem tady říkal a jak to dopadlo Ne vážmě,plachty jsou na nic to je jasné.Ale když se sází pro zábavu proč ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:01 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | supporter napsal: | | jenže Stane tady to nikdo nesazi proto, aby se tim živil. Znam asi 3 lidi, co se živi sazenim. 1 - zdědil dva baraky, jeden prodal a sazi, ma za co a je finančně krytej 2 - druhej jednou vyhral ,,nahodne,, plachtu za 370 000,- a sazi dal 3 - delal patnact let v zahranici a ted jenom sazi tenis, 40 litru mesicne zisk, ale ma taky kapital Z toho plyne, ze en kdo na to nema do zacatku a budto netrefi plachtu, nebo nema absurdni stesti, sazi tak jako my vsichni tady jen ze strandy. Ja pokud dam plachtu za 20,- tak ani nedoufam, ze mi to vyjde, jen si proste overim, ze sazim dobre, nebo blbe. |
Kdybych mel kapital tak se vyseru na kurzovy sazeni a chodim do kasina. |
TAM by zarobil hovno,.Sázní má aspon logiku,forma,zranění,něáky důvod tam je.Ale házet to do Casina...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | jenže Stane tady to nikdo nesazi proto, aby se tim živil. Znam asi 3 lidi, co se živi sazenim. 1 - zdědil dva baraky, jeden prodal a sazi, ma za co a je finančně krytej 2 - druhej jednou vyhral ,,nahodne,, plachtu za 370 000,- a sazi dal 3 - delal patnact let v zahranici a ted jenom sazi tenis, 40 litru mesicne zisk, ale ma taky kapital Z toho plyne, ze en kdo na to nema do zacatku a budto netrefi plachtu, nebo nema absurdni stesti, sazi tak jako my vsichni tady jen ze strandy. Ja pokud dam plachtu za 20,- tak ani nedoufam, ze mi to vyjde, jen si proste overim, ze sazim dobre, nebo blbe. |
Jasne,ja to chapu,jen se mi nelibily ty ironicke pripominky od Pavla..
Vis,na druhou stranu,clovek porad ceka,ze neco vyhraje,tak proc tomu nepomoct.Cekani az padne nejaka ta plachta a pak si uvedomit,ze jsem vyhral zpatky to,co jsem do toho dal,to je presne o cem tady tygr hodil ten odkaz.
Neni lepsi ty dvacky davat treba 3mesice bokem a pak zacit pomalu,ale opravdove sazet a za rok z toho muze byt docela slusny privydelek k zamestnani. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | Lear napsal: | | Co takhle zacit se bavit o strategii, kterou kdo mate? (Myslim lidi, kteri nejakou metodiku maji, ne, ze si jen vsadi podle chuti). Cetl jsem kdysi rozhovor s jednim kralem sazkaru - rikal, ze rocne vydela zhruba 2-3 mil. a rikal, ze denne sazi jen jeden zapas, ale hned za par desitek tisic.. Zadny plachty, jen jeden tip za velke penize, perfektne prostudovany statistiky atd.. |
Jak psal wind výše, hledat hodnotu. Kurz určuje pravděpodobnost výhry, když člověk zjistí, že pravděpodobnost je jiná, než které odpovídá kurz určený bookmakerem nebo trhem, tak vsadí...
Když jsou dva hráči v tenise stejně dobří a mají stejné vyhlídky na výhru tak je pravdepodobnost 50 na 50, tzn. na každého je vypsán kurz 2,0, nicméně u českých sázkovek bývá kurzová hladina snížena o 2 desetiny, takže je hladina kolem 1,8 na každého a když vezmu, že se platí ještě manipulační poplatek, tak je v tomto případě naděje na trvalý zisk komická...
Profesionální sázkaři sází u profesionálních sázkových kanceláří, kde je kurzová hladina 1,92 až 1,95 a neplatí se manipulační poplatky a hledají hodnotu v kurzech. + Zkuste si někdo propočítat výhodnost AKO sázek a sólo sázek, možná se budete divit. |
Presne tak..je treba si uvedomit,ze i sebelepsi sazkar neudela v prumeru vice jak 10-12%,tech 12 uz je extrem..mluvim o protocenych penezich za mesic (roi)
Kdyz borec zacne sazet 3zapasy/den,20kc/zapas,tak vydela nejakych 150-200kc/mesic.Malo?Za rok je to nejake 2litry a to nemluvim o postupnem navysovani sazek.
Chce to ale opravdu nedelat blbosti,znamy pred rokem zacinal se 400$ a unit mel 20$,za 4mesice tam mel 4000$ a to jen proto,ze se drzel toho co mel a navysoval postupne unit..tohle jsem videl na vlastni oci,sazi online..
Ono to fakt jde.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Pavelcb napsal: | | tonda napsal: |
hahaha to je fajn nás srovnávat s gemblerama co seděj u matů:-) |
No jo..pro tygra jsme všichni povl,kdo nehrajem na burze o miliony Tygr je holt jednička |
Ale Pavlíku přece jsem tady několikrát jasně řekl že pokud hrajete pro zábavu za rozumné částky tak je to v pořádku. Pokud na tom ale chce někdo vydělávat tak na to musí jít holt trochu jinak a profesionálněji. Jinak to prostě nejde. Se mi zdá že cokoli už tady napíšu tak s tím má někdo problém. |
já s tim problém nemam..pochopil sem to jako srandu
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | TheLeague napsal: | | supporter napsal: | | jenže Stane tady to nikdo nesazi proto, aby se tim živil. Znam asi 3 lidi, co se živi sazenim. 1 - zdědil dva baraky, jeden prodal a sazi, ma za co a je finančně krytej 2 - druhej jednou vyhral ,,nahodne,, plachtu za 370 000,- a sazi dal 3 - delal patnact let v zahranici a ted jenom sazi tenis, 40 litru mesicne zisk, ale ma taky kapital Z toho plyne, ze en kdo na to nema do zacatku a budto netrefi plachtu, nebo nema absurdni stesti, sazi tak jako my vsichni tady jen ze strandy. Ja pokud dam plachtu za 20,- tak ani nedoufam, ze mi to vyjde, jen si proste overim, ze sazim dobre, nebo blbe. |
TAM by zarobil hovno,.Sázní má aspon logiku,forma,zranění,něáky důvod tam je.Ale házet to do Casina... |
Existuje ruleta a existujou systemy. Zkus si o tom neco precist.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | agnez napsal: | | TheLeague napsal: | | supporter napsal: | | jenže Stane tady to nikdo nesazi proto, aby se tim živil. Znam asi 3 lidi, co se živi sazenim. 1 - zdědil dva baraky, jeden prodal a sazi, ma za co a je finančně krytej 2 - druhej jednou vyhral ,,nahodne,, plachtu za 370 000,- a sazi dal 3 - delal patnact let v zahranici a ted jenom sazi tenis, 40 litru mesicne zisk, ale ma taky kapital Z toho plyne, ze en kdo na to nema do zacatku a budto netrefi plachtu, nebo nema absurdni stesti, sazi tak jako my vsichni tady jen ze strandy. Ja pokud dam plachtu za 20,- tak ani nedoufam, ze mi to vyjde, jen si proste overim, ze sazim dobre, nebo blbe. |
TAM by zarobil hovno,.Sázní má aspon logiku,forma,zranění,něáky důvod tam je.Ale házet to do Casina... |
Existuje ruleta a existujou systemy. Zkus si o tom neco precist. |
Nevěř tomu,jen to jen spoléha tse na stroj,který tě vždycky může podělat.Věř mi.Sázení má přece jenom větší logiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Pavelcb napsal: | Možná na té tvé poslední větě něco bude |
No ono je něco na všech větách. Problém je že málokdo tady si dokáže svoji "pravdu" a svůj postoj vyargumentovat a něčím podložit. Cest vyjímkám jako je třeba Ygg. Namísto toho se hned sklouzává k osobním útokům.
Konkrétně sem jsem napsal pár postřehů z hlediska profesionálního obchodníka který se poměrně úspěšně živi obchodováním na fin. trzích a spekulování je vlastně jistý druh sázek. A opět jsem největší blbec bez jakéhokoli pokusu o argument.
Když sem napíše Jablonický že pro úspěch v kulturistice zdaleka nestačí jenom posilovat ale je taky potřeba kvalitně se stravovat, dobře regenerovat a hlavně dělat to všechno chytře a mít to srovnané v hlavě tak mu zřejmě taky napíšeš že je namyšlenec protože to nejsou nějaké jednoduché atraktivní věci které chceš slyšet .
EDIT: Dělejte jak myslíte, Horáček jistě nepohrdne novým Maybachem |
Tak nevím,ale myslím,že Horáček už Fortunu pustil..
Naposledy upravil Pavelcb dne út únor 17, 2009 4:32 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jo prodal to,neměl chanci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 17, 2009 4:36 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | agnez napsal: | | TheLeague napsal: | | supporter napsal: | | jenže Stane tady to nikdo nesazi proto, aby se tim živil. Znam asi 3 lidi, co se živi sazenim. 1 - zdědil dva baraky, jeden prodal a sazi, ma za co a je finančně krytej 2 - druhej jednou vyhral ,,nahodne,, plachtu za 370 000,- a sazi dal 3 - delal patnact let v zahranici a ted jenom sazi tenis, 40 litru mesicne zisk, ale ma taky kapital Z toho plyne, ze en kdo na to nema do zacatku a budto netrefi plachtu, nebo nema absurdni stesti, sazi tak jako my vsichni tady jen ze strandy. Ja pokud dam plachtu za 20,- tak ani nedoufam, ze mi to vyjde, jen si proste overim, ze sazim dobre, nebo blbe. |
Existuje ruleta a existujou systemy. Zkus si o tom neco precist. |
Tak takovych naivek jsem potkal ve Vegas dost..jelikoz jsem o tom cetl,systemy jsem znal,nebylo tezke uhadnout,jak borec hraje..nikdy jsem je osobne nehral,jelikoz na long run to proste nefunguje..
Nemyslis,ze kdyby to tak bylo,je vetsina hracu za vodou?Zkus a sam uvidis,nepotrebujes na to nejaky prehnany balik,sazej nejmensi mozne sazky a za pul roku nam dej vedet..
Myslim,ze tohleto uz vubec k tematu o sazeni nepatri..byla doba,kdy jsem utapel tezke penize v black jacku,proste opravdu nemocny gambler a kdyz jsem videl,jak se na me kamos,ktery dela do sazek dival,bylo mi az trapne,jaky jsem to hlupak.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 17, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
Asi Pan Petržela není takový debil aby si neprečetl ,,systémy"A i když měl kapitál jako tady nikdo,projel přes půl miliardy.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út únor 17, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem hral po netu ruletu (bez penez pro zabavu) tak jsem si rikal ze mit velkej kapital a hrat Martingale tak jsem neporazitelnej
Petrzela nehral pro penize, to je pak trosku neco jinyho...
Ale ve vysledku je pro pravidelny vydevalani asi lepsi kurzovy sazeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Kdyz jsem hral po netu ruletu (bez penez pro zabavu) tak jsem si rikal ze mit velkej kapital a hrat Martingale tak jsem neporazitelnej
Ale ve vysledku je pro pravidelny vydevalani asi lepsi kurzovy sazeni. |
Martingale je fakt super strategie. Světový rekord je, že někde ve Vegas padla asi 35x za sebou stejná barva. Série deseti v řadě jsou v celku běžné, tak si to spočítej.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | TheLeague napsal: | Kdyz jsem hral po netu ruletu (bez penez pro zabavu) tak jsem si rikal ze mit velkej kapital a hrat Martingale tak jsem neporazitelnej
Ale ve vysledku je pro pravidelny vydevalani asi lepsi kurzovy sazeni. |
Martingale je fakt super strategie. Světový rekord je, že někde ve Vegas padla asi 35x za sebou stejná barva. Série deseti v řadě jsou v celku běžné, tak si to spočítej. |
A proto rikam ze je potreba kapital.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|